סכמ"ש!

מקוצר

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כולם די היו אותו הדבר. - התעצבנתי בגלל: שהייתי צריכה לקום פעמיים מוקדם כדי לקחת את האחיין לגן. אבל זה יותר מבאס מאשר מעצבן. לישון! - בכיתי בגלל: סרט. - רציתי להגיד תודה ל: סיון שתמיד עוזרת לי ולנועה גם. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיבטלו את איומי השביתה. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול והיום אני חושבת. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא היו לי קווסטים מעיקים. אני אוהבת קווסטים. עכשיו אני עובדת על החלק השני של התמרורים בסינגפור אבל נראה לי שאני אנטוש אותו עד שאלה עוד איזה רמה שתיים... - באיזו רמה אני היום: 34! - כמה רמות עליתי: 5? 6? נראה לי 5.... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: פחי אשפה. - מכרתי: את המגילות לסיון. ומגילה אחת לשרביט בטרייד. - קניתי: בגדים לרמה 30. - מצאתי: את המגילות הנ"ל. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 36 - אסיים את הקווסטים: את הקווסטים שאני יכולה לעשות. - אתחדש ב: בגדים ל 35 (את החרב כבר השגתי דרך המייפל קויינז וגם סיון עזרה עם אוברול)

ווינגז

New member
תוך כדי משהו אחר

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא היו ימים כיפיים במיוחד, היה לי משהו טוב אחד לפחות בכל יום, אבל לא ימים טובים בכללי. - התעצבנתי בגלל: מר נבלה שמנסה בכח לשלוט לנו בחיים. - התאכזבתי בגלל: שנתתי לו להרגיש שאכפת לי. - בכיתי בגלל: שנגמר החופש.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שיחה עם סיון בחמישי. - פדיחת השבוע: לא יודעת, היה משהו? - הרגשתי טוב עם עצמי כי: נתתי לעצמי שיהיה לי כיף בצבא.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Forgiven - Alanis Morissette - הספר הכי טוב שקראתי: "עיין ערך 'אהבה'". כן, עדיין. - הסרט הכי טוב שראיתי: כל מיני סרטי נקבות, כיף כיף כיף. - הדבר הכי טעים שאכלתי: פסטה, יאמ. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
What I learned I rejected but I believe again I will suffer the consequence of this inquisition If I jump in this fountain, will I be forgiven We all had our reasons to be there We all had a thing or two to learn We all needed something to cling to So we did​
- הדובדבן בקצפת היה: חזר לי האינטרנט, קולולו. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון, קים, יעל, ספיר. - רציתי להגיד תודה ל: סיון ששימחה אותי
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה שקט השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום, KPQ בלי הפסקה. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): המ, לא הרבה. - באיזו רמה אני היום: 29 ו-86%. - כמה רמות עליתי: 5? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: King Slime. - מכרתי: כלום - קניתי: שיקויים - מצאתי: לא הרבה תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 35? - אסיים את הקווסטים: מה שיש - אתחדש ב: לא יודעת - שונות: אני עייפה ממש. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יש לי עוד פחות משמונה חודשים לשחרור, כןכןכן.

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif לרגע חשבתי

"למה היא עייפה? עכשיו בקושי ערב.
" ואז, אממ, עיני נדדו אל השעון. סרטי נקבות.

deisy

New member
שונאת את יום ראשון ../images/Emo4.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שבת מנוחה! - התעצבנתי בגלל: הפקק היום בבוקר!
ונהגים מגעילים! - התאכזבתי בגלל: חוסר הבנה של אנשים מסויימים.. - בכיתי בגלל:
- הדבר שהכי הצחיק אותי: איריס והפדיחות שלה
והתשובה של קים לליאת
- פדיחת השבוע: לא זוכרת... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: היתה לי שיחה מעולה עם סיון
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: מאיה, דחוף ספרים לפני שאת טסה לי... - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרטים, סתם שטויות בטלויזיה שלא נחשבות
- הדבר הכי טעים שאכלתי: קינדר בואנו
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: הילדים שלי
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון
איריס ומאיה
- רציתי להגיד תודה ל: סיון - מתה עליך!! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אקבל בשורות טובות... השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת! הזאקום ראן עם סיון ליידי
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): זה של אקוואה, נשאר לי רק להרוג את פיאנוס
- באיזו רמה אני היום: 94 - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בונפיש
- מכרתי: כלמיני שטויות - קניתי: קיבלתי - זאקום הלמט!!!! yay!!! - מצאתי: כלום! שבוע בלי דרופים! קשים הבונפיש האלה
וגם ה MDT האלה קשים
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 95? - אסיים את הקווסטים: להרוג את פיאנוס?
- אתחדש ב: כפפה? - שונות: אולי אתחיל לאמץ גם אייקון? קים שעשעה אותי כל השבוע
(עוד לא החלטתי איזה אבל ...
) - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: טיפ מסיון - כנסו עם חיוך הביתה, כולם יחייכו אחריכם

icy woman

New member
טוב, נו...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: יום חמישי- נגמרו סופסוף החופשים... - התעצבנתי בגלל: כמה ראשי אבן... - התאכזבתי בגלל: לא קיבלתי את הNX שחיכיתי לו.. - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפאדיחות שלי... - פדיחת השבוע: שכחתי את הבן שלי, אחיינית שלי ואחיין שלי... - הרגשתי טוב עם עצמי כי:עזרתי לזקנה לעבור את הכביש. רגע... זו הייתי אני שעברתי את הכביש.. lol - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: :Ijust call to say I love you I just call to say how much I care ... and i mean it from the bottom of my heart - הספר הכי טוב שקראתי: צד שמאל של החושך- אורסולה לה גווין - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: גליתוש, השבוע את מככבת - רציתי להגיד תודה ל: מאיה- שהראית לי מפה חדשה להתאמן בה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אהיה ברמה של 3 ספרות!!! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אני צריכה את pianos screem - באיזו רמה אני היום:99 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:dark cornian - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:3 nependeath honey תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:100 - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:אין, אין על המשפחה שלי !!!!

Hasselblad

New member
סכמ"ש

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: הממ בהחלט שישי בערב שבת בבוקר... זה התחיל בארוחת ערב בשישי אצל גלית ומשם לערב פוקר עד הבוקר ומשם ישר לזאקום ראן של גלית - התעצבנתי בגלל: לא זוכרת שהתעצבנתי. - התאכזבתי בגלל: כנ"ל - בכיתי בגלל: כנ"ל - הדבר שהכי הצחיק אותי: שלכלב השעיר שלי נהיה קשר בשיער שמחבר בין הקצה של הזנב שלו לגב העליון שלו.... - פדיחת השבוע: לא זוכרת משהו מפדח - הרגשתי טוב עם עצמי כי: זכיתי בפוקר - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "לאבא שלי יש סולם מגיע כמעט עד שמיים" - בעקבות אחד השירשורים בפורום - הספר הכי טוב שקראתי: תאמת זה ספר שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת וכל פעם שאני מחפשת השראה אני חוזרת אליו - הודו יומן דרכים - מאת עזריאל קרליבך - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי - הדבר הכי טעים שאכלתי: הדגים של בעלה של גלית - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "עולם חדש וטוב אני אתן לך. וכבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות חצי ירח מציץ צהוב צהוב מתוך האפלה" - הדובדבן בקצפת היה: 150 שקל שהרווחתי בפוקר - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה המדהימה. - רציתי להגיד תודה ל: אמא - משהו שאני מקווה שיקרה שבוע הבא: סוף סוף אני חוזרת ללמוד השבוע במשחק - היום הכי כיפי: היום שבו גיליתי שאני יכולה לצאת סוף סוף מהוודווס - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הצלחתי לבד את הקווסט קפיצות הראשון של הסאבוואי
- באיזו רמה אני היום: 94.50% - כמה רמות עליתי: רמה אחת בזכות ליז ו 50% לבד - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בלרוגים עם גלית ואיריס ואז בלרוגים לבד, משם לעכבישים (wolf spiders) ומשם איציק לקח אותי לגוביס ודגי העצם ואחרי שהוא הלך הלכתי גם ל squids - מכרתי: את הכפפות המדהימות שלי!! שזה אני חושבת היה החפץ הראשון שסיסקרלתי במשחק! - לפחות אני יודעת שהם בידיים טובות. - קניתי: כפפות חדשות - מצאתי: שום דבר משמעותי תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 95 - אסיים את הקווסטים: תאמת כבר מלא זמן שאני מתה לסיים את הקווסט שנותן בסוף את הכוכב שרשרת.... - אתחדש ב: אולי אולי... הלוואי הלוואי... השרשרת מהשאלה למעלה. - שונות: כמובן שכל התחזית הזאת היא רק בגדר אולי... רק בתנאי שאני אוכל לשחק שוב עם סוויט - ולסיום רציתי להגיש ש: התמונה הזאת מוקדשת ליעלי (נו מה חדש...) תמונה ישנה שצילמתי

yarden41

New member
~ (בסגנון שפם)

אני פשוט אוהב את הסמיילי הזה
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שישי עם החברים
- התעצבנתי בגלל: אחותי ה_________.
- התאכזבתי בגלל: לא זוכר..
- בכיתי בגלל: ><"
- הדבר שהכי הצחיק אותי: בגאיה אונליין התחיל האלוואין, ואפשר להילחם שם ולעשות heal לאנשים, אז אחת כזה אמרה: "אני מוכנה להיות מרפאה, אני רק צריכה את התנאים שלי. *מרימה שרוולים* מישהו צריך מרפאה, הא? D;" וזה היה כזה מצחיק
- פדיחת השבוע: רצתי ובטעות החליק לי המדיה פלייר שלי מהכיס ;D
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא. ><
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Step up של סטאפ אפ, למרות שאני בכלל לא בקטעים של שירים מהסרט הזה אבל זה שיר שונה ויפה
- הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי.
- הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: בורקס עם בשר
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: When our lifes try to keep us apart, you keep calling me back to your heart~
- הדובדבן בקצפת היה: האלוואין בגאיה אונליין ^_0
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נה..
- רציתי להגיד תודה ל: ><
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אסיים את הקליפ'סטורי שלי!
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: לא שיחקתי כבר שבועיים. למה? אחותי ה____.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): .
- באיזו רמה אני היום: עדיין 48! והכל בגלל אחותי ה________. שלא נתנה לי לשחק >.>"
- כמה רמות עליתי: טוב החלק הזה של השאלון מתסכל אותי (דילוגים)
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אוףף.. T-T

ReallyWrong

New member
בלי מדגישומטיק. איכ.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היה רוב השבוע חופש, אז.. - התעצבנתי בגלל: שמת לי המחשב
והיום כמה ח'ניקים מפגרים החליפו את המנעולים של חצי כיתה בלוקרים! כמעט חנקתי מישהו. - התאכזבתי בגלל: שמישהו [האמ] פספס את השעות של ה.. אלה שמתקנים את המחשב והמחשב שלי יכל להיות פה עכשיו והוא לא
- בכיתי בגלל: צחוק? - הדבר שהכי הצחיק אותי: וואי, לא יודעת, האמת היה ממש מצחיק - פדיחת השבוע: החלקתי באוטובוס
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הגעתי לכמה מסקנות שיכולות לגרום לדברים טובים.. אני מקווה - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: FAITH! כ"כ! - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: - - הדבר הכי טעים שאכלתי: סושייייייייי. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: idk - הדובדבן בקצפת היה: אמא קנתה לי קאש - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: רותם, לגמרי
- רציתי להגיד תודה ל: רותם
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני מניחה שזה על השבוע, אז שהמורה שלי למתמטיקה לא תרצח אותי מחר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול
עם רותם וחבר שלה [בעלה!] ובצ'אטים עם חבר של חבר שלה וחצי BL מחוברים.. היה ממש כיף - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אע, לא יודעת - באיזו רמה אני היום: 33 ו28 בקלריקית לעתיד
- כמה רמות עליתי: אמ, אני מניחה שבסביבות ה13 בקוסמת ו0 בלאקי :ם - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: סטאמפייייייי. - מכרתי: שטויות לNPC - קניתי: טוביס ב600k - מצאתי: אקוויפים לרמות נמוכות וזה תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 35+ בשתי הדמויות [לא יקרה, אני כזאת פנטזיונרית] - אסיים את הקווסטים: חרישה על KPQ ואריאנט צ'אלנג' בקוסמת [+קווסטים באריאנט] ואז חרישה משני המחשבים על CPQ.. - אתחדש ב: דברים לקוסמת ל30. וקלריקית, you know. - שונות: רותם אני סוגדת לך מכל בחינה אפשרית . - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: איכ, ומי שצריך להבין למה אני מניחה שיבין

למעלה