M a x

New member
אני מחקתי את התמונה.

באופן חד פעמי ובניגוד לכללי הכתיבה בפורום וחוקי תפוז, תקבל תשובה לשאלה שלך על גבי הפורום. אתחיל מזה ש...תמונות של בחורות חשופות חזה לא שורדות בפורום! הן נמחקות-תמונות שהן צנועות יותר (לבושות) ובעלות קשר בדרך כלשהי לאופנועים נשארות. אמנם אני צבוע ומתחסד (זו האישיות שלי וקשה לי לשנותה) אולם נדמה לי שתמונה של גבר ערום, הדוחף את איבר המין שלו לתוך אגזוז של מכונית היא בגדר "ראויה למחיקה" , אתה יכול להסכים עם זה ,אתה יכול שלא,אולם אלה הם כללי הכתיבה בפורום והמנהלים ורק הם יחליטו מה תהיה מדינייות מחיקת התמונות בפורום. אשמח אם תשאר לכתוב בפורום , אולם אם יש לך בעיה להסתגל לדרך הנהוגה כאן , אתה יותר ממוזמן להמשיך הלאה.

malganis

New member
לתוך אגזוז של מכונית?

מה זה פורום מכוניות פה? אנשים לא רציניים בחיי. ברור שהיה צריך למחוק. כאילו חסרות תמונות עם ז^ן מושחל באגזוז של אופנוע.

bike55

New member
זה בדיוק העניין.

לא בא לך לפעמים ?אתה לא אומר לפעמים: בא לי ל***ן את המכונית הזאת?(תמיד במובן המטאפורי...)

Hell ad

New member
יאללה יאללה...

250 שקל ואני אגיד לאבא שיבוא לקחת את האופנוע עם הטנדר
צריך לשנות את החתימה שלך "אני עם הקאג'יבה עד ה500 (אם אני יגיע לזה)" זה בהגזמה, מילא אז הולך מנוע, דיסקים, רפידות, ניחא... אבל להתקע על פול גז? תחשוב מה יקרה פעם הבאה... אולי המערכת בלמים תחליט להתפרק פתאום?! תמכור\תשמור, אבל תקנה אופנוע אחר ותסע עליו...

lefy

New member
היה קורה לי המון...

בסוזוקי rv50 הייתי מנצל את זה לקרוז קונטרול במקום לכבות גז נותנים קלאץ' ומעביר הילוכים בפול גזהייתי נוסע כבישים ארוכים במושב בלי ידיים על טוסטוס... בדיעבד דבילי... אבל זה היה כלי איטי ופשוט שהייתי ]שוט נוסע עליו בכל מצב...

למעלה