../images/Emo183.gifאבל../images/Emo122.gif

אני צריכה מישי שתקטין לי.. כי הן כולן באיזה 50 KB יותר גדולות ממה שצריך

fat luey

New member
עשר המכות.../images/Emo3.gif

דם צפרדע כינים ערוב דבר שחין חושך מכת בכורות. איפה ממקמים את ארבה?
אוי אני טיפשה.

MorningGlory

New member
../images/Emo3.gif

דם צפרדע כינים ערוב דבר שחין ברד ארבה חושך מכת בכורות נו כי דצכ עדש באחב

כל המשפחה שלי ואחרים!

אופיר.למה לך שי אחות וכו' גמאני רוצה..אני בדד=[ מישהי רוצה להיות אחותי? או אמא+אבא שלי?

behind the masc

New member
אווצ`. אני מרגישה מוזר><../images/Emo3.gif

אממ זה מתחיל ככה... בשיעור הבעה הייו צריכים להכין נאום משכנע של דקה- "אי אפשר בלי..." ואני הכנתי אי אפשר בלי מחשב, נו, אלא מהD:. ועשיתי את זה קזה בשפה גבוהה והכל, בכל זאת ציון לתעודה><. עכשיו כשקראתי אני קולטת שהם צוחקים, או מתאפקים לא לצחוק, או משו מוזר כזה. וכשהם מחאו כפיים[נו מה, חייבים למחוא כפיים, לא?><] אז כמה כזה היסתובבו וצחקו, הוו זה ממש מעליב. אבל כשהיא קראה ואמרה תציונים, היא אמרה שאני שעיתי הכי טוב ושאני כותבת מדהים, ושממש שיכנעתי אותה.
ואת האמת שחבתי שהיא דיי שונאת אותי בהתחלה. וזה היה ממש מוזר, והכל>< וממ קבעתי עם חברה שלי ללכת להארי פוטר סוףףסוףףףףףףף ואז היא מבריזה לי, יופי גרייט><
. ואז קבעתי עם עוד משהי, שהן דרך-אגב היו היחידות שלא ראו האריפוטר[כי כשחברות שלי הלכו לא יכולתי כי לא היה לי כסף><]. ואז תיכננתי איתה והכל, ואמרתי שאם אבא שלה לא ייקח אז ניסע באוטובוס או מיניבוס, אור סומפינג. ואז, בחצי שעה האחרונה היא אומרת "אבא שלי לא יכל להסיע" יופי באמת, אז אמרתי לה שנסע באוטובוס. ואז היא אמרה שלא מרשים לה. אז אמרתי לה, שניסע במיניבוס..והיא התחילה כזה להתחמק. בקיצור, ברבע לשש[הסרט מתחיל ב-6 ועשרה] היא אמרה שנסע במיניבוס, ואז הסברתי לה שיש רק מספר אחד שמגיע, ושלוקח לו חצי שעה להגיע, ולוקח לו גם חצי שעה לבוא
><. וזא היא התחילה להיות נאחס והכל. ואוףף...איזה מרגיזות><. נאמ... מי שקראה שתשרשר...אממ... |לאופירישכיתהמוזרהומעצבנתובאלהלהרוגאותה| ><.

למעלה