מחר בבוקר אלך ליבדוק מה נישאר מ2 גינות שהיו בשיא הפריחה---
נ נתןשלווה New member 5/4/06 #39 זה מטורף אני משוכנע שזה מהשינוי האקלים העולמי. וזה שעוד אי אפשר להוכיח את זה - זה לא אמור שזה לא נכון. המאפין של התחממות גולבלית הוא מזג אוויר קיצוני ואלים. וברד כזה בתחילת אפריל ... זה קיצוני ואלים.
זה מטורף אני משוכנע שזה מהשינוי האקלים העולמי. וזה שעוד אי אפשר להוכיח את זה - זה לא אמור שזה לא נכון. המאפין של התחממות גולבלית הוא מזג אוויר קיצוני ואלים. וברד כזה בתחילת אפריל ... זה קיצוני ואלים.
א אדנהר New member 5/4/06 #41 נזק ??? תראי איזה יופי של נוף בגינה הם קיבלו בזכות הברד, תמונה מדהימה. אם הם שכחו, תזכירי להם להכנס בשעה הקרובה לכוננות חושך.
נזק ??? תראי איזה יופי של נוף בגינה הם קיבלו בזכות הברד, תמונה מדהימה. אם הם שכחו, תזכירי להם להכנס בשעה הקרובה לכוננות חושך.
F fency New member 5/4/06 #43 אני לא ראיתי ולא שמעתי עד לפני שעה כלום ....זה פשוט נורא ....אין לי מושג מה קורה אצלנו ברמה ....בקשתי מהבעל שלי שיבדוק וידווח מחר בבוקר מה קרה לגינה ....
אני לא ראיתי ולא שמעתי עד לפני שעה כלום ....זה פשוט נורא ....אין לי מושג מה קורה אצלנו ברמה ....בקשתי מהבעל שלי שיבדוק וידווח מחר בבוקר מה קרה לגינה ....