*פעילות
ל לִיאֲת New member 4/4/06 #9 ../images/Emo178.gif אני מתנשפת מהמבצע - כל המשפחה גוייסה להעביר את כ---ל העציצים למרפסת המקורה. ויש ה-מ-ו-ן רק חזרתי להציץ אם אסף ענה לי. עכשיו חסר לו שלא יהיה פה בלגן
../images/Emo178.gif אני מתנשפת מהמבצע - כל המשפחה גוייסה להעביר את כ---ל העציצים למרפסת המקורה. ויש ה-מ-ו-ן רק חזרתי להציץ אם אסף ענה לי. עכשיו חסר לו שלא יהיה פה בלגן
א א ס ף ב New member 4/4/06 #12 לא, לא...כרגע אין סכנת ברד בשרון../images/Emo13.gif אבל טוב שהעברתם עציצים כי הלילה ומחר נכנסת אלינו פעיות נוספת (חזית קרה) והיא גם עלולה להוריד ברד, אני מאוד מאוד מקווה שלפחות לא בסדר גודל הרסני.
לא, לא...כרגע אין סכנת ברד בשרון../images/Emo13.gif אבל טוב שהעברתם עציצים כי הלילה ומחר נכנסת אלינו פעיות נוספת (חזית קרה) והיא גם עלולה להוריד ברד, אני מאוד מאוד מקווה שלפחות לא בסדר גודל הרסני.
ה הגננית המקורית New member 4/4/06 #20 גם בדרום אסף../images/Emo35.gifאולי נתחיל לכסות עם רהוט הגינה(Rוני-אני מעתיקה ), אבל,עם ימשיכו הרוחות יעופו גם הם....
גם בדרום אסף../images/Emo35.gifאולי נתחיל לכסות עם רהוט הגינה(Rוני-אני מעתיקה ), אבל,עם ימשיכו הרוחות יעופו גם הם....
א א ס ף ב New member 4/4/06 #28 כן, הפעילות יכולה לזלוג לבאר שבע אם כי היא תתמקד בצפון-מרכז. עדיין יכולות לנשב אצלכם רוחות דרומיות-מערביות חזקות, אם כי בעוצמה פחותה מהיום.
כן, הפעילות יכולה לזלוג לבאר שבע אם כי היא תתמקד בצפון-מרכז. עדיין יכולות לנשב אצלכם רוחות דרומיות-מערביות חזקות, אם כי בעוצמה פחותה מהיום.
ל לִיאֲת New member 4/4/06 #24 תודה כפרה אתה קולט איזה פריווילגיה זו, שיש לי מרגיע לאומי פרטי משלי? פינוק אמיתי!
ה הגננית המקורית New member 4/4/06 #18 מזכיר את מכת הברד שהיתה באיזורינו בדום לפני כ-10 שנים. פשוט נורא. גם אצליכם החשיך לפני הברד