M O R M

New member
מישהוא אמר משהוא רע על איטליה?

דווקא האיטלקיות די נחמדות לפעמים . על כל עשר תמצא אחת נורמלית. בחוף תל אביבי ממוצע תמצא שוות פי עשר. אופנועים? איטליה? אולי יפים יותר מהצביעה המכוערת של הונדה . אבל עם יופי לא רוכבים לערד... צהוב כחול? מה נפל עליהם היפנים הללו ? שיזמינו להונדה איזה מעצב איטלקי...

malganis

New member
מה עם דוקאטי? סתם ניצחו סופרבייקים?

ומה עם פרארי ולמבורגיני? מובילג'ירגי' ווארזה, אפילו לצהובי מכבי לא היה פשוט איתם. זה אז. והיום? שתי איטלקיות בפיינל פור. שלא לדבר על מילאן. יובנסטוס !!! רוברטו באג'יו, פיליפו אינזאגי, אלסנדרו דל פיירו. המלך ! ולנטינו רוסי. בתרבות ואומנות לא אני אפרט. מי אמר עיצוב?

JackR1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בלי שום קשר לפטריוטיות

אפילו אם לדבר רק על אופנועים - דוקאטי ואפריליה מוציאים כלים מעולים, ובאמת שלא סתם זכו בסופרבייק כל הפעמים שזכו. הרבה מאוד רוכבי מרוצים מחו"ל אומרים שאפילו דגמי 2004 של אופנועי ליטר עדיין לא הגיעו לאותה רמת יציבות בכל זוית הטיה נתונה שיש לדוקאטי 999.

bendoe

New member
להאגה לא הלך מנוע במירוץ לאאא../images/Emo67.gif

ולפרנקו קילי לא גם הלך המנוע במירוץ לאאאאאאא. מעניין על הם רוכבים???

malganis

New member
זה מה שיפה בדוקאטי.

שרק נכנסו ל Moto GP וכבר יש מהם ציפיות. אחרי כל שנות הנצחונות בסופרבייק. זה הגיוני. הצפיות והחששות מהדוקאטים לא נולדו מהאוויר. מגיע להם הרבה כבוד.

bendoe

New member
האמת

בישורת במונזה הם עקפו את היפנים ובגדול! אבל כנראה שהיפנים מפצים על כך במקום אחר. זה היה כלכך מגניב לראות את זה. רוכבים מאחוריהם בכדי לא לקבל את ההתנגדות של הרוח ושניה לפני שהם מגרדים את הגלגל של הרוכב לפניהם הם עוקפים.

malganis

New member
נראה לי אני הולך בעקבותיך.

מה זה בא לי גם להיות שוליית צמיגים. רק בשביל לחוות את מה שעברת. סחתן עליך.

tygger

New member
יש לך הרבה יותר מזל משכל...

אבל מצד שני אני מניח שאתה אוהב ללמוד דברים בדרך הקשה.

MAX D

New member
../images/Emo7.gif עצובה לי החתימה שלך

מוזר לי מאוד...

tygger

New member
אתה יודע שזה הרי מגיע.

כל הסיבה לעבודת המנוע הזאת היתה לקראת המכירה. יש דברים שצריך לעשות. דווקא אחרי שיש לי סט צמיגים חדש נוסף ועוד צמיגים.

bike55

New member
גם לי חבל,מקווה שלטובת התקדמות..

בהצלחה במכירה.

tygger

New member
אולי התקדמות

אני עדיין לא בטוח. מה שבטוח זה שאחרי טיפול המנוע הזה הוא כל כך חמוד שכואב לי למכור אותו. אבל הרגע הגיע ואני כבר יודע שאני צריך לעשות את הצעד הזה.

Moo Moo

New member
../images/Emo57.gif הכל נמצא תקין ../images/Emo57.gif

הכבל גז, קרבורטור, פילטר אוויר, הכל יושב במקום כמו שצריך. עשיתי עכשיו נסיעת מבחן של חצי שעה, שכללה הרבה סיבוב גז עד הסוף, ובע"ה הוא לא נתקע. כניראה באמת איזה גרגיר חול תקע את הדיזה/מצוף/WHATEVER. ואין לי משבת מנוע. ואני הייתי בטוח, שאחרי שהכידון ננעל באמצע השכבה באימון מיגרש, זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לי
וכן אני יודע על התיק
, אני יוצא לקחת אותו.

M O R M

New member
די מומו בלי צחוק זרוק את האיטלקי

המחורבן לזבל. מנוע שנתקע על פול גז, מיסבי כידון שנועלים הגה , בלמים וגלגלים מתפרקים.... די... אתה מקבל יותר מדי אותות הזהרה בטיחותיים. זה כבר לא עניין של נוחות. כמעט כל חלק בטיחותי אצלך באופנוע משמיע רעשי אזהרה.
אם אתה לא עוצר אותו אני בא אליך הביתה להודיע להורים שלך שזה מתחיל להיות מסוכן.
זו כבר לא בדיחה ולא צחוק על איטליה ושות'. מלגניס צודק יש הרבה דברים טובים שיוצאים מאיטליה. פשוט האופנוע שלך כבר אפס... שחוק לדרישות שאתה מעמיס עליו והתקלה הבאה תהיה בהחלט עלולה להיות אחרונה. אף איטלקי לא חלם שבגיל הזה של האופנוע הספציפי הוא עוד יסע.

M a x

New member
מו מו ...

מזכיר בדיוק
את ואן דר גורברג באחת העונות , על הMUZ ב500 GP,רק שאצלו זה קרה בסוף ישורת של 280.....

bike55

New member
מנצל"ש לגבי הודעה שפתחתי אתמול.

ההודעה הורדה מיד כי פורסמה בה תמונה "מינית". למנהלי הפורום (או מי מבינהם שהוריד):אתם צבועים ומתחסדים,תמונות של נערות חשופות חזה מפורסמות השכם וערב בפורום ולא מורדות באמצעותכם. אז אני העלתי תמונה של איש שעושה מעשה מגונה בכלי רכב.אז מה ההבדל? תעשו לי טובה ואל תעשו פרוטקציות.או שמורידים הכל או שמפרסמים הכל.

MusicA

New member
הו לא! רק לא עוד שרשור כזה......

אופניים55, עזוב שטויות בקשה.

למעלה