כבר נאמר כאן הכול "אמרו את זה קודם לפני זה לא משנה" אבל בכל זאת אני יודע שאת הולכת לשנות את העולם ואם לא את העולם אז את צה"ל ואם לא את צה"ל אז לפחות את ביסל"ש אני בטוח שתשני את בחורה מקסימה ואני בטוח שיהיה לך טוב...
בדיוק כמה שמתאים לך! שתגמרי את כל הקורסים בהצטיינות, שאיך שתגיעי לשם יבינו שהצבא נוצר בדיוק בשבילך, שתמצאי שמה אחלה אנשים שבעולם, אפילו הבנים, שהמ"כית שלך תתהפנט למראך ותאכל מכף ידך, שיהיה לך ויטמין פי אצל האפסנאי והטבח, ושיהיה כזה כייף שתרצי לחתום קבע! אנחנו נשמח לקבל אותך בחזרה עם פלאפלים על הכתף
עד הפלאפלים, כל פעם שמישהו שם תופס עלייך תחת - תסתכלי טוב-טוב ותלמדי את התנועות, כי יום אחד, ואפילו לא כל כך רחוק, את תעמדי שם במקומו... ... וגם אם הוא עוד לא יודע: אני יודעת, ואת יודעת, שאת תעשי את ה-ר-ב-ה יותר טוב ממנו!
אני כבר בירכתי אותך בעזריאלי.. ואני אצטרך להתאמץ בשבילך ולקום מוקדם וללוות אותך לבקו"ם ולסבול אותך עוד קצת
ולמקרה שלא הבנת אז כן הנושא היה רק אשליה מצידי.. וכדי שתתחילי להתרגל לא לקבל צומי כל פעם שיתחשק לך נראה אותך באה למפקד שלך ואומרת לו שאת רוצה צומי חיובי.. (אני יודעת שאת מסוגלת אבל אולי אחרי שבוע בצבא תשתני קצת) בקיצר הזריקות כבר כתבתי לך זה שתי שניות (אז כן זה כואב אח"כ כמה ימים.. לא נורא אני מאמינה שלא תמותי מזה) ושיהיה לך ירוק בעינים!!!
(מתחילה להרגיל אותך כבר עכשיו) אז בקיצור שיפשוף נעים
(למי שלא הבין אני מכירה את דסדס מחוץ לפורום, "חברה" שלה...)
ואת עדיין לא שילמת לי מפסיק החודש בשביל שתיהי "חברה" שלי... תקומי בבוקר! הגיע הזמן שתתחילי להתרגל! גם הצבא שלך מתקרב! תאמיני לי.... התחלתי לארוז את התיק.... ואני כבר רואה מספיק ירוק בעיניים! את חושבת שהמפקד שלי לא ירצה לתת לי צומי חיובי!? אבל אני מבקשת כ"כ יפה.... אולי אני יעשה לו מסאג'.... ואז הוא יסכים! בקיצור.... נתראה.... יום שני.... 7 וחצי בבוקר! תיהי שם!
עולה לי חיוך על הלחיים רק מהמחשבה עליך מורעלת קטנה במדים. אם יש לך חרטות של הרגע האחרון בקשר לגיוס אני מוכן לכתוב מכתב לרמטכ"ל ולהגיד לו שאת חיונית לפורום. מעניין איך יראה היום שאחרי שתלכי. אבל מה לעשות, עופי גוזלה. בעצם במקרה שלך זה זחלי לטאה. (נראה לי שיותר תזחלי מאשר תעופי בטירונות) אל תשכחי אותנו כי אנחנו לא נשכח אותך.
אתה כבר העשירי שמציע להעלים לי את הגיוס.... אני אמורה להבין מזה משהו!? אתם כולכם פרזיטים שרוצים את טובתכם במקום את טובת הצבא.... או לחילופין... אתם חבורה של אנשים שדואגים לצבא.... וחוששים שאני אהרוס אותו! אני לא הולכת לעוף.... אני הולכת לנסוע.... בטנק!!! איך אני אוכל לשכוח אנשים נהדרים כמוכם!? חולה על כוווווולם! דסדס