ביקשת שיתוף אז...
לי הייתה חוויה מדהימה עם אחד מיושבי הפורום הלא קבועים דווקא, כתבתי על זה בפורום בדס"מ ומעתיקה לכאן רק כי אין לי כוח לכתוב על זה שוב ... חדר קטן מלא נרות, אתה עומד מולי ערום, עיניים מכוסות, נרות דולקים בכל החדר, תה חם מונח בצד, אני מולך... כל כך יפה.... אני עוזרת לך לשכב על המיטה בעדינות, ידיים למעלה- ללא תזוזה שואלת אם הכל בסדר, המוזיקה מלטפת ומרגיעה, אני שורטת לאט לאט נותנת לך להתרגל לכאב הזה... נר ראשון- השעווה נוזלת על הבטן, אתה גונח כבר לא כל כך קר... נר שני.. חם... ושלישי... ורביעי... לוקחת שלוק מהתה, מחממת את הפה ומנשקת, שם למטה, איפה שהכי רגיש, רואה בעיניים את ניצוצות התאווה, שומעת את תאווותך.. גאה כל כך... נר חמישי... גופך מצופה שעווה, אתה כל כך יפה ככה... אני מתרגשת... ושוב שורטת ושוב תה ושוב יורדת ושוב שעווה גלגל חוזר אני רואה אותך גומר.. זהו, עכשיו כבר חם נורא... אתה קם, מלביש עליי את הכיסוי, עיניי עצומות, אני בוטחת בך, אתה משכיב אותי על המיטה אחר כבוד, בודק שהנרות דולקים עדיין, מלטף, מנשק ברוך, נושך את פנים הירכיים, מלקק, שואב אותי לתוך עולם אחר, אתה נעלם לרגע, אני כבר לא מרגישה, ופתאום טיפטוף... שעווה חמה על החזה, על הבטן, על הירכיים, אני גונחת וצועקת... "שלא ייגמר לעולם" אתה עם התה, עושה בי כרצונך, אתה נוגע... שורט, צובט, נושך, מטפטף ומלטף... אני בשיא, מרימה את פנייך אליי... אתה נכנס, חזק כל כך, כואב כל כך, נכון כל כך... אח"כ, עם הסיגריה בחדר אני מחייכת אלייך, אתה מנשק אותי, כל כך שלמים, כל כך שלווים, נרדמת בין זרועותייך.. מחובקת.. ובבוקר... הבוקר זה כבר עניין לשיר אחר...
והיום דרך אגב אנחנו לגמרי ידידים.. הוא מקסים ואני מתה עליו... מה שאני בעצם באה להגיד זה שיש חויות טובות ויש פחות, חבל שתעשי הכללות כי את עלולה להפסיד דברים מדהימים...