שי!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gifשי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני לא מצליחה לעמוד בקצב האירועים רק בתחלתי דיון(וקראתי את התשובות של יובל,יאקומו ושי אני אגיב, אני מחכה לעוד משתתפים...)וכבר אני צריכה לחגוג יומהולדת,רק עשינו שרשור לפרק האחרון(והמדהים)של העונה השלישית וכבר צריך להמשיך בטורבו, אני מניחה שחצי מהזמן אתם לא עומדים בקצב שלי כי גם אני לא עומדת בו...אז אנחנו נעשה הכול במקביל(או שאני אצטרך להאט את הקצב אבל אז יהיה יבש כאן...), היום במזל טוב יש יומהולדת לשי אחת מהמ
ים הקבועים שלנו, מה לא נחגוג?...ברור שכן!ובמקביל ניאלץ להתנהג כמו פורום רגיל ולהשתתף בדיונים,בפיקים,במשחק "דברים שלא ידעתם על דיוויס" וכו´... יהיה מעניין...

Digi Lista

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הינה סיפור(שמומצא תוך כדי כתיבה...)לכבוד שי: אתמול היה נורא
כי הפרק האחרון בעונה שודר(דווקא הפוך אבל לצורך החרוז...), מיד אחריו נהיה
ואז הלכנו לצפות ב"זבוב", הבעיה החלה כה
התחילו לרדת ובחוץ הייתה
(סופה...)סוערת, יצאנו לחפש לשי
כי יומהולדת יש רק פעם בשנה!, מרוב מהירות לקחנו במקום
, כאן לא נגמר העניין כשראינו
מקפצת לתוך בניין , הצענו ל
הצעה מפתה קחי
עם חביתה, כשנכנסו התחלנו להשתעל וגילינו שאנחנו
(חולים) ונאלצנו לקחת
כדי להחלים, החלמנו
ששאלתם וכעת נוכל לחגוג לשי ב
יום הולדת
ולתת לה הרבה
ותמונות!חבר´ה מדובר כאן ביומהולדת למה ציפיתם?...

Digi Lista

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

אחרי הסיפור המרגש(כן, בטח)שהקדשתי לשי הגיע הזמן לעבור לברכות...זה יגיע לא הכול בבת אחת(אפילו ההשראה שלי נגמרת לפעמים...)

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כול דבר שאני אגיד לשי יהיה מכול ה
הלא
והנשמה! אבל הבעיה היא שאני שונאת להיות לא מקורית(כן אני בעייתית גם בקטע הזה)אני אאחל לך שלעולם לא תתקלי בגוש ג´לי מעופש(ציטוט שלך)כמו הדי ריפר, שתמצאי לפתע בגינה ארוקנימון ומומימון שתוכלי לאמץ, שיהיה לך אופנוע כמו לבילזמון...

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

חזרתי אחרי שראיתי שוב את הפרק האחרון ועדיין התרגשתי, עכשיו אפשר להמשיך...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני מקדישה לך את השיר שאמרת שאת אוהבת- "מישל חתר בסירה" של קנטה מהנסיעה באוטובוס... מישל חתר בסירררההההההההה מישל חתר בסיררררההההה כול הדרך אל החוףףףףףף מישל חתר בסירהההההההה לא נראה לי שיש לשיר(בעברית)עוד מילים...

Digi Lista

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

עכשיו אני אקדיש לך שיר אחר, הבעיה היא שאני צריכה להחליט איזה שיר כי הוא לא מדיג´ימון(אני משאירה גם לאחרים...
)...בינתיים הינה ג´ו כמו שביקשת...

Digi Lista

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

כמה טוב שהתגברתי על הפחד מליצנים שהיה לי(בגן...)ככה זה כשחולמים המון פעמים שליצנים מכניסים אותך לבור ביוב(כן, זה אחד הסודות האפלים מעברי...), ועד שאני אחליט על שיר הינה עוד ג´ו על בסיס הפרק "השאגה של איקקומון"

Digi Lista

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

אני מטורפת על סמל הקוביות(וגם מטורפת בכלל...)אז לא לשים את הסמל בכותרת פעם אחת(כפול ארבע)לפחות?באמת!

Digi Lista

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

והינה עוד ג´ו, לא חשבתי שמישהו אוהב אותו אבל מה איכפת לי?יש לי הרבה תמונות של כפיל הארי פוטר(או שהארי פוטר כפיל שלו...)ובשביל יומהולדת אני עוברת עכשיו בוורד תמונה תמונה כדי לחפש אותו...

Digi Lista

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ועוד ג´ו...הקטע של לדבר עם עצמי מתחיל להיראות רע אפילו לי ולפיצולים(מצטערת הם נדחפו...), אז שיראה רע...

Digi Lista

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

אני עוד חושבת(ויש לי פטור ככה שזה לוקח יותר זמן...)על שיר להקדיש לך שי, לא להתייאש זה יבוא בסוף...

Digi Lista

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif

והינה ג´ו וקודי- שניים במחיר אחד.

Digi Lista

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה יופי אפשר לשים הרבה כוכבים כי זה סמל(אטומיקון)קטן!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מתי אני אמצא כבר שיר להקדיש לך לכבוד יום ההולדת?אולי את מעדיפה שלא אבל אני רוצה להקדיש לך שיר כולשהו(ותגידי תודה שאת לא צריכה גם לשמוע אותי שרה, זה עלול לגרום לך לא לישון שנים)...

burhtk1

New member
כמה תמונות...../images/Emo107.gif

סטטה...נישארת היום בבית? גם אני...

Digi Lista

New member
והינה עוד משתתף בחגיגה!../images/Emo13.gif

אהלן נוריאל!היום יום שלישי ואני תמיד בבית ביום הזה אבל השבוע אני בבית גם מחר כי בגלל שהייתי חולה(ועדיין יש שאריות למחלה...)לא יצאתי לסמינר "זהות יהודית" עם השכבה והם חוזרים היום מאוד מאוחר ונתנו לכולם חופש מחר...(איזה כיף לי!!!...), למה אתה בבית?

Digi Lista

New member
"זה"?...נשמע אחלה של סרט!../images/Emo13.gif

בחיי כתבתי לך ישות חיה שנמצאת כאן(כלומר מישהו אנושי שאני לא אדבר רק לעצמי...)הודעה ארוכה אבל ירוחם המחשב המוגבל שלי נתקע-גררר...

Digi Lista

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

בבקשה אל תשאלו איך השריף מתחבר לי ליום הולדת,אתם עלולים להגיע למסקנות קשות לגביי המשך הרצון לחיות...סתתתאאאםםםםםםםם....השריף קפץ לביקור כי הוא שמע שיש בלאגן כאן ושמתפרעים...הבעיה שהוא שכח את תפקידו והחליט להישאר...וכולם ביחד,אחריי:"היי שריף, מה המצב?אפשר לקרוא לך קאבוי?"

למעלה