דסדס!!

stאסתי

New member
יקירתיייייייייייייייייייייייי

את יודעת מה אני מאחלת לך ואני לא מאמינה שהפעם הראשונה שאני אראה אותך את כבר תהיי חיילת צפלד"ית ירוקה וחמודה:) ובכל זאת אני אהיה קיטשית כי אנחנו אוהבות קיטש...אני מאחלת לך גיוס חוויתי וכיפי,אנשים טובים מסביבך,שעות שיעברו מהר ובחיוך (כמו שאני מכירה אותך,הקטע של החיוך הוא לא ממש מסובך) והעיקר מלא מלא סיפוק והרגשה של מיצוי עצמי והמוןןןןןןןןןן כיף:) אז לכי לך את המדים שלך ואל החיילים שלך וכל החברים המדהימים החדשים שלך שבטוח תמצאי,אבל תזכרי שפה יש איזו אחת די דומה לך,משוגעת שאוהבת ודואגת לך:) מואאאאאאאאאאאה אסתי

דסדס

New member
אחותי התאומה!

מה זה משנה עם מדים... או בלי מדים! העיקר שניראה אותך כבר!

בן הרב

New member
פשוט לא מבין

איך הצלחתי לפספס את השירשור הזה אין לי מילים קראתי מה שהחברה כותבים לך וניראה שקבלת את כל הברכות שרק אפשר מה שנשאר לי זה הצומי המתוק כל כך שאפשר לתת לך כי אין הנאה יותר גדולה מלתת לאחת שיודעת לקבל ולומר זה הכל? גיוס קל נעים או מה שבא לך ואל תשכחי לכתוב לנו בחופשות או שאולי לחדור למפקדה בלילות שמעתי שיש שם מחשבים

דסדס

New member
זה הכל?

חחחחחחחחחחחחח צומי ממך זה תמיד כייף! אני אשתדל לחדור למפקדה בחופשות! אההה סליחה.... אני בחפשות אחדור למפקדה! מה זה גם לא נכון?! טוב נו.... אז אני גם אשתדל לחדור למפקדה.... וגם בחופשות אצל רייצל אני אשתדל להתחבר! גם אתה מוזמן לשמור על קשר ולנסות לתפוס אותי (למרות שזה כניראה יהיה בלתי אפשרי!) נדבר... ואולי נתראה! תודיע כשאתה בארץ.... דסדס

Get Out

New member
יצעירה תזיזי את התחת שלך ותתחילי

לירות כבר בתינוקות ערבים שצועקים אללה וואכבר גיוס נעים ושירות הכי קצר בעולם ותשמרי על עצמך ... (הרגזתי את מישהו ?)

דסדס

New member
לא אותי!

אותי אי אפשר להרגיז... או לפחות מאוד קשה..... (ושלא תעזו לנסות להרגיז אותי!) תודה גטטטט! אתה יודע שאיתך אני אשמור על קשר.... יש לך תפקיד יעיל ביותר בצבא! חחחחח דסדס

דסדס

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif זהו../images/Emo70.gif עוד חצי שעה

אני כבר יהיה בבקו"ם! אז רציתי להגיד תודה לכולכם! אני באמת אתגעגע להמון אנשים פה! אני אוהבת את כולכם! (גם אם אני לא זוכרת את השמות של כולם זה לא גורע ממידת האהבה שלי אלכם!) אני אמשיך לבוא לביקורים פה... ואשתדל כמה שיותר גם לבוא לטישים! אז היו שלום אנשים ואני מקווה שביציאה הראשונה אני כבר אכתוב סיפורי צבא! ביייייייייייייי
דסדס

למעלה