לא , לא , לא ....
לגבי הדבר ה-2 שכתבת , התהליך שבו נוצר RNA ע"פ DNA נקרא תיעתוק ולעומת זאת, התהליך שבו נוצר DNA ע"פ RNA נקרא שיעתוק אין לי מושג למה אתה סובר אחרת. בשום מקום אחר לא שמעתי/קראתי כמו שאתה סובר. לגבי הדבר ה-1 שכתבת, לא התכוונתי שאף פעם לא יחול שיכפול של הדנ"א הויראלי שנורצ בתהליך השיעתוק (שלו אתה קורא תיעתוק...), פשוט אמרתי שזה לא שלב הכרחי בוירוס מסוג RNA כמו שקורה בוירוס מסוג DNA . לגבי הדבר ה-3, המורה שלי (שהיא מורה ותיקה ומצויינת ללא עוררין) אמרה שנוצר מול mRNA קטע חד חוטי של DNA. באמת מוזר לי שאתה כותב אחרת, אבל אני לא שוללת מיד את מה שכתבת, ואני אפנה אל המורה אחרי החופש ואשאל אותה בקשר לזה (האאממ האאמממ כי יש לנו פאקינג מבחן בביולוגיה כמה ימים אחרי החופש..) לפי דעתי המורה פשוט לא הרחיבה יותר מדי בעניין כי זה לא מה שהיה חשוב לה פה. הנה, אתה בעצמך כתבת שתחילה נוצר DNA חד גדילי משלים ל RNA, אז כנראה שלזה היא התכוונה ופשוט לא המשיכה לפרט מעבר לזה בנקודה הזו, כמו שאתה פירטת בהודעה שלך, כי זה לא היה עקרוני בשבילה (שבסופו של דבר מתקבל DNA דו-גדילי). בכל מקרה אני אשאל אותה ... המממ אז לאיזה תהליך אתה קורא :
תיעתוק? חוץ מזה שאתה בעצמך כתבת בסוף שלתהילך קוראים "שיעתוק לאחור" (שיעתוק זה היינו הך) ואז כתבת בתחילה נוצר DNA חד גדילי משלים ל RNA.... נו אתה רואה! אתה בעצמך כתבת שבתהליך השיעתוק נוצר DNA מ-RNA... מה נסגר ?