Dominiqe

New member
זה אכן מבאס אבלללל../images/Emo205.gif

תזכרי שבאותה מידה יכלת לפגוש אחד כזה גם במועדון/פאב או וואטאבר...לא קשור לפורום.

b a b y s

New member
ביקשת שיתוף אז...

לי הייתה חוויה מדהימה עם אחד מיושבי הפורום הלא קבועים דווקא, כתבתי על זה בפורום בדס"מ ומעתיקה לכאן רק כי אין לי כוח לכתוב על זה שוב ... חדר קטן מלא נרות, אתה עומד מולי ערום, עיניים מכוסות, נרות דולקים בכל החדר, תה חם מונח בצד, אני מולך... כל כך יפה.... אני עוזרת לך לשכב על המיטה בעדינות, ידיים למעלה- ללא תזוזה שואלת אם הכל בסדר, המוזיקה מלטפת ומרגיעה, אני שורטת לאט לאט נותנת לך להתרגל לכאב הזה... נר ראשון- השעווה נוזלת על הבטן, אתה גונח כבר לא כל כך קר... נר שני.. חם... ושלישי... ורביעי... לוקחת שלוק מהתה, מחממת את הפה ומנשקת, שם למטה, איפה שהכי רגיש, רואה בעיניים את ניצוצות התאווה, שומעת את תאווותך.. גאה כל כך... נר חמישי... גופך מצופה שעווה, אתה כל כך יפה ככה... אני מתרגשת... ושוב שורטת ושוב תה ושוב יורדת ושוב שעווה גלגל חוזר אני רואה אותך גומר.. זהו, עכשיו כבר חם נורא... אתה קם, מלביש עליי את הכיסוי, עיניי עצומות, אני בוטחת בך, אתה משכיב אותי על המיטה אחר כבוד, בודק שהנרות דולקים עדיין, מלטף, מנשק ברוך, נושך את פנים הירכיים, מלקק, שואב אותי לתוך עולם אחר, אתה נעלם לרגע, אני כבר לא מרגישה, ופתאום טיפטוף... שעווה חמה על החזה, על הבטן, על הירכיים, אני גונחת וצועקת... "שלא ייגמר לעולם" אתה עם התה, עושה בי כרצונך, אתה נוגע... שורט, צובט, נושך, מטפטף ומלטף... אני בשיא, מרימה את פנייך אליי... אתה נכנס, חזק כל כך, כואב כל כך, נכון כל כך... אח"כ, עם הסיגריה בחדר אני מחייכת אלייך, אתה מנשק אותי, כל כך שלמים, כל כך שלווים, נרדמת בין זרועותייך.. מחובקת.. ובבוקר... הבוקר זה כבר עניין לשיר אחר...
והיום דרך אגב אנחנו לגמרי ידידים.. הוא מקסים ואני מתה עליו... מה שאני בעצם באה להגיד זה שיש חויות טובות ויש פחות, חבל שתעשי הכללות כי את עלולה להפסיד דברים מדהימים...

b a b y s

New member
טוב, וזה מה שהיה באותו בוקר

גם זה מתאים לבדס"מ?
נרדמנו חבוקים, הראשונה שלימדה אותו שיטה נוחה לישון בכפיות... הוא התעורר ראשון, הסתכל עליי עדיין ישנה ערומה... מזמינה... הגיע זמן לקום... הוא מצא שיטה מקורית, לנשק ולקק ולטרף אותי למטה... ואני? אני עדיין ישנה אך לא גופי... הוא משתולל, גונח ודורש עוד ועוד ועוד... הוא טוען שדיברתי תו"כ אני לא יודעת... הוא לא מגלה.. רק יודעת שכשהתעוררתי הוא עדיין היה שם אני כבר לא..... טיילתי לי אי שם בעננים אורגזמה מתפרצת ועוד אחת ועוד אחת ועוד.... ואז הוא מתרומם, אני נוחתת לשנייה לא מספיקה למצמץ הוא כבר בפנים, חודר, דוחף, מהר, מהר יותר... גומרת... גומר... אני ערה לחלוטין.... בוקר טוב

בחייאתתתתתתת בייבי

תלמדי אותי את השיטה הנוחה לכפיות? אני חייבת להתעדכן, עכשיו כשיש חבר חדש

b a b y s

New member
ובדיוק בגלל זה פורסם בבדס"מ

אבל בגלל שביקשו שיתוף אז...

shualy7

New member
משתתף באמת בצערך והבן אדם באמת מניא

וחסר טאקט אבל לא צריך להסיק מזה שכל הגברים בפורום זה חארות. מה שכן עוד, זה כמעט תמיד עלול להיות מסוכן להפגש עם מישהו בבית שלך או שלו כי את לא יכולה לדעת ,אולי חס וחלילה הוא באותה מידה היה עלול לאנוס אותך ולא יודע מה. תמיד עדיף בפגישה ראשונה להפגש עם בחור במקום ציבורי ולא בפרטיות נכון או לא? אבל טוב שזה עבר לך ,מקווה בשבילך שלא יהיו לך עוד חארות כאלה ומאחל לך שתמצאי בחורים טובים יותר ותמשיכי להנות. שבת מצוינת שתהיה לך יניב

orsher

New member
כל הזין

כל הזין! (תרתי משמע). תגידי אם היה כל כך רע למה לא הפסקת אותו באמצע?

../images/Emo6.gif

אייייי!!! מי זה? אני באה להרוג אותו! אני מזה שונאת אנשים כאלה, חבל שלא כיסחת אותו ואמרת שאת חובבת סאדו! אני הייתי מגרשת אותו בתירוץ שאני נשואה לקברן ואני שומעת אותו מתקרב. אה כן, לא נפגשתי עם אף אחד מהפורום, אני בכלל חדשה כאן, אבל אם זה ככה כנראה שאני גם לא אפגש. תרדי עליו!!! מגיע לו!

למעלה