שי!!!

טיקיי

New member
זה סרט אימה

ואם היו לך את הסיוטים על הליצן שלוקח אותך בלילה לביוב ממש לא כדאי שתראי את הסרט הזה יש על זה גם ספר של איזה 1000 ומשהו עמודים שאני מתכוון לקחת מאבא שלי לקרוא זה של סטיבן קינג והוא כותב ספרי אימה ממש שווים (אל תשימי עלי אני פשוט חולה על ספרי אימה וסרטי אימה ועל המילה אימה וגם לאבא שלי יש את כל הספרים של הסופר הזה) חלק מהסרט כולל את החלום שלך

Digi Lista

New member
אני מכירה את סטיבן קינג!

קראתי ספר או שניים שלו, סרטי אימה אני אוהבת עד גבול מסויים- למשל את הצעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון(כולל גירסאות ההמשך)אני לא אוהבת כי הם לא מפחידים הם מטומטמים(לדעתי).אבל יש סרטי אימה שאני ממש אוהבת כול עוד כמובן לא מראים ליצנים שדוחפים לבור ביוב...למרות שאני חושבת שכבר התגברתי על הפחד הזה, עכשיו יש לי פחד מהמבורגרים ענקיים שרודפים אחריי ושאני הופכת למשרוקית...(חלמתי את זה כול כך הרבה פעמים בשנה האחרונה...)ממה אתה מפחד?(בערך מפחד...)

טיקיי

New member
איזה ספרים קראת?

גם אני לא אהבתי את הצעקה ואת אני יודע מה עשית בקיץ האחרון הם די משעממים אני חולה על הסרט "זה" וגם על בית קברות לחיות ובית קברות לחיות 2 וגם על עוד המון סרטים אבל על אלה הכי! את בית קברות לחיות ראית? איזה סרטי אימה את אוהבת? (סליחה שאני מטריד אותך עם זה אבל עד שאני מוצא אנשים שאוהבים סרטי אימה זה רגע נדיר בהיסטוריה שלי)

טיקיי

New member
אני שאני בבית את נעלמת?

אם לא ראית את הסרט לטובתך אל תראי אותו אף פעם אם את רוצה אני אגיד לך על מה זה (ואני לא אומר עכשיו כי אם ראית את זה או שלא בא לך לדעת על מה זה את תשתעממי) ואגב למה את מחפשת את התמונות בוורד?

טיקיי

New member
אופס!

בכותרת התכוונתי עד שאני בבית את נעלמת אבל גם ראיתי שחזרת אז תשכחי מזה

burhtk1

New member
~_~" ../images/Emo163.gif../images/Emo168.gif

אז זאת אומרת שאני.סטטה.וטיקיי נשארו בבית...אני נשארתי בגלל שאני חולה...אז למה את נשארת סטטה? אפילו שאני לא נמצא בישראל ראיתי את הפרק *ובעברית* פשוט הורדתי אותו מהאינטרנט...הוא היה פרק עצוב..אפילו שראיתי אותו כמה פעמים ביפנית ובאנגלית אבל בעברית הבנתי הכול... חבל שאין לי תמונות לשים...

טיקיי

New member
היא גם חולה אני חושב

ואני נישארתי כי רציתי להקליט את הפרק האחרון ואתמול לא הייתה לי קלטת ואני לא סומך על לכוון הקלטה מראש כי לפעמים יש קצר או הפסקת חשמל (ונחשו איזה צירוף מקרים 10 דקות לפני הפרק היה קצר בחשמל! למזלי זה הסתדר אחרי 5 דקות) החלמה מהירה!

Digi Lista

New member
החלמה מהירה גם ממני!

הדבקתי חצי פורום...נוריאל אתה מוזמן להשתתף בדיון שהתחלנו אתמול על העונה השלישית- סיכום עונה, במילא אתה בבית...(זה דיון עם הרבה שאלות...)איזה יופי שאתם כאן ואני לא צריכה לדבר אל עצמי יותר...

Digi Lista

New member
דווקא בא לי לדעת על מה הסרט...

אם הוא יפה אני אקדיש אותו לשי כמתנה ליומהולדת
... ולמה אני נאלצת לעבור על תמונות בוורד?כי ירוחם המוגבל גוסס וקורס ולכן בין שאר הדברים שלא עובדים גם תוכנת התמונות, ואני לא אוותר לו, אני אעבור תמונה תמונה בוורד(קרוב ל7000 תמונות)ואני אמצא את המתאימות, אף אחד לא יהרוס ימי הולדת!...(בעיקר לא ירוחם...)

Digi Lista

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

מצאתי שיר להקדיש לך, שי!(וכולם:"
, באמת לא היית צריכה"...) השיר שהיה מלפני כמה שנים בערוץ הילדים: אתה חיזר ואני חי- מוכר ואולי זה להיפך זה לא העיקר אתה ואני זה אותו הדבר!. אולי אתה עם עין על המצח אולי אתה יצור כזה שחי לנצח. אתה חיזר ואני חי-מוכר ואולי זה להיפך זה לא העיקר אתה ואני זה אותו הדבר... שיר בעל עומק שגורם לתהות מי המציא אותו ויותר מעניין לדעת למה הוא החליט להמציא אותו...אבל הקדשתי לך רק את החלק שאני זוכרת(וזה קצת למזלך ולמזל כולם...)...לפחות מצאתי שיר...

Digi Lista

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif../images/Emo61.gif

אם איחלתי לך אופנוע אז עכשיו בטון חינוכי אני אזכיר לך כמה קסדה מגינה על הראש מפני פגיעות אפשרויות וכמה ההבדל דק בין חיים ומוות,והינה "שיר הקסדה": רוכבים על אופנים מסובבים את הפדלים הרוח באוויר אתה בעניינים הדרך מחוספסת(?) אבל יש לך שומרת קסדה בראש קסדה בראש טוב קסדה בראש טווווווובבבב אתה הכי נכון ברחוב העולם שלכם אז קחו אותו איתכם יש לך קסדה בראש יש לך קדסה בראש קסדה בראש טוב!!! כן, אני מושפעת היום מהמסרים החינוכיים של ערוץ הילדים...

Digi Lista

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif

הברחתי את נוריאל ויובל, ושוב אני כנראה בשיחה מעמיקה עם עצמי...
הינה השיר של הוגו(הטרול הקרצייתי שתמיד צריך להציל את אישתו כדי להרגיש שהוא אחלה גבר...): לאן לוקחת אותך הרכבת? לאן הולכים שבילי ההרים? אל אותה סכנה שלנצח אורבת אל אותה אותה אהבה שיש רק בספרים היי!הוגו היי! יש פה מישהו על הקו? הוגו,היי! אתה כבר לא לבד עכשיו הוגו זה ההוא שלא מוותר ולא בורח כי הטוב מוכרח לנצח,מוכרח לנצח... למה אני לא מתגברת על השירים של ערוץ הילדים?כבר אין ערוצים אחרים?...

טיקיי

New member
לא הברחת אותי!

אני כאן! לא נפטרים ממני בכזאת קלות! (זה ציטוט של מישהו נדמה לי ששלך...) איך את זוכרת מילים של שירים ישנים כאלה? יש ערוצים אחרים תמיד את יכולה להתחיל לשיר שירים של פלא מפוקס קידס (אם את יודעת בעל פה... אני יודע בעל פה בגלל שאחי הקליט אותם והוא לא מפסיק להשמיע לי)

Digi Lista

New member
רעיון מצויין...

אני עוברת לשירי פוקס קידס! ונתחיל מהשיר שאני הכי אוהבת- "פוקס קידס"(כנראה שככה קוראיםלו...)יובל אתה מוזמן להצטרף... זה יעיף אותך בבום את האושר לשמיים הבנות יתלהבו וירצו אותך כפליים מה אתה כבר מתלהב?מרוצה מעצמך?כן אנחנו נתאהב אבל, בטח לא בך! לה-לה, לה-לה,לה-לה תפוס ת´פוקס תפוס ת´פוקס לה-לה, לה-לה,לה פוקס קידס לה-לה, לה-לה תפוס ת´פוקס אם תתפוס תיתפס-תן לפוקס פה להיכנס כול אחד פה יתלהב- ימצא את מה שהוא אוהב ותמיד יש הפתעות מה יכול כבר להיות? אם תהיה כזה אדיש -ינשוך אותך כריש! לה-לה...(פיזמון חוזר) יאללה גשם(נדמה לי שזה השם...)תורך 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 גם אנחנו הבנות כדי להיות מעודכנות כדי לראות את כול השוס חייבות לתפוס ת´פוקס. אז רוצו להודיע מיד בכול העיר שפוקס קידס כבר הגיע חובה ללמוד ת´שיר לה-לה...(פיזמון) זהו נגמר! מה כבר? לא נכון!!! כשהפוקס רק התחיל כערוץ בארץ ישר נדלקתי על השיר הזה ושיגעתי את כולם מאז ראיתי את השיר כול כך הרבה פעמים שהוא קצת נמאס עליי אבל הינה חזרתי אליו- בזכות יובל!!!

טיקיי

New member
ואיפה החלק של

זה יביא שלום בעם טוב אולי זה קצת מוגזם כמו גולש בתוך הים עם פוקס קידס תיסחף אני גולש מושלם גולש לי ככה בלי להתעייף זה אמור להיות הבית הראשון ונראה לי שקצת התבלבלת

Digi Lista

New member
איך יכולתי לשכוח את זה?...

זה הבית הראשון?אתה בטוח?כי אני זוכרת שהיעיף אותך בבום זאת ההתחלה, אבל וואי איך יכולתי לשכוח?איך?איך??איך???טוב שאתה כאן והשלמת את החסר...אחרי שהיו לי בעיות גמילה מהשיר הזה פתאום התחלתי לשכוח דברים...הסניליות מכה שנית...

טיקיי

New member
זה הבית הראשון

בטוח במיליון ושלוש אחוזים! אבל זה לא השורה הראשונה נדמה לי ששתי שורות חסרות שם

Digi Lista

New member
אם אתה אומר...

כנראה שהגמילה שהכרחתי את עצמי לעבור עזרה- היא עבדה כול כך טוב ששכחתי חלקים שלמים...העיקר שהקדשנו לשי את השיר...

טיקיי

New member
ירוחם זה המחשב שלך?

הינה הסיפור על מה הסרט: בספר זה היה בשני חלקים ובסרט עירבבו אותם בזה שבחלק השני הם נזכרו בחלק הראשון אבל אני אספר את זה בנפרד חלק 1: היו שבעה ילדים אחד היה המנהיג הייתה בת אחת והשאר היו בנים אז בקיצור למנהיג (קראו לו בילי) היה אח קטן אז יום אחד בילי הכין לו סירה מנייר והאח הקטן שלו יצא להשיט אותה בגשם ואז היא נשאבה לפתח של ביוב ואז האח הקטן התכופף לראות מה קרה לסירה ובפנים הוא ראה ליצן ואז אני לא ממש זוכר איך זה היה אבל הליצן משך אותו למטה פתח פה עם שיניים ענקיות ואכל את האח הקטן (זה היה הרבה יותר אכזרי ממה שאני מתאר) בקיצור כל הילדים נפגשו והפכו ל"שביעיית המזל" שהמטרה שלהם הייתה להשמיד את הליצן אז היה אחד שקראו לו אדי שהיה חולה אסטמה ובמהלך החלק הראשון הם נכנסו לביוב והיה איזה קטע שאדי עם המשאף הציל ילד אחר ובסוף החלק הם השמידו אותו ונשבעו שאם פעם הוא יחזור הם יחזרו להיות חבורה וישמידו אותו שוב והיה ילד אחד בשם סטן (זה שאדי הציל עם המשאף) שהוא היה יהודי אבל זה לא קשור הוא נורא פחד מכל העיניין של הייצור הזה שחי בביוב והשם של הסרט זה "זה" כי הם לא ידעו איך קוראים לדבר האיום הזה חלק 2: הילדים כבר גדלו וחלק מהם גם התחתנו אבל לא היו לאף אחד מהם ילדים אז בקיצור עוד ילד מהשביעייה שהיה כושי (לא שזה משנה) גילה ש"זה" חזר והוא זכר שכולם נשבעו כשהם היו קטנים שהם ישמידו אותו אם הוא יחזור אז הוא איחד את כולם וסטן פחד מאוד אז הוא התאבד ואז הם שוב חזרו לביוב והשמידו אותו כשבדרך מתו כל השאר ונשארו רק בילי הכושי שאיחד את כולם והבת זה סרט מדהים!!!!!!!!!
אני מת עליו! הוא שני חלקים כל חלק שעה וחצי ולאבא יש בוידאו והוא ישכפל לי את הקלטת! כל מי שאוהב סרטי אימה חייב לראות את הסרט הזה! זה לא סתם סרט זה הסרט! ואיך שתיארתי אותו זה אפילו לא רבע ממה שהוא!

למעלה