פצו

New member
!?!?!?!?!?

כניראה שלא קראת טוב את מה שכתבתי, כי בשום שלב לא חשפתי פרטים לא עליו ולא עלי, וזה מין הסתם לא הניק הרגיל שלי, כדי לשמור על כבודו ועל כבודי. לא הוצאתי שום כביסה מלוכלכת כי אין לכם בכלל מושג מי שני האנשים המעורבים בסיפור. סך הכל שיתפתי אותכם בסיפור אישי שלי, זה הכל, כמו כל סיפור מיני אחר שכל אחד כאן מספר.

daniella1980

New member
אז לא הבנת את כוונתי.

את - בשם אחר, הוא - לא ידוע לנו, אבל תסכימי איתי שאין ספק שהוא יודע שזו את והוא קורא את הדברים בלי יכולת להגיב. היית יכולה להגיד לו אחד על אחד, בחרת בדרך עקומה לדעתי, אני באמת חושבת שזה לא לעניין. את טוענת שרצית לשמור על כבודו ומלכלכת עליו ללא הכרה לעיני כל הפורום, אני משוכנעת שהוא מרגיש נפלא. וגם אם "מגיע" לו, זה עדיין מעשה מיותר בעיני - נקמני. ואגב, אם רצית לשתף אותנו ב"סיפור מיני", לא היית חייבת לציין שהוא מהפורום! יכולת להזניח את הפרט הזה, אבל התעקשת לציינו וזה מה שמשנה את הכל. אם גם כך את לא חושפת את עצמך ואותו, יכולת באותה מידה להגיד מפורום אחר או "סתם מישהו שהכרת" אפילו.

november76

New member
../images/Emo45.gif

לא רואה בזה שום טעם. היה לך כ"כ גרוע? לא היה לך אומץ לעמוד מולו ולומר לו? אל תבואי ללכלך עליו פה.

big fortune

New member
אני גם מסכימה אתך, פצו

מה לעשות, זה פורום סקס ועל זה אנשים מדברים, בשביל זה הם פה. פרטים לא נחשפו. מי שדיברה עליו גם הוא יכול להגיב בניק אחר, כמו שכל אחד מספר על החוויות שלו עם כל מיני אנשים וזה גם תורם הרבה לניסיון של אנשים אחרים...אין סיבה שלא ישתפו גם בחוויה הזאת. בכל מקרה, אפשר להסתכל על זה גם בצורה הזאת: היא עשתה לו טובה בזה שעכשיו הוא יודע איך הוא מתנהג ואולי ישתפר קצת, לרווחתו ולרווחת המין הנשי

לא משנה לדעתי כמה נוראית החוויה

הייתה... עדיין היא צריכה לכבד אותו בתור אדם.. והודעה כזאת ממש פוגעת.. אם לא היה לה טוב.. היא הייתה צריכה לצאת מהסיטואציה בנחמדות ולא לפגוש יותר את הבחור ולא להגיע לכאן , לדעת שהוא יקרא , יפגע ושילך קיבינימט.. זאת לא דרך..

פורום סקס ידוע בכבוד שנותן

וזה לא שהעלו פה עשרות גברים ונשים תמונות וחברי הפורום צחקו עליהם מ-ה פ-ת-א-ו-ם, כולם פה שופעי מחמאות (כמובן רק אם יש להם אינטרס)

מה קשור אנדר לסיפור?

למה מערבבים תמיד אותי בכל הזבל שהולך פה, ההסברים שלך ממש לא קונים אותי כשהידיד היקר לך שחר עשה פה אותו דבר ליטפת לו את האגו, אז אל תבלבלי לנו את המוח עכשיו כאילו את מאוד איכפתית

daniella1980

New member
וכרגיל, במקום

להגיב לעניין אתה עסוק בסגירת חשבונות ילדותיים. אתה פשוט נותן השוואות חסרות קשר ותלושות מהמציאות, בדיוק כמו שכתבת למטה "חשבתי שאת נגד שקרים". וחוץ מזה, אתה לא חייב להגיב, אף אחד לא מכריח אותך דובשניה.

אוי..

איזה בעסה מאמי חח באמת מקרה מזעזע ביותר ולא נעים!! אח הגברים האלה.. יהייה טוב בובה! להבא תחשבי טוב ותכירי את הבנאדם לפני שאת מתכוונת להפגש איתו או לשכב איתו או משהו בסגנון.

goglo

New member
לסיכום....

הבחורה חשבה שזה יהיה שונה, ואני חושב שזה אמור להיות אחרת, אני לא חושב שהבחור היה צריך להתייחס אליה כך. בקיצור ניסיון לא טוב עם מניאק. יש כל כך הרבה שונים, ואני בטוח שתמצאי משהו אחר. בהצלחה

redrider

New member
את חושבת ששלך נורא?

קבלי סיפור. דיברתי עם איזה אחת מהפורום. היא שלחה תמונה בה היא נראתה נחמד מאוד. בטלפון היא גם עשתה רושם של סבבה אז קבענו שאני אבוא אליה לת"א. כל מקרה הגעתי וכשהיא פתחה את הדלת חשכו עיני. התמונה הייתה עם 20 קילו פחות מהמציאות, הריח מהפה היה נוראי, השיניים היו צהובות והטימטום היה אילעי. בנוסף לכל היא רצתה ישר סקס משהו שאני ממש ממש לא רציתי. כל מקרה היא תוך שניה הייתה בלי בגדים וזה ממש ממש מראה מגעיל. בחיים לא ראיתי גוף מכוער כל כך. קיצר אל תשאלו איך אבל הצלחתי להימלט משם (בשעה 2 לפנות בוקר). מין הסתם לא היו אוטובוסים אז הלכתי לישון על הספסל בתחנה המרכזית של ת"א ובחיים לא היה כל כך כיף לישון על ספסל בייחוד שהאלטרנטיבה כל כך מזוויעה.

ohadz

New member
אאוצ'

אני ברחתי גם באמצע הלילה.. ובאותה תקופה הייתי בשלילה.. אז עלתה לי מונית 200 ש"ח, מילא.

הולמס 30

New member
תיאור מלבב

אתה יכול לפתוח סדנה לדיכוי התיאבון רק תמצא עוד כמה סיפורים כאלו עליי זה עבד עכשיו יופי

redrider

New member
תשמע

הייתי עם נשים שהכרתי באינטרנט בחיים שלי וחוץ מהנפילה הזאת כולן היו ממש ממש מקסימות ונראו טוב.

למעלה