עזרה בתרגום שם

../images/Emo198.gifידעתי שחימי יצליח לעזור../images/Emo45.gif

כול הכבוד חימי - מה היינו עושים בלעדיך בפורום
אני הגעתי לשפה ההודית מפני שהכורדית מובנת מהשפות האירניות וההודיות

../images/Emo198.gifזיוון זה לא כורדיסטאן הקטנה../images/Emo6.gif

אנחנו פורום ואפשר להגיד שאנחנו כורדיסטאן הגדולה הפורום הרשמי ליהדות כורדיסטאן

../images/Emo198.gifטל מתנצלת שלא עשיתי לך קבלת פנים

|ושלא ברכתי אותך בברכת ברוכה הבאה אז עכשיו אני מכבדת אותך בברכת
ברוכה הבאה לפורום יהדות כורדיסטאן אני כורדי
ואנחנו נוהגים לעשות קולולולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ולזרוק סוכריות
קולולולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
וגם סירים של קובה ודולמה
ומוזיקה טובה וריקודים בכורדית שמחכה לך ב FLIX

../images/Emo198.gifנשמע מעניין מאוד לידה בדולה

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ נכנסתי מהר לאתר שלך וציפיתי לראות את הדולה כלי מוזיקלי כורדי
שמחתי להכיר את הדולה ככלי להכנה ללידה - נשמע מעניין ומרתק תקני אותי אם זה נכון או לא - יש כזה דבר לפני או בזמן הלידה שימוש בכלי הקשה ? אפורפו טיפול בכלי הקשה אני מאסטר ברייקי 3 ורייקי קונדנילי - הייתה תקופה ארוכה שטפלתי בילדים שלוקים בשיתוק מוחין, השתלבתי בקבוצה שנחשבת לקבוצה הכי קשה דרך הרייקי שילבנו טיפול בכלי הקשה כדי לעורר את הילדים ולתת להם עוד הזדמנות לתקשר עם הסביבה - לרוב הילדים נמצאים בתוך בועה משלהם ,דרך תיפוף על כלי הקשה הצלחנו לעורר את הילדים לרוב הילדים היו מצליחים לזהות את הצלילים ולהפעיל את הגוף ברפלקסים ולהביע שמחת חיים על הפנים,היה מאוד מעניין לראות את הילדים איך הם מקשיבים ומזהים את הצלילים, לרוב הילדים נמצאים בדיכאון מתמשך - ולקבל מהם חיוך זה היה שווה את כול העולם הפרויקט הצליח ולצערי נפסק עם מותה של המורה שלי למקצועות הרייקי - וכול הפרויקט נעשה בהתנדבות בהצלחה לכול היולדות בדולה

טל כ

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי...

לא לידה בדולה, אלא לידה עם דולה. הדולה היא האישה שנמצאת לצד היולדת במהלך הלידה. (וזה לא כלי נגינה
). אמנם בשנים האחרונות זה נחשב למקצוע חדש בתחום המיילדותי, אבל אם תשאלי את אימך או סבתך, אני בטוחה שהן יספרו לך שככה נשים ילדו מאז ומעולם. תמיד בליווי של אישה (או כמה נשים) שתמכו ביולדת לאורך כל הלידה. וזה בנוסף למיילדת שהתפקיד שלה הוא כמובן שונה משל הדולה. (אלה היו 60 שניות על הדולה ותפקידה בלידה). מקסים ומרגש מה שסיפרת על הילדים שעבדת איתם. עצוב שהפרוייקט נגמר בנסיבות כאלה
אני למדתי רייקי 2 ולא עוסקת בזה כמקצוע, אבל נהנית מזה ככלי נוסף שמשרת אותי בעבודתי עם נשים בלידה.

../images/Emo41.gifדי גם אני חשבתי אותו הדבר

טוב כשאהיה בהריון ללידה אני ארצה את הדולה שלך ואת הדולה של חימי אולי שילוב של שתי הדולות יזרז את צירי הלידה ויהפוך אותה לקלה

למעלה