שי!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

עכשיו זה הזמן לגלות מה אני חושבת על שבלולים(כולם:"בואו נחתים את תפוז כדי שיפטרו אותה מהר, הפסיכולוג שלנו בעתיד ירוויח המון כסף על הנזקיםהנפשיים שהיא גורמת לנו"). האמת אני דווקא מחבבת שבלולים,מאז ומעולם לא הייתה לי התנגדות לקיומם(אני אוהבת גם ג´וקים ואספתי חיפושיות זבל ביסודי עם כמה בנים), תמיד נהניתי לבחון את אותן חיות ריריות, תמיד הייתי מביאה הביתה(לצערה הרב של אימא שלי) שבלולים-הייתי מקימה להם בית(טוב לא להגזים, זה לא היה בית זה היה ארמון!),היו לנו בכיתה תמיד שבלולים ענקיים שטיילו על הקירות ובקיצור חיי היו מלאים בשבלולים... (כולם:" מה עובר עליה?איזו פוסטמה!")

יאקומו

New member
מזל טוב!

תסלחו לי אם התמונה הזו כבר בשירשור, פשוט לא היה לי זמן לבדוק, עכשיו אני אראה איזה תמונות יש ואילו לא! מזל טוב!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
אהלן, עוד אורחת בחגיגה!!!

לא שמתי את התמונה הזאת כי כרגע עדיין לא הגעתי לארוקנימון ומומימון...וחוצמיזה רק השבוע כששמת אותה שמרתי אותה...אבל מה שחשוב זה שבאת בדיוק בזמן להמשך החגיגה...

טיקיי

New member
כשאני יצאתי לא היה כאן אף אחד

וגם לא נשאר לי למה להגיב אז הלכתי

יאקומו

New member
טוב, אני כאן עכשיו!

מזל טוב!!!! רק עכשיו גמרתי לעבור על השירשור... הסיפור הזה "זה" נשמע מאוד מעניין! לחברה שלי יש את הספר, אבל קוראים לו "בית כברות לחיות"...

טיקיי

New member
כי זה ספר אחר

ויש גם בית קברות לחיות 2 ואלה עוד שניים מהסרטים האהובים עלי! גם את הספרים שלהם רציתי לקרוא אבל עד שאני אגמור את "זה" בטח תעבור שנה (בהתחשב בעובדה שעוד לא התחלתי כי אני עסוק בספר צמרמורת משעמם ועוד יש לי את ההארי פוטרים שאני לא חושב שאני אקרא כי גמרתי יותר מחצי מהספר הראשון והארי רק הגיע לבית ספר! כל הספר הזה זיבולי שכל שנכתבו על מפיות במסעדה ובמילה אחת - משעמם)

Digi Lista

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

כפסיכולוגית (ופסיכית)מומחית אני רוצה לחוות דיעה על ארנבים שיוצאים מכובעים...תמיד תהיתי האם זה נוח להם שם בודדים וגלמודים בחושך של הכובע?האם הכובע אומר כמו קאלומון "אני לא אתן לכם לקחת את הבפנוכו שלי"?האם יש אפשרות לסדר לארנבים גם ארנבות כדי שיהיה מעניין?האם יש חיות אחרות שמתנדבות להחליף את הארנבים בכובע?ומה לגביי שפנים?שכחתי שהשפנים מוצננים...בעצם לא כול השפנים...רק השפן הקטןששכח לסגור את הדלת,הצטנן המסכן וקיבל נזלת, לה לה אפצ´י...

Digi Lista

New member
מישהו זוכר את חכם ב../images/Emo42.gif?

כלומר לא את השיר אלא את הראשי תיבות... ח- כ-כובע מ-משקפי שמש ב-בקבוק שתייה ש- מ- ש- פעם ידעתי את כול האותיות אבל עכשיו כבר לא...אני יכולה להמציא דברים חילופיים במקום לכבוד היום הולדת של שי...

יאקומו

New member
ליסטה... זה רשמי:

הפורום הזה (יחד איתי כמובן) הוא בין הפורומים המטורפים ביותר שראיתי! ואת מנהיגה אותו!

burhtk1

New member
יש כאן עכשיו מישהו?

נתנתי לסולירו קצת לנוח...ואני רואה שחזרתם...נקווה שעכשיו אתם עדיין פה...

Digi Lista

New member
ועקב כך יאקומו...../images/Emo3.gif

אני שוקלת לשנות את שמו ל"מיועדים לאישפוז(וגם קצת דיג´ימון)..."או משהו כזה, מה דעתך?!
אני ממש שמחה להיות חלק מהפורום הזה עם כול הטירוף שבו,בלי קשר לעובדה שאני המנהלת שלו, אחרי הכול פורום זה קודם כול כיף!

Rocketshipper

New member
מזל טוב שי-צ´אן!!!!!!!

והנה ההפתעה!! ארוקני ומומי!! לא מקורי במיוחד, i know, אבל בשבילך ^^;

Digi Lista

New member
וואו לי ,איזה ציור מדהים!!!

את פשוט מציירת משגע!!!הלוואי עליי חצי מכישרון הציור שלך!!!
למה שי לא מגיבה בכלל על השרשור לכבודה?

Snake Bandage

New member
וואאאאאא!!! *_*

אף פעם לא הרגשתי כל כך מיוחדת בחיים שלי! אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום.... סתם, סתם. ^^ תודה רבה לכולכם! אני כל כך אוהבת את התמונות! ^^ שלא לדבר על הציור המתוק של לי! ^_^ תודה, תודה, ושוב, תודה! ^_^

למעלה