דסדס!!

דסדס

New member
לאאאא!!

למה איתים?! חרבות (או רובים או טנקים במקרה שלי) יותר עדיף!!!! אם אני גורמת לך לעשות דברים "מרושעים" כגון להכנס לפורום אולי כדי לנדות אותי? תודה רבה גבר! אולי פעם הבאה שאני אראה אותך כבר תיהיה יוצא אמיתי.... מי יודע?! דסדס

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif דסדס

דסייייייייייייייייייייייייייייי.... שיהיה לך רק טוב!, שתפקדי על המפקדים!, ותתעללי בחיילים!, שתעשי רק דברים שתיהי מרוצה מהם! סתםםםםםםםםם שתמיד תיהי מאושרת בכל מצב, ורק טובבבבב, והמון הצלחה! גיוס נעים, תשמור על עצמך! אוהב אותך

דסדס

New member
חחחחחחח

אני מאמינה שלא יחסרו לך אנשים שיסכימו לריב איתך.... תנסה עם יוני... עושה רושם שאתם עושים את זה מצויין ביחד..! גם אני חושבת שיהיה משעמם בלעדי... לכן אני הולכת עם עצמי לצבא!

מוטלה1

New member
את משוגעת?

בשביל מה בכלל את מתגייסת? בשביל להגן על כזאת מדינה? נו טוב תמיד ידעתי שמי שמתגייס סובל מבעיה נפשית. (מילכוד 22). >מוטלה שחייב להידחף לכל מקום<

דסדס

New member
בטח שאני משוגעת!

אני מתגייסת לא בשביל להגן.... אלא בגלל אינטרס אישי שיתנו לי לירות בטנק! >אתה תמיד מוזמן להדחף לשירשורים שנותנים לי צומי!<

amiak

New member
למה לירות בטנק? לא חבל???

תירי באנשים, לא בטנקים..

דסדס

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

את רוצה שלייזר ירה בי?! אהה סליחה באצם נשק זה רע... אז הוא לא ירה... סתם יהרוג!

Umberto Eco

New member
גם אני מצטרף להנ"ל..../images/Emo6.gif

דסדס תהני, תבלי, שיהיה לך אחלה של שרות. נראה אותך בעוד ארבע חודשים?

דסדס

New member
עוד 3-4 חודשים!

או לחילופין ברגילה הראשונה או בחמשוש שיהיה לעיניין (אין לי מושג מה יבוא קודם!)

עובבי

New member
גיוס נעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

במקום להתחיל עם הברכות הבנאליות שכולם נותנים לך, ברכות כמו "שתצליחי לחסל מאות אנשים עם הטנק" אני מעדיף לתת לך מספר עיצות שיעזרו לך לעבור את הטירונות בשלום. לא מומלץ לנסות לעשות מסז' לאדם הקרוי "סמל".אז בבקשה תשאלי לפני שאת ניגשת לעשות. השתדלי להמנע מלשאול בשלומם של אנשים בעלי כרס.אנשים אלו קרואים "מפקדים".הסימן הוא: כגודל הכרס דרגת הקצונה עולה. אני יודע שבצבא יש מזון משובח ואיכותי. למרות זאת המנעי מאכילה של כל מזון הקרוי "פול". (כנגד זה, למזלינו, בצבא לא נותנים טחינה בתוך כד) בעצם מה אני מברבר הרי ברור לי שבסיום השירות את תקבלי עיטור עבור "השתקת האויב באמצעות מסז'ים מרדימים". (ערפאת בתגובה "אני מוכן לנסוע לתוניס עבור הרפיה בגב תחתון") אז תהני בשירות הצבאי................. בברכה עובבי. אה...שכחתי....... טיק-טאק, טיק-טאק, טיק-טאק, טיק-טאק.

דסדס

New member
../images/Emo26.gifמישהו מוכן לעשות לי טובה!?

לשמור כל לינק להודעות שהבנאדם הזה כותב ואז כשאני אחזור ויהיה לי זמן לשלוח לי את כל הלינקים! איךךךךךך?!?!? אייייךךךךךך?!?!? איךךך אני אוכל לחיות בלי ההודעות האלו? או בלי האדם העומד מאחורהן!? עצות שמישיות.... אני אזכור אותן! (או לפחות אשתדל שלא לשכוח!) חולה עליך עובבי.... דסדס

בקשר לפורום. ישנה אפשרות להיכנס

מהסלולרי. ובאורנג' את משלמת רק 10 שקל לחודש ואת יכולה לגלוש כמה זמן שתירצי. אז בכל זמן פנוי שיהיה לך את יכולה להכנס לפורום דרך הסלולרי ולהמשיך להנות. העיקר שלא תשכחי להצליח.

דסדס

New member
אתה רוצה לשגע אותי?!

יש לך מושג איזה סיוט זה לגלוש מסלולר?! זוועה.... אני כבר בונה על הסופי שבוע אצל רייצל!

למעלה