פצו

New member
../images/Emo5.gif

אוקי, אז בטוח שחלק מכם נפגש במציאות עם לפחות מישהו/הי מהפורום הזה. אז אנה מכם חוויות. מנסיוני האישי- שיניתי את הניק שלי כדי שלא לפגוע באף אחד.... אבל אם אתה קורא את זה, אז כן זה אתה שלא יהיה לך ספק. מפה לשם יצא שהתחלתי להתכתב עם מישהו מהפורום, והשבוע החלטנו סוף סוף להפגש, הוא בא אלי, אחרי נעים מאוד קצרצר, הוא התחיל להוריד את הנעליים ולשכב במיטה, פתח טלויזיה והתחיל להעביר ערוצים, בשלב הזה עוד אמרתי תפנימי, ואז באיזשהו שלב נכנסתי גם מתחת לפוך ועוד לא הספקתי לכסות את עצמי הוא כבר קפץ עלי והתחיל לנשק אותי, מהר מאוד ירדו הבגדים שלא בעידודי, כניראה שהוא לא שמע על המושג משחק מקדים, או אפילו על מש מקדים, מיד ניגש לעיניינים שגם הם היו דפוקים, היו רגעים שהיה נדמה לי שאם אני אלך הוא אפילו לא ישים לב לחסרוני, הוא השתולל כאילו שהוא שכח שיש עוד בנאדם איתו, עשה כל מיני דברים שאמרתי לו בפירוש לא לעשות, הוא הפסיק לשניה נעלב כולו ואז המשיך בזה כאילו שלא אמרתי לו כלום.... רק חיכיתי שיגמר הסיוט, ועוד בסוף הוא נעלב שלא הסכמתי לרדת לו, ולא הבין למה אני לא מפנקת אותו.... ועוד בסוף אמר לי- "איזה תותח אני, אה....?" בקיצור, היה סיוט מוחלט, וטעות מוחלטת. ואין לי שום כוונה לעשות את זה שוב. אם למישהו יש סיפור יותר אופטימי מזה. אשמח לשמוע....ואם לא, אז גם אשמח לשמוע.

itaystud

New member
מעניין לשמוע שעל סמך נסיון אחד

את יכולה לומר: "...וטעות מוחלטת. ואין לי שום כוונה לעשות את זה שוב..." לי דווקא היה אחלה נסיון עם מישהי מהפורום ואנחנו בקשרי סקס קבועים מאז על בסיס שבועי.

פצו

New member
סבבה לגמרי

לך היה נסיון שהשאיר טעם טוב, לי היה נסיון שהשאיר טעם רע, ולא מתחשק לי לחזור על זה. זכותי להרגיש ככה.

itaystud

New member
אין שום בעיה. רק שחבל

שאת מחליטה על סמך נסיון אחד. בין טוב ובין עם לא..

תיראי , תקשיבי , תביני...

זה שהיה לך ניסיון מזעזע אחד.. למה את עושה הכללות כאלו על הגברים בפורום? והדבר שאני עוד יותר לא מבינה.. אם כל כך היה לך מוזר שהוא הרגיש יותר מדיי בנוח אצלך בבית , או יותר מדיי נוח להפשיט אותך ולעשות בו את כל רצונותיו.. ואת היית שם כמו בול עץ .. ולא אמרת מילה / הפסקת אותו / גירשת אותו -סמני וי במקום הרצוי במיוחד שאת לא נהנת ממה שהוא ניסה לפחות לעשות בשיא השואו אוף מה עבר לך בראש?

פצו

New member
אל תשפטו אותי

אני לא עושה הכללות, ואני בהחלט יוצאת מתוך נקודת הנחה שיש גם סיפורים נחמדים, אני פשוט סיפרתי את שלי זה הכל. ואם כבר, אז הזמנתי את כולם לספר את הסיפור שלהם, לטוב ולרע. למה לא הפסקתי אותו? כי בפועל זה היה כל כך קצר, שלא היה לי ממש מספיק זמן להחליט שאני מעיפה אותו, לספר את הסיפור על כל פרטיו לקח יותר זמן ממה שהיה שם באותו הלילה.

צודקת מתוקה מה אתם שופטים אותה

אם לכמה מיכם יש ניסיון טוב מהכרות עם נשים או גברים מכאן זה לא אומר שלכל אחד או אחת אמור להישאר טעם של עוד , היא בסה"כ אמרה את מה שהיא מרגישה , וגם אני בטוחה שאם היא היתה מפרסמת עם הכינוי שלה אולי התגובות היו אחרות , ואני מקווה שהבחור שהיה איתה רואה את המלל שהיא רשמה ושירד מהעץ שהוא מטפס עליו, כי גם אם אתה רוצה לזיין בחורה יש דרכים יותר יפות לעשות את זה ולא , כמו שרברב שמנסה לפתוח סתימה !!!!! בקיצור ילדה תשאירי את זה מאחור , יום שישי היום לכי תימצאי לך מישהו טוב יותר , ותראי לו מה זה ..... שבת שלום

big fortune

New member
זה שאת בפורום סקס

וששניכם נפגשתם דרך הפורום, זה לא אומר שאת\ם צריכים ל live up to expectations כלומר, להצדיק מוניטין כלשהו ואם לא נראה לך מהתחלה, כנראה שזה מסיבה מסויימת (מניסיון שלי תמיד כשיש הרגשה לא טובה - זה מתממש בסוף), בכל מקרה את יכולה להפסיק אותו בכל, אבל בכ ל שלב, כולל שלב חליצת הנעליים והזפזופ (עדיף. כל המיצים שנשפכו לשוא. מצד שני, לא בוכים...). וחוץ מזה, בלי קשר, נתתי פה כמה גיחות בלי להציג את עצמי שזה ממש לא נימוסי אז- אני חדשה פה ואהלן.

daniella1980

New member
הסבר לתועים

לעניות דעתי (מסתבר שלא מסכימים איתי) התנהגות דוחה היא לבוא ולעלוב באנשים על גבי הפורום תוך ציון שהם מהפורום, תוך ידיעה גמורה שהם יקראו את זה. אין לי ספק שיש פה המון (ורק) נקמנות ובוז. היא יכולה הייתה להסביר לו את עמדתה ולא לשפוך פרטים אינטימיים עליו לעיני כל, תוך חשיפת פרטים אישיים בלי לתת לו אפשרות להגן על עצמו. אנחנו שומעים רק את הצד שלה, והיא אפילו לא טורחת להגיד מי היא אבל מאוד טרחה להסביר שזה מישהו מכאן. אם כבר עילום שם, אז עד הסוף. אם כבר אנשים כאן בוחרים להפגש, תוך הנחה שלא בוצע מעשה אלים או עבירה, לדעתי אמור להיות חוזה לא חתום ביניהם של שמירת הפרטים ביניהם. רוצה לסגור חשבון - שתעשה את זה מולו. אני לא מבינה מה היא מפיקה מכל הכביסה המלוכלכת כאן מול כולם, למעט נקמנות. בעיני - לא לעניין ואני לא היתי נוהגת כך. זהו. אנדר, תמוך בי כאן, כולנו יודעים מה דעותיך על הנושא.

למעלה