לפני שעתיים שמעתי קול כזה כאילו משה

+ו נקרע (עטיפה של מתנה, משהו כזה), וחשבתי שהחתולה שלי אחראית לזה, אז באתי לצעוק עליה, ומה אני רואה? מהתקרה נוזל מפל קטן של מים לאמצע הסלון, והחתולה שלי יושבת ומסתכלת על זה. התפוצץ לנו צינור מים באמצע הסלון \: איזה מעצבן זה. עכשיו אני ואמא שלי עשינו ספונג'ה על כל הסלון (כי אבא שלי בא בריצה והצליח לפזר בוץ על כל הסלון), ובאו לתקן את זה. נראה מה יהיה, אבל טוב שזה לא התפוצץ מעל הטלוויזיה או כשלא היה אף אחד בבית, כי גם כשסגרנו את מפסק המים הראשי עדיין מילאנו בזה ארבעה דליי מים! ואם מישהי טרחה לקרוא את כל זה ובא לה להתפקד שתשרשר |מה?| P:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif|מה?|

גם לחברה שלי זה קרה,אבל ברצפה...

האמת,

זה באמת משעשע. אבל אותי זה שעשע יותר מאת אמאבא P: אולי כי לא הייתי צריכה להתעסק אח"כ עם האינסטלטור וזה. אבל זה חוויה מצחיקה כזאת, אני מניחה.

../images/Emo163.gifאעאעאעאעעאע אמא אופיר וטעלי!!

אימצו אותי אעאעאעעאע אופיר |סגידה|
טעלייייי טעלי טעלי טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלי אמא
אופיר טעלי אמא
יאייייייי!!!!11111 |לאקשורה|כרגע בתי לליאל ואמרתי לה "היי דודה ליאל" DDDD: (היא אחות של אופיר|סגידהלאופיר|

../images/Emo163.gifסליחה אבל אני נשואה לקרן

האושר ואושר
אלה אם כן אפשר להינשא לשתיים DDD:

Winter Blue1

New member
אלאורררר אהה מוזר

את אחותי ואשתי... אוי זה הזוי!!! ולא אסור להתחתן עם עוד!! את רק שלי!!! נוו אני קצת רכושנית DD: אז את אחותי ואשתי! מגניב לנו DD:

היא לא אחותך!!!!

חוצפנית..מה אני פה אמא ל-4 לא אני אמא ל-3.. לא רוצה 4 ילדים זה יותר מידי..ועוד כל אחד אם המשפחה שלו..לא! חיחי אבל באמת לא=]

למעלה