אולי די?!

מיטלוש8

New member
אני מנסה להגיד שני דברים-

1. כל אחד שמגיע לגיל 18 צריך להתגייס לצה"ל, בין אם קרבי ובין אם ג'ובניק, ברור לי שקיים הפחד מפני החזקת רובה וחיסול מחבלים, ולכן כל אחד בוחר את המסלול המתאים לו, וזה באמת לא קשור לדיון אבל העלתי את זה בעקבות משו, לא זוכרת כבר מה. 2. לגבי המוסריות- אני מנסה להגיד שבמלחמה המוסריות לא צריכה להיות קיימת. אנחנו במלחמה האחרונה היינו מוסריים מידי, הודענו לכולם לברוח וכו', ולא התקפנו מספיק יעדים מכיוון שהיו באזור "חפים מפשע" (כפי שכבר הזכרתי, מבחינתי אנשים שגרים בסמוך לבונקר של החיזבללה הם לא חפים מפשע)- אני חושבת שכשמתקיפים את אזרחינו בכל אזור הצפון, אנחנו צריכים להשיב תגובה הולמת ולא מגומגמת כפי שהיתה, אלא להיכנס בהם. אגב, אני הייתי שמחה להרוג איזה מחבל, אבל זה לא מתאים לי מבחינה דתית (אני לא יכולה להיות קרבית מבחינה דתית).

מיטלוש8

New member
../images/Emo12.gifולגבי 1 לא?

את לא חושבת שכל בן אדם צריך לתרום למדינה ולהתגייס בגיל 18?

../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

כמו שכתבתי, אני באמת חושבת שמי שמקלל את כ-ל הערבים מתנהג די בילדותיות, אבל אתה בהחלט צודק. אמנם אני שונאת כשמקטלגים כמו "כל הישראלים חצופים""כל הערבים מחבלים""כל הצרפתים מסריחים"(
) אבל אתה בהחלט צודק. אנשים הולכים בעקבות המדינה שלהם, לא משנה מה הם חושבים. אם ניתן לדוגמה מישהו שחושב שהערבים תמימים ומסכנים(אני חושבת שקוראים לזה שמאלני, אני לא כלכך מבינה בפוליטיקה
) הוא עדיין יודה לחיילי צה"ל שמסכנים את חייהם לשמור עליו ועל כולנו, ועדיין יעלה "אבל" קטן שיהיה לטובתנו. אין מה לעשות, ככה זה, כל אחד "מחוייב" ומרגיש מחוייב ללכת עם המולדת שלו ולא משנה מה הוא חושב.

elii1988

New member
אלה אכן שמאלנים יפי נפש../images/Emo163.gif

אם הערבים הצליחו לנצח אותנו בלא ערעורין זה בדבר אחד-הסברה. מציגים את עצמם כפליטים יתומים מסכנים שעוברים עינוים ע"י ישראל...ואת זה תוסיפי לשנאה המורדנית לישראל עם השנאה המסורתית ליהודים-למרות שכאן זה מיטשטש כבר ונוהגים לדבר בגנות הציונים ולא היהודים

danit1234

New member
מאיפםה אתה מחליט לי דעות פוליטיות ?

אני ממש לא שמאלנית וממש לא מנסה להיות יפת נפש אני מעולם לא תמכתי במפלגות שמאל וגם אם כן אני לא חייבת לך כלום. אם בא לך לחשוב ככה אני ממש לא בקטע של לשנות את דעתך , אני לא אומרת שאסור לך להגיד שהערבים לא בסדר זו דעתך וזה לגיטימי אבל ללכת ולהציף פורומים בקללות גזעניות זה לא לעניין וזה מוריד מהאיכות של הפורום שלנו אבל אם אתה רוצה בזה ממש אני אתן לך את התענוג :|

danit1234

New member
יופי אם הבנת את זה למה נכנסנו לדיון

פוליטי מלכתחילה יעל הוסיפה את דעותיה האישיות לפרט למה לא לקלל ולכתוב הודעות כאלו ואחרות , לא לשנות לך את השקפת עולמך מטרת ההודעה מראשיתה הייתה למנוע קללות אז סבבה כל אחד יביע את דעתו אבל הכוונה לא הייתה דיונים פוליטים

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifתן לי להבהיר לך כמה נקודות:

אתה כותב שהם לא יבכו עלינו? אז שים לב לזה: אח של ידיד שלי היה חייל! הוא נהרג בלבנון! בהלוויה שלו כמובן היו אנשי צבא ומשפחה ואתה מי עוד? היו עוד חבר'ה מהכפר הערבי פה ליד! והם באו כי זה אחד מהיישוב שלנו ושלהם! (אנחנו אמנם לא תחת אותה מועצה אבל זה אותה קריה ואותו השם!) והם לא ממש הכירו אותו אבל הם היו שם! וגם הם בדיוק כמו כולנו בכו! והם באו לניחום אבלים! ואפילו תלו שלטים לזכרו בכפר!! חייל צה"ל! ישראלי יהודי! ואף אחד אפילו לא ביקש מהם! אז אל תגיד שהם לא יבכו עלינו כי אתה לא רואה את זה! והלב שלהם ממש לא עם המחבלים! יש לא מעט כפרים ערבים שהופצצו ולא מעט הרוגים! ואמא שלי עובדת אפילו עם כמה ערבים ואתה היית צריך לשמוע איך הם דיברו על החיזבאללה! הם שונאים אותם בדיוק כמונו אם לא יותר! ובקשר לאבא הזה: אני מסכימה איתך! מי שאומר דברים כאלה צריך לקעקע לו על המצח מגן דוד ולזרוק אותו לשטחים!!! ואני לא אוהדת אותם אהדה עיוורת אני מנסה לפקוח לכם תעיניים שתפסיקו עם הערות האלה!

BEN ZIV

New member
רגע רגע רגע

אז מה את בעצם אומרת? שלא נתקיף מחבלים שנמצאים בשטח של "חפים מפשע"? חיי אזרח אחד לא יותר אחד במדינת ישראל לא שווים את החיים של כל הערבים בעולם אז אין מה לעשות זה או אנחנו או הם, לא צריך להשמיד את כולם וגמרנו, אבל אם רואים מחבל בסביבת "חפים מפשע" לא צריך להסס וצריך ללחוץ על ההדק

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifמחבלים צריך להרוג ועם זה אני

מסכימה לגמרי! ואני מסכימה עם כל פעולות צה"ל שנזהרים שלא לפגוע בחפים מפשע! ואם אין ברירה אז אין ברירה וצריך להרוג ואם החיים של אזרח אחד זה מה שיציל מאות אזרחים אחרים אז צריך לירות!! אבל לא צריך ללכת לסתם כפר ולירות בכולם סתם כי מישהו החליט שכל הערבים מחבלים!

BEN ZIV

New member
אבל גם לא צריך לסייע למישהו שהבית

שלו נפגע מקטיושה.. אחרי שהוא אמר שמי שנהרג הוא שאהיד..

elii1988

New member
יעל, את מדברת עכשיו בדיוק../images/Emo163.gif

כמו ה"יפי נפש" האטומים מהעולם...אני מכיר את זה מקרוב. רק המחשבה על האנשים המעפנים האלה מארצות אחרות, שאני רואה מה הם רושמים זה משגע אותי. חושבים שצה"ל הורג פלסטינים סתם ככה, מענה אותם..המשפט שהכי הכי משגע אותי, שאני אומר לך אם אני אראה את הבנאדם שרשם אותו אני אחנוק אותו, זה המשפט הזה: "Israeli soldiers have been killing innocent Palestinian children for decades. Will you want peace with your enemy if he keeps on killing your relatives?" "חיילים ישראלים הורגים 'ילדים פלסטינים חפים מפשע' {
המשפט הזה משגע אותי! הופכים אותנו לרוצחים
}, הית רוצה שלום עם האויב שלך אם הוא ממשיך להרוג את הקרובים שלך?" תראי את האטימות והסתימות של העולם. פשוט מעצבן כמה שהם סתומים!!!! הפכו אותנו לסטלין! ואת מדברת כמעט בדיוק כמוהם!

../images/Emo214.gifאתה רואה אלי? אתה שוב מדבר

על הכלל
כמה אנשים פסיכים רשמו את זה..אז מה? זה אומר שכולם חושבים ככה??

elii1988

New member
אמת. כן.../images/Emo163.gif

100% מהתגובות שלא מישראל היו תגובות כאלה. אף יותר קיצוניות. 100%!

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif סיכמת הכל! ../images/Emo13.gif

בצורה כל כך נכונה!

danit1234

New member
את צודקת

חושבים ככה או לא שמרו תדעות לעצמכם רוצים להגיד שצריך לתלות את נסראללה ולענות אותו ? סבבה רוצים להגיד שכל המחבלים יגיעו לגנהום בכיף שלכם אבל תהיו ספציפים . נכון יש הרבה ערבים, הרבה שונאי יהודים, הרבה שהיו מוכנים לשלם כדי להשמיד אותנו אבל לא כולם. אז באמת די עם ההכללות אם יש 50 איש מתוך מליון שהם לא כאלו לא בדעות האלו לא במעשים האלו אבל מה לעשות הם נולדו ערבים, אבל לא הם לא רוצים לרצוח את כולנו, אז למה סתם? שימו עצמכם במקומם אז סבבה יש לכם דעות אני ממש לא מתכוונת לשנות אותם ואני שונאת כל ערבי שרוצה להשמיד אותנו כל אחד ששמח שיש פיגוע כל מחבל כל משפחה שתומכת שבן משפחתה הוא מחבל להשמיד את כולם אבל כולם כאלו , ואנשים אחרים לא תמיד חושבים כמוכם ולא תמיד נעים לשמוע את זה , אפשר לכתוב הכל ולדבר כמו דני אדם.

elii1988

New member
דנית, זה ממש תמימות מה שרשמת../images/Emo163.gif

"אבל תהיו ספציפים . נכון יש הרבה ערבים, הרבה שונאי יהודים, הרבה שהיו מוכנים לשלם כדי להשמיד אותנו אבל לא כולם. אז באמת די עם ההכללות אם יש 50 איש מתוך מליון שהם לא כאלו לא בדעות האלו לא במעשים האלו אבל מה לעשות הם נולדו ערבים, אבל לא הם לא רוצים לרצוח את כולנו, אז למה סתם? שימו עצמכם במקומם" כ-ו-ל-ם היו שמחים אם לא היינו פה..כולם..תאמיני לי לא אתפלא אם הם מחכים לאטום מאירן שרק ינחת פה...אפילו בממשלה יושבים נציגים מוסלמים שיוצאים נגד ישראל, שתביני שבהנהגת מדינת ישראל יש מנהיגים שנגד ישראל, רק שתביני את המצב. התמימות הזו בלתי נסבלת.

כן? כולם? אחד לאחד?

גם יוסף סוויד [ג'לל] שבכלל משחק בסרטים ישארליים? או אותו אתה מוציא מהכלל הזה?

למעלה