Moo Moo

New member
../images/Emo5.gif

אחד מהדברים היותר מפחידים שיכולים להתרחש לאופנוען בנסיעה קרה לי... חוזר מר"ג, מגיע ליהוד, שם יש סיבוב שאוהב לקחת מהר ובסופו יש כיכר, ביציאה מהסיבוב אני מסובב את הידית עד הסוף ופותח פול-גז, אחרי 5 שניות עוזב, עוזב ו... ו... הוא נתקע בפול גז
דוהר ב85 קמ"ש לכיוון הכיכר, ממש 20 מטר ממנו, במחשבה מהירה לוחץ על הקלאץ', המנוע כבר הגיע למנתק ב14K, יורד חזק חזק על הברקסים, נכנס לכיכר ב30 בהטייה חריפה מאוד, "למזלי" העירייה החליטה שהאספלט צריך השקייה והקידמי ברח קצת, אבל תפס אחיזה והשתלטתי על האופנוע, סוגר את הסוויץ' ונשאר עם כזה פרצוף
למזלי יש לו זוג צמיגים טובים ורפידות חדשות ומחוזקות, בלעדיהם היה שרשור
עכשיו. אחרי שהתנעתי שוב המצערת חזרה להגיב כמו שצריך, וגם סיבוב שלה עד הסוף לא עשה משהו מיוחד. הכבל גז חדש שהותקן היום. מה לעזאזל קרה?!? מה שאני חושב שאיזה גרגיר חול החליט להיכנס לקרבורטור בזמן הממש לא נכון. מי אמר איטלקי זה חרא

bendoe

New member
עד שירשור סטייל ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo4.gif

אך הפעם היה קצת אקשן וריגוש ה
שלי קצת הזדעזע וסחף אחרי המילים המרתקות ובקטע של המנתק ב14K+בלימה בכיכר+ מים רטובים. אמא.. מותחן השנה!

YLEE

New member
הלו ! לא לצחוק על מהנדס הרכב

הצעיר ביותר בארץ! בסוף הוא עוד ידע ליזום (!) תקלות כאלה. (אז תזהר!)

Mr BIG Biker

New member
קרה לי...

עם פיאג'ו סי... מזל שהוא לא עובר את ה-5 קמ"ש... והבלם תוף "יותר" חזק מהמנוע או מקסימום רגליים לכביש...

MexMex

New member
יפה שיצאת מזה שלם. עכשיו...

בדוק היטב את התקנת הכבל. בדוק במיוחד את הולכת הכבל, ובדוק, עם הטייה של הכידון לכל צד, כי הכבל לא נתפס WFO בגלל הולכה לא נכונה. M.

desktop

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif אתה ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

Shuchman

New member
../images/Emo57.gif עליך!

צירוף המקרים כבל גז חדש שהותקן אותו יום + תקיעת מצערת, אומר דרשני. בדוק היטב את ההתקנה.

xfwind

New member
../images/Emo3.gifכרובי מחכך ידיו בהנאה

היה רוצה שכל רוכב דו"ג יתקע בפול גז

dptnl

New member
יש לי רעיון

אולי, הכבל גז לא אשם פה. יתכן, והבוכנה בקרבורטור פשוט לא ישבה ממש טוב,וכאשר נתת פול ואח"כ שחררת את הגז, יכול להיות שהיא לא חזרה להתיישב טוב,ושני הפינים מצידי הקרבורטור לא ישבו בדיוק בצורה כזו שיוכלו להיכנס לחורים בבוכנה, ומה שקרה, זה שהיא נתקעה למעלה,בדומה למצב של "פול". אני אישית הייתי בודקת בכל זאת את הכבל גז, אח"כ הולך לקנות ספריי קרבורטורים, מפרק את הקרבורטור עד כמה שאפשר, ומנקה אותו יסודית. אח"כ שאתה מרכיב, תוודא שהבוכנה יושבת על "חלק" בתוך שני הפינים שם, וגם ניקוי של הפילטר אוויר לא יזיק, בהנחה שהוא מלוכלך. אגב, בטיאס שהיה שלי, היה לי כפתור מדומם מנוע משמאל לידית הגז, שבמידה והיה צריך לכבות אותו מהר, פשוט היית מרים את אגודל שמאל ומוזיז אותו. אגב,אם היית ישר סוגר את הסוויץ, זה גם היה מונע נזק למנוע. מזל שלא קרה כלום מכל הסיפור

KTMboy666SM666

New member
מומו אתה לא יודע איך אתה הורס לי את

החיים מאז שאמרת לי שאתה מחפש את הונטילי ם המעצבנים האלה אני משתגע ומנסה לאתר לך איזה סופרסיטי ישן שהיה במוסך אקסטרים בנתניה בסוף מתברר שהוא נעלם מן העולם אין מה לעשות ואפילו שחר מאקסטרים אמר כדי לעודד אותי "!!!איטלקי זה חרא!!!-עם זה אני מסכים"

KTMboy666SM666

New member
אהה ותגיד הונטילים של הפרימה אולי

יתאימו לך כי אולי אני יכול להשיג כאלו

bike55

New member
ועל מה שחר מאקסטרים רוכב?

על HUSKY איטלקי למהדרין (אם מתעלמים מהשורשים השבדיים). אה,וגם רפי שותפו רוכב על אותו "איטלקי חרא".וואלה,חרא כזה אני מוכן לאכול שלש פעמים ביום... החרא האיטלקי של שחר האכיל בליגת האינדורו רבים וטובים.קצת כבוד.

KTMboy666SM666

New member
הוא עדיין אומר את זה מה אני יעשה

הבעיה שאתה מוסכניק במוסך מורשה של אפריליה(!!!הצילו איטלקי!!!) זה לא נורא שיש לך בעיות כי הכל לא עולה כסף חוץ מהחלקים שגם עולים לך זול בגלל שיש לך מחיר למוסך תודה שהעליתי נקודה מעניינת ומומו תענה לי במסר או פה לגבי הונטילים של הפרימה

למעלה