shmeksit

New member
הפליות..

כאילו היא מפלה ילדים לטובה או לרעה.. גם אצלנו זה קורה זה מעצבן..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo122.gif

אני יודעת מה זה הפליות... שאלי מה בשדיקו היא עשתה.. איך היא פגעה במישהו.. משהו סציפי. ואגב לו לא ידעתי מה זה הפליה לא הייתי יודעת מה זה להפלות כך שלא הייתי מבינה מה כתבת.

Radio Joe

New member
שובידובי :).

להלה. אני אוהבת את דררר
היא כלכך יפה, ושנונה D: בעצם לא את דר. את ג'יל. חיחי :) ובכן אתמול קפצתי לי לטופ 10 ואני מרוצה D: בהיתי שעה בערך במין כזה עמוד שהיו בו מלא סיכות D: רק שלוש שקל! כוכבים, דגים, פרחים.. בלהלבה בסוף לא קניתי. אח"כ ראיתי חותלות מדהימות, שחורות עם פסים בכל הצבעים בעולם. דאמ, הן כולכך יפות
וקניתי אותי, חלשת אופי שכמותי. וקניתי גם שלושה צעיפים דקים כאלה. אחד בגוונים כתומים, פסים לאורך. ממש יפה, קצת שקוף ודק מאוד. ואני לובשת אותו עכשיו ^^. עוד צעיף בגוונים תכולים עם פסים לרוחב, פסים שקופים מעט ופסים רגילים. בישמתי אותו אתמול כי התכוונתי ללבוש אותו ליציאה אבל בסוף לבשתי את הכתום
. אבל יש לו ריח ממש טוב
. ואחרון חביב, צעיף ורוד שנראה כאילו ספגו אותו בתה ורוד... נו עם כאלה גוונים אבל ורודים. ממש יפה
ועם פסים דקיקים נוצצים. ועלה לי רק 25, כל הצעיפים!
. צעיף אחד במקור עולה 20...
. היה מבצע, שאני לא אקפוץ על ההזדמנות?
. רקיע!
קראתי את ההודעה שלך באוף. את מצחיקולה, ולא קוטרית ולא קשקשנית.
^^. הו כמה כתבתי
. קראת? הגיבי ^^.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהצחלתייי להפעיללל טאטו ../images/Emo9.gif

הדיסק הזה ששמים אותו במחשב עושה לי סירטונים
ואני פאקינג כל השנתיים שהוא אצלי רציתי לשמוע אותו במחשב ללא הצלחה
הצלחתי. כי שמתי אותו והמדיה פלייר היה במקרה פתוח והוא הפעיל אותו
סוף סוף טאטו במחשב
DDDDDDDDDDDDDDDDDD:

Radio Joe

New member
משורשר לכאן ../images/Emo10.gif.

ובכן אתמול קפצתי לי לטופ 10 ואני מרוצה D: בהיתי שעה בערך במין כזה עמוד שהיו בו מלא סיכות D: רק שלוש שקל! כוכבים, דגים, פרחים.. בלהלבה בסוף לא קניתי
. אח"כ ראיתי חותלות מדהימות, שחורות עם פסים בכל הצבעים בעולם. דאמ, הן כולכך יפות
וקניתי אותי, חלשת אופי שכמותי. קניתי שלושה צעיפי קיץ חמדמדים. אחד בגוונים כתומים עם פסים לאורך וקצת שקוף ודק מאוד. אני לובשת אותו עכשיו ^^. עוד צעיף בגוונים תכולים עם פסים לרוחב, פסים שקופים מעט ופסים רגילים. בישמתי אותו אתמול כי התכוונתי ללבוש אותו ליציאה אבל בסוף לבשתי את הכתום
. אבל יש לו ריח ממש טוב עכשיו
. ואחרון חביב, צעיף ורוד שנראה כאילו ספגו אותו בתה ורוד. האמ נו, עם גוונים אבל ורודים. ממש יפה, עם פסים דקיקים נוצצים. ועלה לי רק 25, כל הצעיפים!
. צעיף אחד במקור עולה 20...
. היה מבצע, שאני לא אקפוץ על ההזדמנות?
. רקיע!
קראתי את ההודעה שלך באוף. את מצחיקולה, ולא קוטרית ולא קשקשנית.
^^. הו כמה כתבתי:X. קראת? הגיבי ^^.

shmeksit

New member
*משורשרשוב* קראתי ^^

ותתחדשי על הצעיפים :] רק 25 שקל? זה ממש זול צעיפים זה דבר טוב

Blue Pencil

New member
DDD:

טופ 10 עובד על אותו עיקרון כמו פאנקי פיש,אודם וכל האחרים? ותתחדשי. *O* ושרשרי תמונה. *O*

o0Invisible0o

New member
אין לי זמן.../images/Emo7.gif

וסגל טירונות שליטה!
מחלקה אחת, כבוד! צוות שלוש, תמיד בראש!
. אני רוצה טירונות..!
אבל נתמודד גם עם הקורס..
חה. אין לי זמן בשיט.><

למעלה