../images/Emo41.gif דברי הזיין המזעזע ../images/Emo41.gif
אישה יקרה. צר לי שאצטרך להתנצח איתך כאן! את מותק וממש לא רציתי להגיע לכך. אבל נו מילא. נתחיל מכך, שכשאת מתכתבת עם גבר במסנג'ר, וזורקת לו לא פעם משפטים כמו "אני אפצה אותך על העיכוב" וכו' וכו' וכו' (ולא אפרט את השיחות שלנו במלואן), הגבר יודע דבר אחד - הוא בא על מנת לשכב איתך! לא לעשות איתך אהבה, לא לשחק דוקים - לשכב איתך, להזדיין! אני יודע שיהיו כמה חכמולוגים שיטענו שלא כל בחורה שמזמינה גבר אליה מחפשת סקס, ואני מסכים עם זה. אולם לא קראתם את השיחות שלנו לפני הפגישה - ידענו בוודאות שאנחנו הולכים להזדיין! עכשיו, במקרה כזה יש 3 אפשרויות. הראשונה - את מוצאת חן בעיני הגבר ברמות מטורפות ואז הוא יורד לך במשך שעות, משחק איתך משחקים מקדים עוד כמה שעות וכו'. השניה - את סבבה, נחמדה, לא יותר, איך אומרים? (וסילחה על הבוטות) - שווה זיון! (ובמקרה כזה הגבר בדרך כלל נמנע ממשחקים מקדימים). והשלישית - את זוועה, אי אפשר לגעת בך! בקיצור, הגעתי - ואת עומדת בקטגוריה השניה, למרות שאת מותק בכללי, היה נחמד לשוחח איתך לפני והכל. אבל חיצונית - את שווה זיון, לא יותר מזה! (ולא ניכנס ברשותך לכך שבפעם הבאה תשתדלי לשלוח תמונה עדכנית ולא מהבת מצווה). אז עכשיו ספרי לי בבקשה - למה ציפית? שנתנה אהבים? או שנמשיך לצפות איתך שעה במשחק מכור עד שייגמר?? הלו! באתי להזדיין!!! אם רצית להכיר לפני, לדבר, ואז להחליט, היינו נפגשים לקפה!!! לא היית מזמינה אותי אלייך הביתה (ומציינת שאמא שלך בצד אחד של הבית, ואת בצד השני ושיש לך מקלחת ושירותים משלך כך שאפשר חופשי)! הזמנת אותי כי רצית לקבל - אז די עם התמימות הצבועה הזו! אז כן, באתי, וישר לעניינים! ככה כל גבר היה עושה כשהוא יודע שהוא בא על מנת להזדיין נטו! אז אולי ראית אותי ושינית את דעתך, לא יודע. וזה בסדר גמור מבחינתי! אבל היית פשוט צריכה להגיד את זה! להזכירך, ברגע שהתחלתי ביקשת שנחכה עם זה - והפסקתי! ואז איך שנגמרה התוכנית - את זו שהתנפלה עליי, את זה שכחת לציין נכון? גברת "מהר מאוד ירדו הבגדים שלא בעידודי"?!? שלא בעידודך? קפצת עליי כמו לביאה חרמנית שלא קיבלה שנים ורק חכית שהבגדים ירדו! נקודה תחתונה - במקום לשחק אותה מריה הקדושה ולבכות על מר גורלך, שימי לב פעם הבאה למי את פותחת רגליים 3 דקות אחרי שהכרת אותו. ואני לא יכול בלי לציין עוד 2 נקודות! א. מעולם לא ציינתי שאני תותח - על אף שיש כמה בחורות שהיו מתווכחות איתך על יכולותיי (עיין ערך "יותר שוות ממך"). ב. אני גבר - טבעי שאני אבקש שתרדי לי - לא? ולסיכום - על אף הנאמר בהודעה זו - קבלי את התנצלותי אם הרגשת חרא בעקבות אותו לילה, לא זו הייתה כוונתי
עד כאן