שי!!!

Digi Lista

New member
וואו!!!נשמע מעניין לאללה!!!

אני צריכה לראות אותו ומהר אחרי המלצה כזאת!!!בחיי שאני צריכה לראות אותו וכמה שיותר מהר!!!הוא נשמע מעניין לאללה!!!(וגם לא איזה סרט טיפשי כמו אלה שפירטתי למעלה..). ירוחם זה אכן המחשב שלי, לכול חלק ששייך לירוחם יש שם- ירוחם זה השם הכולל לכול החלקים...אני והוא רבים דיי הרבה ככה שסביר להניח שתיתקל בשם הזה עוד מלא פעמים במהלך ההודעות שלי...גם ללילו יש שם למחשב- מרציפלוח,לווילו - יש את הנריהו, להילה אחותי גם יש משהו אבל אני לא זוכרת, לטלי(קארי הממי) יש את מקס שהיא נורא אוהבת(הלוואי ויכולתי לאהוב את ירוחם כמו שהיא אוהבת את מקס)...אתה מוזמן להצטרף ולהגיד לנו איך קוראים למחשב שלך ומה יחסו אליו ומה יחסך אליו...

טיקיי

New member
לשלי קוראים בילי

כי קיבלתי אותו ביום שראיתי את הסרט וכל כך שמחתי שסוף סוף יש לי מחשב משלי! וגם כמובן הכרזתי על "זה" בתור הסרט האהוב עלי ומאז זה השם של המחשב שלי! למחשב הישן שלי קראו סימסי כי אני חולה גם על המשחק מחשב סימס

טיקיי

New member
ועם שניהם

הסתדרתי ואני מסתדר מצויין המחשב הישן עדיין שלי אבל הוא לא הכי נח לשימוש כי הוא מחשב נייד

Digi Lista

New member
למה כולם מסתדריםעםהמחשבים שלהם?

ואני וירוחם לגמרי לא?איימתי על ירוחם שאני אחליף אותו במשהו יותר טוב שיקרא שלויימק´ה אם הוא ימשיך להתנהג בגסות ובעוינות כלפיי(אחרי שהרבצתי לו זה לא כזה מוזר...), זה לא עוזר הוא ואני פשוט לא יכולים להסתדר, כרגע אני ביחסים דיפלומטיים- "היי,ביי ודיי" ירוחם יצטרך להתחנף הרבה כדי שאני אשלים איתו לגמרי... אפילו מחשבי יד מסתדרים איתך, ורק ירוחם ואני רבים...

Digi Lista

New member
לאן נעלם נוריאל?...

אני מקווה שהוא לא התעלף גם ככה הוא לא מרגיש טוב וגם מהשטויות שלי... כול היודע דבר על המקום בו הוא נמצא כרגע ועל מצבו(הנפשי,פיזי ורוחני)מוזמן להתוודות!

Digi Lista

New member
שי,תיראי איזה יומהולדת יש לך כאן...

תעלומות(לאן נעלם נוריאל),אקשן,שיחות נפש על יחסים בים אנשים למחשבים שלהם,שירים,עלילות לסיפורים,ברכות ותמונות...מה עוד אפשר לבקש כדי להפוך רשמית את השרשור הזה לאירוע חוצה פסגות,מרגש,שלא מפסיק להדהים,מומלץ לרוץ ולראות!!!(
+
)

Digi Lista

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

הייתה פעם תוכנית על ילדה קרציה בשם "שמש" שמאוד דומה ל"לולו" מה"מופע של לולו", השיר שלה היה: שמש,שמש,שמש זורחת בואו תיראו איזו ילדה מוצלחת כשמש תחליט בשכונה לשחק זה חלווווםםםם....

Digi Lista

New member
אני אפילו לא יודעת למה נזכרתי בה.

ראיתי את זה ממש ממש ממש מזמן בערוץ הילדים(נדמה לי)ואףפעם לא השתגעתי על הסדרה הזאת(אבל לא שנאתי)אז למה ואיך בכלל נזכרתי בה?...

טיקיי

New member
אל תשאלי אותי...

אם את זוכרת את המילים של קסדה בראש טוב בעל פה - את זוכרת כל דבר

Digi Lista

New member
אני זוכרת כול דבר???

אני נוטה להיות סנילית בחצי מהדברים...(בחצי השני זה דברים שאני זוכרת ואין בהם שימוש לאף אחד...)זיכרון זה דבר מוזר...ברגע הכי לא מתאים אתה מגלה פתאום שאתה זוכר דברים שאתה לא צריך... מצטערת שיצאתי קודם- היה לי טלפון ואז אחי(אני מכחישה כול קשר אליו)תפס את ירוחם.

Digi Lista

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

החלטתי לעבור לכותרות של בעלי חיים, וכדי להראות כמה האמונה טפלה בנוגע לחתולים שחורים מוטעית ודבילית(לדעתי,כול אחד ודעתו)מין הראוי(איזה צירוף...)להתחיל עם החתולים השחורים.

burhtk1

New member
למחשב שלי קוראים...

סולירו...חחח... הוא מחשב די טוב...לא ממש עושה בעיות..רק צריך להוסיף אליו כמה דברים וזהו...

burhtk1

New member
מה קרה הברחתי את כולם???

רק בגלל שכתבתי 2 הודעות אז אין כאן אף אחד? איפה אתם? סטטה? טיקיי? הלווווווו?

Digi Lista

New member
הדרמה בשיאה...

אני יצאתי כי היה לי טלפון ועד שסיימתי אחי הדביל(יש לי שניים אחד חמוד והשני דביל)החליט שנורא בא לו לתפוס את המחשב,עכשיו סוף סוף הוא החליט לעוף בשביל לשחק במשחקים שבממיר הדיגיטלי-אני צריכה לקנות מחשב חדש כדי לא להתחלק בו עם דביל כזה... ואיך שאנחנו יצאנו נוריאל החליט להגיע עכשיו הוא בטח שוב נעלם...איזו דרמה,איזה מתח!!!בדיוק כשגילינו על נוריאל פרטים מפלילים(שם המחשב והיחסים איתו...),מה יהיה בסוף?חכו לפרקים הבאים!

Digi Lista

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

עד שהעלילה תתקדם אני אחזור לשים חיות והפעם החיה האהובה עליי- כלב!כרגע יש לי אחד והייתה אמורה להצטרף עוד אחת(ההורים שלי מבטיחים לי כבר שלוש שנים, עכשיו בבית החדש הם נתנו הסכמה עקרונית...)ותיכננתי לקרוא לה ריקה(האחים שלי הציעו פיבי- על שם פיבי מ"חברים" ו"באפי" על שם קוטלת הערפדים,אבל אני ניצחתי!במילא אני הכי אוהבת כלבים והכי מטפלת בכלב שלי מכול המשפחה...)בסוף לקחו אותה מהכלבייה לפניי, אבל אני לא דואגת כי כשתהיה כלבה מתאימה אני אאמץ אותה ואקרא לה ריקה!...למה אני מספרת את זה?...בדיוק כמו שאני שרה שירים...כדי שיהיה מעניין לשי...(או שהיא חלילה תחליט לברוח כול עודש נפשה בה למקום בו אין השפעה שלי...)

Digi Lista

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

תוכים...לדעתי החיות האלה יפות אבל מעולםלא הייתה בינינו כימיה(גם ביולוגיה ופיזיקה לא...למי שהתעניין...)יש בהם בתוכים משהו שגורם לי לא לאהוב אותם, אני לא שונאת אותם, אצל חברים ומשפחה זה נחמד ואני מסתדרת איתם אבל כנראה שלי אישית הם לא מתאימים...מצד שני בתור מישהי שגידלה שתי שממיות קטנות(הלטאות הכתומות ורדרדות הקטנות שיש בכול בית כמעט...)בשם חלי וחזן אי אפשר לצפות ליותר מידיי...אתם יודעים מה?בעצםתוכים זה לא דבר כול כך רע הם אפילו מגניבים. (כולם:"אוי לא!היא התחילה שוב לבלבל לנו ת´מוח!!!אנחנו מבינים שלשי יש יומהולדת ומכבדים אותה אבל אפילו לנו יש גבולות")

טיקיי

New member
ליסטה את לא עד כדי כך משעממת

ולא כולם רוצים שתסתמי את הפה ואני לא חושב שיש פה אפילו מישהו אחד שרוצה

Digi Lista

New member
אני משעממת את עצמי...

אנשים מצפים ממני כמנהלת הפורום הזה להיות קצת יותר רצינית בשרשורים של ימי הולדת- אבל אני אוהבת שרשורים של ימי הולדת דווקא כי אפשר לבלבל חופשי את המוח(חגיגה לא?...
)...כשיהיה לך יומהולדת(אני זוכרת את התאריך לא רק בגלל שהוא רשום לי אלא כי זה היום הולדת של אימא שלי אז איך אפשר לשכוח?...)עוד חודש ושבוע(נניח...)אני לא בטוחה שיהיה לך כוח לשמוע זיבולים...לא שזה משנה...
במילא אין ברירה אלא להתרגל ולפתח שיגעונות משל עצמכם...

למעלה