אולי די?!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאולי די?!

(כן כן הודעה חדשה! בלה בלה בלה! אבל זה לא ממש קשור לפרק אבל עדיין קשור לפורום! אז פשוט תסתמו ותקראו!) מאז תחילת הרומן של ג'לל ודריה והכניסה של כל הפוליטיקה לסדרה אתם הגבתם מלא מלא פעמים בדעות ממש ממש ממש גזעניות!!!! אני בכלל לא באה כדי להצדיק את הפעולות של המחבלים בהודעה הזאת ותאמינו לי שאני מבינה את הכעס והתסכול שכל הטרור הזה גורם אבל אתם חייבים להפריד!!!!! לא פעם אתם יצאתם בהערות של "הערבים ה!********* האלה! ש***********" ואני חייבת לומר לכם שזה כבר נהיה מעליב!! תפסיקו עם זה!!! רוצים לצאת בעצבים? לכו תקללו טרוריסטים! אבל תפסיקו עם ההכללה הנוראית הזאת של "הערבים כולם מחבלים!" זה מגעיל וזה מזעזע שאתם בכלל חושבים ככה! וזה לא עושה אתכם פחות בורים מהפלשתינים שמקללים את היהודים בלי שהם בכלל מבינים למה! תנו לחדש לכם ולומר: לא כל הערבים מחבלים!!! ממש ממש ממש לא!! אני כן בדעה שכל מי שתומך בטרור ושולח תילדים שלו להתפוצץ ולהרוג אנשים אז צריך לפרק לו תצורה! אבל אנחנו חיים במדינה יחד עם מיליון וחצי ערבים שהם לא מחבלים!!! והם לא תומכים בטרור!! החטיבת ביניים שלנו הייתה ליד כפר ערבי ואני מכירה לא מעט ערבים ורק שתדעו שהם מתייחסים אל יהודים בכבוד ותמיד נחמדים ואתם לא תשמעו אותם טוענים שכל היהודים רוצחים!!! הדעה המפגרת הזאת שכל הערבים מחבלים היא בדיוק מה שנתן זדה הזה (המחבל היהודי יימח שמו) חשב והוא הלך ורצח אנשים תמימים תומכי ישראל!!! אז פעם הבאה לפני שאתם באים בתפרצות כזאת תשימו לב למי אתם באמת מתכוונים! *אני רק רוצה להבהיר שאני ממש לא מתנגדת לפעולות צה"ל!!! אני מסכימה עם זה שמחבלים צריך לחסל!! צריך לצלוף בהם אחד אחד!!!!!*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo45.gifכלכך מסכימההההההההה

elii1988

New member
יעלי יעלי.קשה לי להגיב לדבריך../images/Emo163.gif

מצד אחד, את צודקת, רע לקלל ערבים תמימים, לא יפה, הם בני אדם כמונו, זה נכון לכן אני מסכים עם מה שכתבת..תגובות נאצה נגד ערבים לא צריכים להיות, כי ככה אנחנו לא הופכים להיות טובים כמוהם.. מצד שני, את לא צריכה לאהוד אותם כל כך, אהדה עיוורת כזו..את צריכה להבין שגם הערבים שחיים בתוכך, לא יבכו עלייך ולא על אף אחד מאיתנו אם ישמידו אותנו.. את צריכה להבין-הכל צביעות...אני מכיר את זה ממש מקרוב..מולך, הערבים יחיכו אליך ויהיו מנומסים, אבל ברגע שהוא או את תפנו את הגב אחד לשני, הוא ימחק ת'חיוך ואף יקלל אותך..תאמיני לי, אני מכיר את זה.. ועכשיו, יותר מאי פעם את אמורה להבין את זה..הערבים הישראלים הוכיחו את זה במלחמה עם החיזבללה..הם חיים במדינת ישראל שנותנת להם חינוך, מגורים, עבודה, בטחון, חיים קיצבאות למיניהם ובמלחמה גילינו בדיוק איפה הלב שלהם נמצא, הלב שלהם הוא עם המחבלים, אלה שמבקשים להשמיד אותנו..אבא ערבי מנצרת, ששני ילדיו מתו מפגיעה ישירה של קטיושה, מברך את נסראללה, קורא לו "איש גדול" מאמין שילדיו שאהידים {חיים בסרט, הם רק מזון לתולעים עכשיו} זה רק מראה את האטימות שלהם שהם מאמינים במושג "שאהיד", את האמונה העיוורת שלהם בדת פנאטית חשוכה, קרה ורצחנית. עם אנשים כאלה אנחנו חיים. בימים אלה ישראל עומדת בסכנה קיומית. אין מה לעשות, צריך לומר ת'אמת...הצורר האירני, אחמדיניג'אד, אומר לא פעם, ובפומבי, שברצונו להשמיד את ישראל והישות הציונית, ולצורך הגשמת שאיפותיו השטניות הוא החל בתהליך של יצירת פצצת ביקוע גרעינית {פצצת אטום}. העולם אדיש, אירופה נשארה תמימה, אף אחד בעולם האנטישמי הזה לא טורח אפילו לגנות את דבריו, להפך, במקום שיטילו עליו סנקציות, הוא קיבל ביקור של מזכ"ל הא"ום קופי אנן ולחיצת יד, מה שמחזק אותו ואת הביטחון שלו..ותאמיני לי, אם בעוד כמה שנים אירן תגיע לנקודת אל חזור ותיהיה עם פצצה גרעינית {ובקצב הזה זה יקרה}, הערבים לא יבכו עלייך, ולא עליי אם נושמד, אפיל גם אם חלק מהם יושמדו, לא יהיה להם אכפת...אז מתו כמה מאות אלפי ערבים, אז הלכה הרשות הפלסטינית, מה זה לעומת השמדת הישות הציונית? זה בדיוק מה שעובר במוח של השטן האירני לכן יעל, את צריכה להבין, שזה מגיע לערבים, הכל צביעות, הכל שנאה בסתר, לא משנה כמה הם מכבדים אותך. ועכשיו זה ידוע יותר מתמיד. סליחה על החפירה.

danit1234

New member
אממ אלי תבין

ערבים זה שם כולל מידי וכן יש יוצאים מן הכלל , זה לא שאנחנו מאוהבים בערבים זה ממש לא ככה, אבל אם אחד מתוך עשר מתנהג באופן שונה זו כבר סיבה לא לתת תוויות לכל אחד שנולד כזה כי הוא לא קובע את זה . אז נכון יש כאלו שאני אומרת שבכלל צריך לשלול מהם את התעודות זהות שלהם שהם שייכים לפה שיעופו לנסראללה שלהם, אבל לא כולם כאלו ואת אלו שלו אפילו אם הם מיעוט כן צריך לכבד

danit1234

New member
וכדי להבהיר את עצמי טוב יותר

אני אסביר אני בטוחה שיש אנשים עם דעות דומות \ שונות\ אפילו לא קרובות למה שאני חושבת , אנחנו פה כדי לתת זכות קיום לכל מגוון הדעות , ואיך שאתה הסברת את עצמך זה סבבה, אבל יש דרכים לכתוב ויש דרכים לכתוב ואני מניחה שזו הכוונה העיקרית של יעל בהודעה לא להכריח אנשים ללכת לפי מה שהיא חושבת אולי לתת להם עניין למחשבה אבל בעיקר שלא נעים לקרוא אם זה על ערבים\רוסים\ צ'כים או מה שזה לא יהיה
יש דרכים להתבטא

elii1988

New member
אני לא יודע מה איתך../images/Emo163.gif

אבל גם אם אותו ערבי יהיה מלאך, אני מעדיף אותו מחוץ לגבולות מדינת ישראל. וזה בדיוק בגלל מה שיעל רשמה. "מליון וחצי ערבים חיים פה". זו בעיה רצינית ומדאיגה מאוד. הם מתרבים בקצב בלתי נתפס. מוסלמי מתחתן עם 4 נשים ומכל אישה איזה 8 ילדים, אם ישראל תשרוד את האיום האירני, יהיה לנו איום דמוגרפי..נגיע תוך כמה שנים למצב שיש רוב ערבי בארץ. משמע אנחנו יכולים לקרוא לאיזור הזה פלסטין. לכן, עם כל הכבוד, טובים או רעים, צריך להתיחס אליהם יפה..אבל אם אפשר שהם יעזבו-אז בלי היסוס.

../images/Emo45.gifכמו שהסברתי בתגובה הקודמת שלי..

ויכול להיות שכאשר ואם הערבים שחיים פה יראו שהם יותר מאיתנו (טפוטפוטפו
) הם ישנו את דעתם החיובית עלינו, וירימו את הכפפה להשמיד אותנו....

elii1988

New member
ככה או ככה, אני מאוד פסימי../images/Emo163.gif

לגבי עתיד המדינה. הנשיא האירני פשוט משחק עם העולם והמוסלמים מתרבים כמו יתושים בעוד העולם החופשי מחסל את עצמו דמוגרפית שכן ערך המימוש העצמי בא על חשבון המשפחה. אירן אינה מפחדת ממלחמה עם ארה"ב ועוד חושבת שאולי אפילו תנצח אותה. חוסר הערך לחיים שלהם, ההקרבה, זה מאוד מסוכן לנו.

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gifהמצב הוא כמו לפני 60 שנה../images/Emo26.gif

גם אז היינו תמימים ונאיבים "אבל לא יעשו לנו כלום, הם לא יעזו לפתוח במלחמה נגדנו" ככה סבינו וסבותינו וכו' אמרו.. עכשיו זה יותר גרוע, כי הולכים ומשתכללים עם השנים.. אבל אנחנו נותרים נאיבים ומאמינים שלא יפגעו בנו. אנחנו ישרים יותר מידי, טובים ומאמינים לכולם יותר מידי. ועוזרים לכל העולם. חוץ מלעצמנו. במלחמה האחרונה יכולנו לכסח אותם ולגמור את זה בניצחון, אבל פחדנו יותר מידי על חיי אזרחים, כשהם טבחו בחיי אזרחנו יומם וליל ועל זה אף שמאלני לא אמר כלום. אנחנו צריכים להפסיק להיות כאלו יפי נפש ונונשלנטיים אחרת, אנחנו נצא לגולה נוספת, במקרה הטוב או שפשוט נושמד ע"י טיל איראני/ טיל חיזבאללה וכו'..., במקרה הגרוע. זה תלוי בנו, ולצערי, אנחנו שוב מגנים על כל העולם חוץ מעל עצמנו. וזה מה שיש לי להגיד בנושא..

../images/Emo128.gif

אני חושבת שהחיילים שלנו עשו כל שביכולתיהם, וחוצמזה לא סתם אומרים על ישראלים שהם חצופים ועצבנים, אז אני לא מסכימה איתך לגבי "אבל פחדנו יותר מידי על חיי אזרחים" (התכוונת לאזרחים שלנו או שלהם?)

מיטלוש8

New member
אזרחים שלהם.

וזו עובדה שלא הפצצנו בניינים שלמים שידענו שיש בהם מחבלים בגלל שהיו גם "חפים מפשע" (זה במרכאות כי החפים מפשע האלה מגנים על הפושעים האלו)- אנחנו ידועים בתור צבא מוסרי ואני אישית חושבת שיום יבוא והמוסריות יתר שלנו עוד תפגע בנו. והחיילים שלנו עשו כל שביכולתיהם- או יותר נכון- הכי הרבה שנתנו להם לעשות, זה ברור. אבל העניין הוא שלדעתי, עצרו אותם ולא נתנו להם מספיק לעשות, וזה לא אני היחידה שאומרת- זה החיילים עצמם אומרים ומוחים על כך. מה לעשות, עובדות. את לא חייבת להסכים, אבל רוב הדברים שאמרתי הם עובדות.

המפ,

נכון- יש לנו צבא מוסרי שמוסיף ועושה כל שביכולתו, ונכון- בגלל זה אנחנו לא מפציצים בניינים "תמימים", ונכון- במלחמה כמו במלחמה ציך להיות כמה שיותר חזקים, אבל למרות כל זה זה די טוב שאנחנו מוסריים. למרות שזה לא ממש עוזר.. הממ.. :\

מיטלוש8

New member
להיות מוסריים זה טוב מאוד ../images/Emo13.gif

אבל במלחמה המוסריות זו תכונה שלא צריכה להופיע, נקודה. להיות מוסרי באופן אישי זה טוב, אבל במלחמה צריך להילחם באוייב, ולא להגן על אזרחים שמגנים על האוייב. שלא נדבר על העובדה שבעיני העולם אנחנו רוצחים.. למרות כל המוסריות.. אז מסתבר שהמוסריות הזאת גם לא עוזרת לנו בכלום, פשוט טיפשות איומה.

כן שכחתי לכתוב משהו:

תחשבי על זה שהחיילים שלנו הם ילדים, הם לא ממש נהנים לרצוח, לא משנה מי זה:\

זה ההבדל בינינו לערבים.

כשהם ירו בלי לב לפגוע בילדים/מבוגרים/זקנים. ולעומת זאת לנו יש את החמלה ואנחנו מסרנו שאנחנו הולכים לפוצץ את X אז שיתרחקו. זה ההבדל הגדול.

מיטלוש8

New member
כן, הבעיה היא שבמלחמה

צריך לנצח, ואם האנשים החפים מפשע נמצאים באזור בו יש המוני מחבלים, זו בעיה שלהם.. (מה שגם מראה הם לא כל כך חפים מפשע
) החמלה הזאת לא היתה במקום במלחמה האחרונה, ואת זה, כמו שכבר אמרתי, החיילים בעצמם אמרו ומחו על כך. אגב, לזאת שכתבה מעלייך- החיילים שלנו אומנם ילדים, אבל הם גיבורים ומדהימים, ומי שנלחם יודע את המטרות, והמטרות הן לא "לרצוח", חס וחלילה, כמו שהצגת זאת, אלא לחסל את המחבלים, ואם זה כרוך בלפוצץ בנייני מגורים שמתחתם יש בונקרים, שיפוצצו. והם רצו לפוצץ, אבל לא נתנו להם. אגב, גם הסבים והסבתות שלנו שבאו מהשואה (חלקם) הגיעו לפה צעירים ולא מנוסים, והקימו את הארץ הזאת מכלום. החיים קשים, מה לעשות, צריך להתמודד איתם.

-->

א. יש לי שם, ליאת בשבילך תודה
ב. אני יודעת שיש מטרות אבל יש אנשים שלא משנה מה, לא היו מוכנים לרצוח אפילו אוגר!

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif

אוקיי, היי ליאת
אני לא אוהבת שאת מגדירה את זה בתור רצח. בתורה כתוב "לא תרצח". זה לא רצח. זה חיסול מחבלים שמטרתם לחסל אותנו. זה הגנה עצמית למען חיינו. אוקיי ועכשיו- בכדי להגן על המדינה צריך לעשות דברים מסויימים. יש אנשים שלא מסוגלים להחזיק רובה מסיבות אלו ואחרות ואנשים אלו יכולים לשרת במקומות אחרים (להיות ג'ובניקים, עבודות משרדיות, חיל המודיעין וכו'...)- העיקר שלא ישתמטו. הם לא חייבים להחזיק רובה, אבל הם חייבים לתרום למדינה באיזושהי צורה. אני בחורה דתייה. אני הצהרתי ולא התגייסתי. אני עושה שירות לאומי (עכשיו התחלתי שנה שנייה)- אני מתנדבת בתחום החינוך המיוחד ובכך תורמת למדינה. האחים שלי היו קרביים אבל יש אנשים שלא מסוגלים, בסדר, גם לזה יש פיתרון. אגב, מבחינתי לרצוח אוגר זה הרבה הרבה יותר גרוע מאשר לרצוח מחבל, שנחשב מבחינתי לחרא שצריך להישרף בגיהינום.

---->

כן, גם מבחינתי אוגר חשוב יותר ממחבל
ברור לא הבנתי מה את מנסה להגיד... ואני לא הייתי מוכנה לקחת אף נשמה, לא משנה של מי היא.

למעלה