דסדס!!

ש חף

New member
../images/Emo5.gif דסדס!!

לא יכולתי לבוא אתמול אבל רציתי להגיד לך - שיהיו לך שנתיים מדהימות!!! גיוס קל - קחי בקלות,בעיקר את המפקדים שלך. ושתצליחי למצות את עצמך בתפקיד. יא צעירה!!!!
<ש חף עוד שנה לאזרחות>

rigoletto111

New member
מצטרף לאיחולים!../images/Emo124.gif

אימת הלוחמים מגיעה לצה"ל.. שתעשי מסאז' למרכבה סימן 4 , שתשתזפי בשיזפון, שלא תסחבי שני טנקים ביחד ותשתדלי לקחת אותם אחד אחד וכו' וכו'

דסדס

New member
../images/Emo46.gif ככה? להבריז?!

חחחחחחחחחחחחחחח תודה תודה! אמורות בהחלט להיות לי שנתיים טובות! שחף! פזמניקית שכמוך! עלק..... דפקת שנה פזם וכבר מתלהבת?!?! תודה תודה! אני מצפה שהשירשור הזה יהפוך לשירשור גיוס נעים אמיתי! עם תגובות מכווווווולם!!!!! הייתי מפרטת שמות ממי אני רוצה תגובה... אבת אתם יודעים... הזיכרון שלי לא משהו! אז יאלה! כל מי שנהלתי איתו שיחות נפש.... כל מי שהרצתי איתו צחוקים בצ'אט... כל מי שעשיתי לו מסאג' (זה אמור למצות את הרוב לדעתי) תגיבוווווווווווווווווווווו אני רוצה המון צומי לפני הצבא! מותר לי! חולה על כולכם (גם על לייזר שכועס עלי....
) דסדס

ש חף

New member
להבריז???????

חזרתי ב 21:00 מהבסיס אחרי שעשיתי לילה... (את רואה? לא שווה להתגייס :) בכל מקרה כשתהי חיילת תביני את משמעות הפז"ם ותצדיעי לי כשאת עוברת לידי

דסדס

New member
כן המפקדת! ../images/Emo11.gif

זה לא נשמע ממש רע... אני יכולה להתרגל לזה!!

ELI20007

New member
../images/Emo50.gifבצבא

ותמשיכי להיות את כמו שאת ורק הצלחה לכל אורך הדרך...

דסדסית היקרה

שיהיה לך גיוס נעים. ושהציפיות שלך ימומשו... ו תשמרי על עצמך. אני תמיד אתגעגע לשיחות הארוכות שלנו :)

דסדס

New member
חילוניייייייי שמור על קשר!!

אתה מוזמן לנסות לתפוס אותי בסופי שבוע.... אם אני לא יהיה בבית אז אני אמורה להיות זמינה פחות או יותר.... (עושה רושם שזה הזמן היחיד שיהיה לי מותר לדבר יותר מחצי שעה.... אני גם אשאיר במקום הודעת התא הקולי שלי עכשיו הודעה חדשה מתי אפשר לנסות לתפוס אותי!! אז שמרו על קשר כולכםםםםם! שאני לא אספיק להתגעגע אליכם בכלל שאני יהיה עסוקה!

דסדס

ברכות ואיחולים לצבא ההגנה לצה"ל, על הצטרפותך לשורותיו. בטוחני שצה"ל רק ירוויח מכך וכמובן את. ולך אני מאחל שתמשיכי גם שם ותמיד לצחוק מכל שטות ושתמיד יהיה לך למי לעשות מסאג' ושכל מה שאת מאחלת לעצמך יתקיים. הרבה הצלחה לך.

דסדס

New member
למה לא ניראה לי שתיהיה לי בעיה

למצוא מישהו שירצה שאני יעשה לו מסאג'?!?!?

להיפך.

לך לא תהיה שם בעיה למצוא.(וכי מתי היתה לך בעיה כזאת???!!!) ולאלו שיהיו איתך שם תהיה בעיה איך להתפטר מהמסאג'ים.

דסדס

New member
הייי

שאני אבין.... יש מישהו שלא רצה לקבל ממני מסאג'?! הרי אני מיוחדת! כולם אוהבים אותי! אני לא דפוקה בראש בכלל... אני לא סנילית.... אני לא בעייתית.... ואני אף פעם לא ארד על עצמי שאני מפגרת! אני? מה פתאום!?

יעקב723

New member
דסדסי

סוויטי! רציתי לאחל לך אחלה גיוס שבעולם, ושתצליחי בצבא, ושלא יטרטרו אותך יותר מדי! אפילו חברתי לכבוד מאורע מרגש זה שיר: דסדסי, בהתגייסך לצבא ההגנה לישראל, נקווה שתצליחי בעזרת הא-ל, אל תשכחי שאנחנו לך נמתין ונצפה, בצ`אט ובפורומים לשחרורך המצופה, אף אם שנתיים הם זמן די ארוך, הרי בחופשות תוכלי ביקור לערוך, נשמח כשתודיעי על מה שקורה, האור שבחיינו דורך ויורה, כמה לא מתאים הדבר לכאורה, אבל הנה כבר הגיעה הבשורה, אז גיוס נהדר ושירות נפלא, ותאכלי הרבה פלפל ממולא! אמן.

למעלה