אולי די?!

^^' פה אני מסכימה איתה..

מיכל את באמת(והערתי לך כבר על זה, לא שזה ענייני פשוט זה לא נעים) תוקפנית מדי ויכולת להגיד את הדברים בצורה קצת פחות תוקפנית, בכלל כל הודעה אחרת שלך. אני לא רוצה שייראה כאילו הסכמתי עם ההגזמה שלך, היו קטעים שבאמת נכונים(רק הייתי אומרת אותם אחרת).

../images/Emo214.gifתקשיבי..

את ממש מגזימה
תפסיקי לעשות סצינה מכל דבר.. בדיוק כמו שליאור אמרה, את באמת גורמת לי לפעמים לצחוק בטירוף! אבל את רעה ממש
כמעט לכל אחד.. יצא לי עכשיו גם לראות את התגובות שלך לאודישנים של ילדים, מה נסגר איתך? בת כמה את?! את לא ילדה קטנה, אז באמת. תפסיקי לרדת פה על אנשים. כאילו מה, את בנאדם כ"כ מושלם?! דייייייייייי

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאני לא ראיתי מה קרה בלבנון?!?

אני?! על מה בכלל את מדברת?!?!?! אני הייתי בקו האש!!! גם אנחנו חטפנו פה קטיושות!!! גם לנו היו אבדות במלחמה!!!!! אני הייתי עסוקה בבכות על ג'לל?!?!?! מבין כל חברי הפורום פה נראה לי שאני זאת שה-כ-י לא עסוקה באלופה!!!! יש לי מספיק דברים שהם פי 10000000000000000 יותר גרועים מזה ש"אוי ואבוי!!! דריה זרקה את ג'לל!!! איך אני אשן בלילה?!?!?!?!" ותאמיני לי שעם מה שאני עברתי בחיים שלי (ואני יודעת שזה נשמה קיצ'י ומפגר אבל תאמיני לי שאני לא הייתי מאחלת לאף אחד את כל מה שאני עברתי בחיים!!!! את תהיי בהלם מכל מה שאני יכולה לספר לך!!) וחוץ מזה שמאיפה את באה פה עם כל זה שאני חושבת שדריה רעה?! אני בכלל לא הזכרתי את זה! הדבר היחיד שקשור אליהם זה שהתייחסתי אליהם כדי להגדיר ביטוי זמן! "מאז ש....." ביטוי זמן! לשון של כיתה ג' בערך! אני לא תמימה ואני לא אומרת שהם מסכנים אני אומרת לכם תפסיקו להכליל! ואולי הגיע הזמן שאת תפסיקי להתנהג כמו ילדה בת 5 שכל יצור שנושם לידך יותר מחצי שניה את קופצת עליו כמו אריה מורעב שרואה כבשה כי זה ממש לא אנחנו או הם!! כי העובדה היא שאני גרה פה ביישוב עם ערבים ואנחנו מסתדרים יופי!! ויש תוכנית דו קיום בחט"ב שלנו!! ובמכללה שלנו לומדים ערבים ויהודים יפה מאוד!!!

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gif תגובה מעולה! ../images/Emo45.gif

פשוט נהניתי לקרוא אותה
כל מילה במקום, כל הילדים הקטנים האלה שבוכים על ג'לל האומלל.. נורא ואיום.. אשכרה מלא אנשים בטוחים שהערבים אומללים ושאנחנו סתם מגעילים אליהם.. תחיו במציאות, חבל שזה מה שמראים בטלוויזיה.. עוד כמה שנים...בעעע

אויש נו...

את באמת חושבת שאנחנו בוכים פה על ג'לל האומלל וחושבים שהערבים אומללים רק בגלל ג'לל?!!?כנסי למציאות, נו באמת!

מיטלוש8

New member
ממי, תקראי את התגובות..

אני לא ממציאה. ואם קשה לך. תלכי כמה דפים אחורה, ותראי שבכל הפרקים האחרונים הרבה ילדים (ואני אומרת הרבה, לא כולם, הרבה, ואפילו לא מעניין אותי מי בדיוק) בוכים פה על דריה שלא מקשיבה לו ולא סולחת לו ושהיא דפוקה בראש ובלה בלה.. כנסי את למציאות.. תכירי בעובדות..

בטח שאני מכירה בעובדות, ממי.

הקטע שכשאת צופה קבוע בסדרה, את מתמכרת אליה. את רגילה למה שמייצגים לך. אומרים לך באלופה שג'לל הוא טוב והוא אוהב את דריה, לזה את מתרגלת. לווא דווקא זה גם מה שאנשים חושבים במציאות! אני יודעת שהעולם לא מלא ג'ללים יפים חתיכים חמודים שלא איכפת להם לחיות בשלום עם יהודים, אבל את יותר מדי נכנסת לקטע הזה של בגלל שזה פורום על טלנובלה יש פה ילדים קטנים שמאמינים לכל דבר שהם רואים.מה שמראים לנו עכשיו באלופה זה שיש בניהם ריב על רקע פוליטי, וזה לגיטימי לגמריי שנוכל לצדד בג'לל כי חלקנו כן מסכימים חלקית עם מה שהוא אמר...זה לא דווקא מה שאנחנו חושבים על המצב האמיתי והמציאותי! העולם הוא לא טלנובלה, צאי מהבועה...

מיטלוש8

New member
צאי מהבועה?...חח ../images/Emo6.gif

לא הבנתי באיזה בועה אני נמצאת, אשמח אם תאירי את עיניי...
צודקת, אנשים שצופים בסדרה מתמכרים אליה ורגילים למה שמייצגים להם שם, בסדרה, ואת צודקת שאמרו והראו שג'לל הוא טוב ויפה ומקסים, וברור לך שהעולם לא מלא בג'ללים יפים וחתיכים אבל- 1. אני מבטיחה לך שהמוני ילדים אחרים, בין אם פה בפורום, בין אם אנערף איפה, כן בטוחים שזו המציאות, והם עכשיו ילדים, אבל כשהם יגדלו זה מה שהם ידעו, כי ככה הראו להם בטלוויזיה. 2. זה נכנס בתת מודע, תרצי או לא תרצי. תסכימי או לא תסכימי, הטלוויזיה משפיעה על מוח האדם והילדים היום מושפעים המון מטלוויזיה, שעושה הרבה שטויות. "האלופה" סדרה מצויינת (אגב, אני רואה אותה ב3 שבועות האחרונים, פרט שולי..
), וכיף נורא לצפות בה, אבל אני לא בטוחה שהתסריטאים מודעים לעובדה שילדים בני 7-12 גם צופים בסדרה וגדלים עם מסרים, איך נאמר, לא הכי נכונים.. מבחינתי זו אחלה סדרה ואין מה לעשות, רק לקוות שבעוד 10-20 שנה לא נשלם על הטעויות שעושה התקשורת בימינו אנו.. אגב, לא אמרתי שזה לא לגיטימי שנצדד בג'לל, רק תלוי באיזה חלק של הדברים שלו..

התסריטאים מודעים טוב מאוד לעובדה,

ולגילאים של הצופים של הסדרה. ואני לא אמרתי שמוח האדם לא מושפע מהטלוויזיה, להפך זה מה שכתבתי, רגילים למה שמייצגים לנו. זה התת מודע. ואיזה בועה?..את חושבת שאנחנו, ולווא דווקא אנחנו, מושפעים לגמריי ממה שמציגים לנו בטלוויזיה, תאמיני לי שגם אנשים גדולים ממני וגם אנשים קטנים ממני מבינים בידיוק מה הולך במדינה עם הערבים, וכו', אני לא אזכיר שוב, ככה שהסדרה הזאת היא נתק ל35 דק' מהמציאות, אז מותר לנו חס וחלילה לחשוב שג'לל מסכן ובלה בלה בלה...לא מושפעים משום סדרה/טלנובלה, סה"כ יוצאים לחצי שעה מסכנה משגרה
אני פה סיימתי את דברי, תגיבי או לא תגיבי, החלטה שלך...

מיטלוש8

New member
אז מה הבועה שאני חיה בה, שוב? ../images/Emo4.gif

לא הבנתי.. אז בתת מודע אנחנו כן מושפעים מהטלוויזיה, לפי תחילת דברייך, ו"לא מושפעים משום סדרה/טלנובלה"... מצאתי סתירה...
מבינים בדיוק מה הולך במדינה עם הערבים- אני בטוחה שכולם מבינים, הרי אין ברירה אלא להבין, אבל כולם מבינים הכל מדבר אחד בלבד- מהתקשורת. התקשורת היא האינפוזייה של כולנו היום, במיוחד אצל הילדים. וזה רע, רע מאוד. כי התקשורת מדברת שטויות, ומדברת יותר מידי, ומציגה דברים לא נכונים, ומסטגמטת אנשים בשניות, ועוד ועוד ועוד.. אז כולם "מבינים", או יותר נכון, חושבים שהם מבינים. יש כאלו שבאמת מבינים ויש כאלו שניזונים מהתקשורת, ומבינים, אבל רק חלקית, אם בכלל. אגב, אני בעד היציאה מהשגרה! אני חולה על טלנובלות, ואני לא יודעת מה צריך לשנות, אבל משו צריך לשנות, כי עוד כמה שנים הילדים פה יגדלו להיות...
(אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו...)

danit1234

New member
תסלחי לי אבל רשמת משהו ממש טיפשי

אף אחד לא רשם שהוא אוהב ערבים או משהו אבל גם לא שכל הערבים מחבלים... ואנחנו ממש לא מרחמים עליהם , לא באנו להתווכח על דעות פוליטיות אבל אמרנו מכיוון שזה פורום ההודעות צריכות להרשם באופן נעים יותר אם את רוצה להוציא עצבים על מחבליפ\נסראללה\ ערבים שרוצים בהשמדת ישראל סבבה אבל לא " כל הערבים מחבלים" אני סתם נותנת דוגמא מה עם מישהו גר בקרבת ערבים והכיר ילד כן נחמד ערבי שהוא בסדר? סתם דוגמא לו זה לא יהיה הכי נעים לשמוע את זה ואנחנו בפורום עם חברים שלך תעשי מה שבא לך פה אנחנו לא בקטע של גזענות וקללות אני ממש לא בעדם לא בעד הפלשתינאים אבל יש יוצאים מן הכלל. אבל מה בכלל קשור הקטע עם ג'לל? זה משהו אחר לגמריי וזה ממש לא היה קשור

מ א י י ק

New member
דעתי../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אם הם לא היו מתחילים עם פיגועים וזה...אז לא הייתי שונא ערבים, לא אכפת לי מהערבים הישראלים הם בסדר גמור הם לא רעים וזה... כמו שהם שונאים אותי אני שונא אותם

אממ..

אני מסכימה עם הקטע שצריך פשוט מאוד לרצוח את אותם הורים ואנשים ששולחים מחבלים וטרוריסטים לעשות פיגועים, באמת שצריך לפרק להם את הצורה. ישנם ערבים דווקא מאוד נחמדים שעוד לפני שהתחילו כל פעולות הטרור היינו כאילו כולנו אותם בני-אדם ולא היה אכפת לרובנו ללכת ברחוב ערבי, לדבר עם ערב וכו'. הרבה מאוד ערבים עבדו בבתי חולים ואולי חלקם עובדים שם גם כיום והם נשארו אותם בני-אדם. לפי דעתי הממשלה היא זאת שבעצם עשתה את ה"הבדל העצום" בין הערבים ליהודים, סה"כ-כולנו בני אדם שפשוט הגזע שלהם שונה, לפני 8-10 הם נחשבו בעינינו אנשים רגילים ופשוטים-אבל ברור שעכשיו גם אני מסכימה בהחלט עם הדעה שפשוט צריך לרצוח, להרוג ולתלות כל משפחה או בן-אדם ששולח ערבי מחבל להתפוצץ. תינוקות לא משנה אם הם יהודיים או ערביים-הוריהם מכניסים להם טוב טוב, יום יום שערבים ז-ה ל-א ט-ו-ב.ערבים הם רוצחים ואסור לדבר איתם, לעבור לידם וכו'. אבל דווקא עשו סרט על ערבי מהצפון שהציל חיים של יהודיה שהייתה חולה במחלת הסרטן, ולא נראה לי שזה הפריע לו בדיוק מה מוצאה.

BEN ZIV

New member
ח

"חיים ביחד במדינה מיליון וחצי ערבים שהם לא מחבלים"..
זה סוג כזה של הצחקה אבל חבל שלא.. עד עכשיו כמה נהרגו בכפרים הערביים? כמו מג'דל כרום, נצרת, ולא זוכר עוד ושההורים ובכלל כולם שם אמרו שמי שמת הוא שאהיד ושהם תומכים בנסראללה.. אז זה בסדר? הם לא נחשבים מחבלים? אותם צריך לזרוק מפה לפני שבכלל פונים לכיוון של חיזבאללה והפלשתינאים. ואני לא אומר שכולם לא בסדר, יש כאלה שהם בסדר אבל כל מי שאומר ותומך בהם צריך פשוט להעיף אותו מכאן לא יותר מזה. ויש לי שכנים ערבים, אנחנו מסתדרים בם באים לפה אנחנו אליהם והם אנשים לא פחות טובים מאיתנו.. אבל מה לעשות שיש כאלה שמה שלא נותנים בשבילם הם לא מרוצים.. ומצד שני הפלשתינאים אני מבין אותם.. הם היו פה לפנינו בארץ הזאת.. אבל מה לעשות שאנחנו אלה שחיים פה עכשיו והם צריכים להבין את זה בדרך הקשה.. ואנשים כמו נתן זדה, כן ירבו כמותם, וצריך להתגאות שאנשים כאלה חיים במדינה שלנו הם משחקים אותה ראש קטן ופוגעים בחפים משפע? אז גם אנחנו יכולים לעשות את זה למה להם מותר ולנו אסור?! בילבלתי הכל אבל לא נורא

למעלה