ohadz

New member
ברוכה הבאה...

ואל תאמיני לכל מה שכותבים פה, יש פה גם כמה בסדר חוץ ממני...

b a b y s

New member
הייי הייי מה רע

בחובבות סאדו?!?!
באמת חבל שלא גירשה אותו, אבל לכי תדעי אולי דווקא זה שהיא הייתה אומרת לו שהיא חובבת סאדו היה מה שמדליק אותו... אותי זה היה מדליק

mika tal

New member
מתוקה

הוא נשמע לי מזעזע.... עזבי, לבחורים יכולים להיות קטעים מסריחים חבל על הזמן. גם לי היתה תקופה ניסיון עם מישהו, רק שבפעם האחרונה הוא היה גרוע, וכזה ילד קטן ומפגר. כאילו חיפש "להחזיר לי" או משהו כזה.. בקיצור ממי, רק טוב שיהיה לך.. ושלא תתחילי לחשוב שכל בחור חדש שיהיה לך יהיה לך חרא סקס איתו. פשוט תעשי את השיקולים שלך...

../images/Emo52.gif !!!!!!!

אם זו את ... עם הגופיה שהיה עליה הדפס של מודרן טוקינג ... אז אלפי סליחות מוהנדס לא תיאר לעצמו שההתנהגות שלו הייתה כל כך מגעילה את חייבת להבין .... מוהנדס רגיל למין בתשלום אז אלמנט הזמן כבר השתרש ( ולא לטובה ) "איזה תותח אני ... " מוהנדס לא בדיוק זוכר את המשפט הזה אבל הוא שוכח המון .. אז יכול להיות למרות שזה פיצוי ממש קטן סינגל ייחודי של בראדר לואי לואי לואי בדרך אליך ושוב .... באמת סליחה מוהנדס ... פשוט נפל של בנאדם בהן צדק

כנראה הבן אדם

כנראה הבן אדם לא יודע מה נפל לו בידיים.נשמע שבאמת היה יכל להיות כיף בלי כל הפאשלות שהוא עשה. בכל מקרה.אם תתחרטי,ותרצי אולי בכל זאת לעשות זאת שוב..תוכלי לפנות אליי.ותהיי בטוחה שאני לא יתנהג כמוהו.אני יודע שאני לא מספיק משכנע,אבל שווה לך לנסות [email protected] אשמח אם תתכתבי איתי שם

../images/Emo41.gif דברי הזיין המזעזע ../images/Emo41.gif

אישה יקרה. צר לי שאצטרך להתנצח איתך כאן! את מותק וממש לא רציתי להגיע לכך. אבל נו מילא. נתחיל מכך, שכשאת מתכתבת עם גבר במסנג'ר, וזורקת לו לא פעם משפטים כמו "אני אפצה אותך על העיכוב" וכו' וכו' וכו' (ולא אפרט את השיחות שלנו במלואן), הגבר יודע דבר אחד - הוא בא על מנת לשכב איתך! לא לעשות איתך אהבה, לא לשחק דוקים - לשכב איתך, להזדיין! אני יודע שיהיו כמה חכמולוגים שיטענו שלא כל בחורה שמזמינה גבר אליה מחפשת סקס, ואני מסכים עם זה. אולם לא קראתם את השיחות שלנו לפני הפגישה - ידענו בוודאות שאנחנו הולכים להזדיין! עכשיו, במקרה כזה יש 3 אפשרויות. הראשונה - את מוצאת חן בעיני הגבר ברמות מטורפות ואז הוא יורד לך במשך שעות, משחק איתך משחקים מקדים עוד כמה שעות וכו'. השניה - את סבבה, נחמדה, לא יותר, איך אומרים? (וסילחה על הבוטות) - שווה זיון! (ובמקרה כזה הגבר בדרך כלל נמנע ממשחקים מקדימים). והשלישית - את זוועה, אי אפשר לגעת בך! בקיצור, הגעתי - ואת עומדת בקטגוריה השניה, למרות שאת מותק בכללי, היה נחמד לשוחח איתך לפני והכל. אבל חיצונית - את שווה זיון, לא יותר מזה! (ולא ניכנס ברשותך לכך שבפעם הבאה תשתדלי לשלוח תמונה עדכנית ולא מהבת מצווה). אז עכשיו ספרי לי בבקשה - למה ציפית? שנתנה אהבים? או שנמשיך לצפות איתך שעה במשחק מכור עד שייגמר?? הלו! באתי להזדיין!!! אם רצית להכיר לפני, לדבר, ואז להחליט, היינו נפגשים לקפה!!! לא היית מזמינה אותי אלייך הביתה (ומציינת שאמא שלך בצד אחד של הבית, ואת בצד השני ושיש לך מקלחת ושירותים משלך כך שאפשר חופשי)! הזמנת אותי כי רצית לקבל - אז די עם התמימות הצבועה הזו! אז כן, באתי, וישר לעניינים! ככה כל גבר היה עושה כשהוא יודע שהוא בא על מנת להזדיין נטו! אז אולי ראית אותי ושינית את דעתך, לא יודע. וזה בסדר גמור מבחינתי! אבל היית פשוט צריכה להגיד את זה! להזכירך, ברגע שהתחלתי ביקשת שנחכה עם זה - והפסקתי! ואז איך שנגמרה התוכנית - את זו שהתנפלה עליי, את זה שכחת לציין נכון? גברת "מהר מאוד ירדו הבגדים שלא בעידודי"?!? שלא בעידודך? קפצת עליי כמו לביאה חרמנית שלא קיבלה שנים ורק חכית שהבגדים ירדו! נקודה תחתונה - במקום לשחק אותה מריה הקדושה ולבכות על מר גורלך, שימי לב פעם הבאה למי את פותחת רגליים 3 דקות אחרי שהכרת אותו. ואני לא יכול בלי לציין עוד 2 נקודות! א. מעולם לא ציינתי שאני תותח - על אף שיש כמה בחורות שהיו מתווכחות איתך על יכולותיי (עיין ערך "יותר שוות ממך"). ב. אני גבר - טבעי שאני אבקש שתרדי לי - לא? ולסיכום - על אף הנאמר בהודעה זו - קבלי את התנצלותי אם הרגשת חרא בעקבות אותו לילה, לא זו הייתה כוונתי
עד כאן

חופ שיה

New member
יצאת תותח ../images/Emo3.gif

לא משנה מה היה בניכם , זה לאינטרפנציה האישית שלכם, רק חייבת להודות שעניתי בסבלנות וסובלנות ועוד טרחת להתנצל בסוף, על אף שאתה לא חושב שיש צורך.

נהיה פה מעניין ...

אתה נחמד מהמצופה ממך לאור המצב(אני מתכוון בתגובה שלך עכשיו, לא באותו ערב). ד"א : אנדר, אם הגעת לפה אז קבל עדכון: אתה עדיין דביל מוחלט. בחברות :)

לדעתי השרשור ממש שווה

היה משעשע לקרוא את התגובות ואת האנטי תגובות, הרגשתי כאילו אני קורא גירסת חיקוי לרשומון חבל שאחרים לא הצטרפו, היה נחמד לקרוא עוד גישות (אולי גם לקרוא מה חושבת האימא?)

למעלה