הפחחים והתריסניקים התעשרו מהסופה ההיא
ג גבי 26 New member 5/4/06 #31 זה היה בסוכות אנחנו היינו בלונדון עם שמש נפלאה ובארץ תוהו ובוהו...לבית שלנו לא קרה כלום! בגינה, רק ענף אחד נשבר... פווו הרבה מים עברו בירדן מאז
זה היה בסוכות אנחנו היינו בלונדון עם שמש נפלאה ובארץ תוהו ובוהו...לבית שלנו לא קרה כלום! בגינה, רק ענף אחד נשבר... פווו הרבה מים עברו בירדן מאז
D doram44 New member 5/4/06 #46 ואני הייתי בפסטיבל עכו! אחראית על כול אירועי החוצות והופעה בחומה המזרחית התחילה בגשם שותף וברד .. אחר כך הייתי מה זה חולה.
ואני הייתי בפסטיבל עכו! אחראית על כול אירועי החוצות והופעה בחומה המזרחית התחילה בגשם שותף וברד .. אחר כך הייתי מה זה חולה.
ה הגננית המקורית New member 4/4/06 #13 סופת חול,תאמין לי.את החול אפשר לשטוף,נזקי הברד הם קשים לצמחים,קולטים,מכוניות ועוד... הנה הנזק שלנו להיום מסופת החול-עם הרוחות החזקות, שהפילו את הנדנדה שנפלה על העציץ...כמו בהגדה...
סופת חול,תאמין לי.את החול אפשר לשטוף,נזקי הברד הם קשים לצמחים,קולטים,מכוניות ועוד... הנה הנזק שלנו להיום מסופת החול-עם הרוחות החזקות, שהפילו את הנדנדה שנפלה על העציץ...כמו בהגדה...
ה הגננית המקורית New member 4/4/06 #16 עוד צילום של הנדנדה שעפה,שזו לא ממש בעיה להעיף מוצר פלסטי-די כבד יש לאמר...
ר רוּפֵן New member 5/4/06 #35 ../images/Emo4.gif צריך לזכור להוריד ל'נדנדה' את ה"מפרש", לפני .. הלכו לי כבר 3 "מטרייות ענק" מה'שאראקייות'.. לא קונה יותר.. זה העציץ עם השרך.. נכון ?! חבל...
../images/Emo4.gif צריך לזכור להוריד ל'נדנדה' את ה"מפרש", לפני .. הלכו לי כבר 3 "מטרייות ענק" מה'שאראקייות'.. לא קונה יותר.. זה העציץ עם השרך.. נכון ?! חבל...
ה הגננית המקורית New member 5/4/06 #40 שכחתי לסובב את הנדנדה כדי שהרוח לא תעיף אותה,בד"כ זה עוזר... כן,העציץ עם השרך נקנה מחר עציץ חדש(הכלי), במקום הכלי שנשבר, ומקווה שהתכולה תכנס במלואה והצמח יינצל. בכל מקרה השארתי את הנדנדה במצבה הנוכחי, שכן מבטיחים לנו שזה לא סוף פסוק לרוחות
שכחתי לסובב את הנדנדה כדי שהרוח לא תעיף אותה,בד"כ זה עוזר... כן,העציץ עם השרך נקנה מחר עציץ חדש(הכלי), במקום הכלי שנשבר, ומקווה שהתכולה תכנס במלואה והצמח יינצל. בכל מקרה השארתי את הנדנדה במצבה הנוכחי, שכן מבטיחים לנו שזה לא סוף פסוק לרוחות
ר רוּפֵן New member 5/4/06 #44 ../images/Emo45.gif.. כולם אצלנו מתורגלים... איך שמתחילות הרוחות.. הופכים את השולחנות, הכסאות והשמשיות.., אחרת הרהיטים מחליפים בעלים וחצרות.., פשוט לא יאומן
../images/Emo45.gif.. כולם אצלנו מתורגלים... איך שמתחילות הרוחות.. הופכים את השולחנות, הכסאות והשמשיות.., אחרת הרהיטים מחליפים בעלים וחצרות.., פשוט לא יאומן
ר רוּפֵן New member 5/4/06 #33 "..דזבין אבא בתרי $$..".. דיברתי לפני שעה קלה, עם אחד שירד הבוקר, מזכרון, לב"ש וערד, וחזר כרגע.. חזר סחוט כולו מהנהיגה המתישה עם כל האובך שרדף אחריו..
"..דזבין אבא בתרי $$..".. דיברתי לפני שעה קלה, עם אחד שירד הבוקר, מזכרון, לב"ש וערד, וחזר כרגע.. חזר סחוט כולו מהנהיגה המתישה עם כל האובך שרדף אחריו..
ט טסונמי1 New member 5/4/06 #36 וזה אצל חברים 500 מטר דרומה מימני אצלם הזנק עצום כל הפירות העתידיים של תות הדרים ועוד טרופיים למינהם ניתלשו- על הפרחים ביכלל אין מה לדבר זה מה שניקרא- ברד מקומי
וזה אצל חברים 500 מטר דרומה מימני אצלם הזנק עצום כל הפירות העתידיים של תות הדרים ועוד טרופיים למינהם ניתלשו- על הפרחים ביכלל אין מה לדבר זה מה שניקרא- ברד מקומי