סכמ"ש!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

sapir aloud555

New member
Boo

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני - התעצבנתי בגלל: חצי עולם. - התאכזבתי בגלל: נ"ל - בכיתי בגלל: שמחה. D: - הדבר שהכי הצחיק אותי: WC. - פדיחת השבוע: לא הייתה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Fallin' - ספר שקראתי: סיימתי את ה"פ 1~7, בוהו. וספר אחד על סרטן. - הסרט הכי טוב שראיתי: - - הדבר הכי טעים שאכלתי: חלווה Is love. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: מוצ"ש. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: משפחה, וSk - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: חיים. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: רביעי? - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): The Ghost Ship - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אלו בספינה בסינגפור. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ;; תמונה - http://www.tinkeryama.com

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשבוע טו-אוב!

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה:ראשון-רביעי, אילת!!!!!!
- התעצבנתי בגלל:אחותי, לפעמים היא ממש מפונקת..
- התאכזבתי בגלל: -
- בכיתי בגלל:כמעט, באמצע שיעור, קראתי ספר- ממש העציב אותי הסוף..
- הדבר שהכי הצחיק אותי:איריס וסיפורי הילדות שלה XD קפה כיף XD
- פדיחת השבוע:לא שזכור לי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:קראתי ספר!!
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:shine on
- הספר הכי טוב שקראתי:הא לכם! יש לי מה לכתוב פה! "פרחי הירושימה" מאת אדיתה מוריס- הייתי צריך לבית ספר, אבל דיי נהנתי מהספר..
- הסרט הכי טוב שראיתי:לא זוכר..
- הדבר הכי טעים שאכלתי:אוכל בבית מלון FTW!!!
- הדובדבן בקצפת היה:שופינג באילת
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:אמאבא ליז רותם ושלושת המוסקטריות [=גלית איריס ומאיה
]
- רציתי להגיד תודה ל:שלושת המוסקטריות על זה שהן בכלל.. אמאבא על חולצות מTNT ליז על זה שהיא סתם כפרע
ורותם עלהיכולות הסמאגליות שלה XD
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שילך לי במבחן בגאומטריה ואלגברה בעעע
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי:חמישי אאל"ט, תודה רותם על יכולות הסמאגל
וגם יום שישי, עליתי רמה
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):כל מני מסינגפור..
- באיזו רמה אני היום:95
- כמה רמות עליתי:1 הוריי!!
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:היימס, גוביס וbig foot!!! כן כן.. אני ועוד כמה רצחנו לו את המאמא!
- מכרתי:ג'אנקי
- קניתי:אממ זה קיבלתי, בהשאלה כתר עם 11 אינט משלושת המוסקטריות
וגם בבגדי קאש
- מצאתי:ג'אנקי
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה:96 לול בקצב של המיתות שלי אני ארד ל94..
- אסיים את הקווסטים:אין לי כוח לקווסטים
- אתחדש ב:זאקום הלמט? פלוקס
- שונות:Black crow הוא חתיכת @$%&^%#$!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ReallyWrong

New member
../images/Emo124.gif לצנזר בצ'אט

לפי מה שראיתי ליז מצנזרת בדר"כ את הכינוי שלה אז..

IceFairy

New member
O_O_O_O_O_O_O_O Shine On ../images/Emo99.gif

ראשית, ה
חזר יאיאיאיאיאיאיאי, איזה כיף, עוד סימן לחורף שמתקרב (נו, בוא כבר). איציק Shine On זה אחד השירים האהובים עליי, הקצב פשוט כל כך משמח, אני ממש אוהבת את השיר הזה והיום בדרך חזרה מביה"ס של טל בבוקר, שמעתי את השיר בנוקיה שלי

שבוע מיץ-וין

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: זה קשה... יום שישי? - התעצבנתי בגלל: --- - התאכזבתי בגלל: --- - בכיתי בגלל: --- - הדבר שהכי הצחיק אותי: כמה ילדים בכיתה שלי... - פדיחת השבוע: היו כמה... הייתה לי וואחד נפילה על האף בבית ספר... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לאדע. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: --- - הספר הכי טוב שקראתי: --- - הסרט הכי טוב שראיתי: --- - הדבר הכי טעים שאכלתי: אוכל של אמא ובית. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לה לה לה לה אפצ'י!!! ( מה, הייתי ממש מצונן השבת... ) - הדובדבן בקצפת היה: יום שישי... קמפיין בכיתה לקראת הבר מצווה... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אבאשלי - רציתי להגיד תודה ל: משפחה ולכיתה שלי... - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: כל הטוב שיכול להיות... השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום... השיער וכל זה... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): נוופ. - באיזו רמה אני היום: 50 - כמה רמות עליתי: 0000000 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: נמ... אויבי ארנבים? - מכרתי: שרביט לרמה 25 - קניתי: שיקויים ושיער וצבע שיער ופנים סוויטנס - מצאתי: שרביט לרמה 25 תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 51 אוליייי - אסיים את הקווסטים: נוופ. - אתחדש ב: כלום - שונות: ^%$&%%$&* :DDDDDD - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני אוהב ת'עולם הזההההה!!!

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifשאלון בסימן ../images/Emo54.gif!

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה:
רביעי, בגלל הגשם.
- התעצבנתי בגלל:
אחותי שתופסת לי את המחשב כל פעם שאני קמה לרגע, גם אם זה כדי לשתות מים. ><
- התאכזבתי בגלל:
כלום.
- בכיתי בגלל:
תחושת איכסה כללית.
- הדבר שהכי הצחיק אותי:
חולצת השיריון התאבדה! XD וחבר שלי שכותב לי כל פעם ממקום אחר בעולם, ואנשים בפורום ה"פ הספר.
- פדיחת השבוע:
כתבתי לחברה שלי על מישהי שעיצבנה אותי ואז היא באה וקראה לי מעבר לכתף.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:
הגשם פשוט עשה לי טוב.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
שיר הנושא של "גבעת חלפון".
- הספר הכי טוב שקראתי:
"רוצח מלכותי" של רובין הוב. כאילו. הע.
- הסרט הכי טוב שראיתי:
"שוקולד". סרט מעולה. (ג'וני דפ עם צמה סינית, איך זה יכול להיכשל?
)
- הדבר הכי טעים שאכלתי:
אננס מסוכר.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדובדבן בקצפת היה:
הגשם, אין ספק בכלל.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
יעל המקסימה.
- רציתי להגיד תודה ל:
יעל, שמשרה עלי מעט ממקסימותה. איציק שנתן לי את הדגל. החמולה כולה, שמאמצת אותי.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
...עוד גשם? בבקשההה! (כמו במלך האריות!
)
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי:
אממ.. לא זוכרת.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
זה שאוספים בועות. ><
- באיזו רמה אני היום:
73. כמו ב... חודשים האחרונים. ._. פשוט אין לי כוח להתאמן, או עם מי. אני עוד במשבר החוסר-PQ.
- כמה רמות עליתי:
חברה דמיונית ברמה 19. משום מה אני לא מצליחה לשלוח עוד הזמנות, אני לוחצת על לשלוח עוד הזמנה וכלום לא קורה.
מה אני עושה?
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
המפלצות במייפל איילנד! כפרה עליהם...
- מכרתי:
כמה סרטים של חזירים שאספתי בציד אחר בועות. לNPC.
- קניתי:
כלווווום. בכלל.
- מצאתי:
כשהרגתי חזירים מצאתי חולצה לרמה 10. D: אה, ומחילזון כפפה לרמה 10! הוריי!
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה:
20?
- אסיים את הקווסטים:
זה עם הבועות?
- אתחדש ב:
בעל חדש, משפחה חדשה...
- שונות:
אם מישהו יכול לעשות smuggle נוכל לחבור יחדיו, להשתלט על העולם והשיג הרבההה מייפל פוינטס!!! יאללה מי בא?
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מסקנות מניסוי המאומץ-
1)אפשר להתרגל לזה.
2)עלי להמשיך את המחקר שבוע נוסף כדי לבחון את העניין כראוי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אתה כזה מאמי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני לא אגיד את זה אבל

אמרתי לך!!!!!!!!!!!! חעחע..P: אני עושה סמאגל... אבל כידוע I HAVE NO MAPLE...T.T

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifאבל זה לא היה וויכוח! ../images/Emo122.gif

תהיי חזקה, יקירה.
אני בטוחה שהוא יחזור. (כמה מקום יש לך על המחשב, אגב? לי הוא לא הוריד את הפאצ', אז מחקתי כמה דברים והסתדר)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחח אעה..:p

וכן עשיתי כבר כל מה שאפשר, אני פשוט לא מצליחה לגלות איזה תוכנה חוסמת את הגיים גארד מלפעול. ERROR 114 מזורגגת=[

sapir aloud555

New member
המ

איזו בעיה יש לך שהמייפל לא עובד? אם זה בפאץ', שההתקנה נתקעת על Etc.wz (או כל קובץ wz אחר), צריך להסיר את המשחק (ואת התיקייה שלו מהמחשב) ולהתקין מחדש. זה קרה לכמה אנשים שהתקינו את 0.60 עם המנואל. אם זה לא, נסי לבדוק במאמר של השגיאות, אולי יהיה שם משהו.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

הבעייה היא שגיאה 114 במאמר של השגיאות הפתרון שנתון הואלא נכון. והפאצ' כבר מותקן.=[ קיצר אין מייפל על הפירמוט הבא..

Hasselblad

New member
נסיון לעזור

טוב אז יש לי שאלה... שמחקת את מייפל הסרת אותו דרך לוח הבקרה? אם את רוצה עזרה בנושא פירמוט אני מוכה לעזור (אני כנראה אפרמט את שלי היוםשוב בגלל המייפל)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה, אבל זההסתדר..D:

הכל תודות לגלית! מייפל חזר לעבוד!!! צריך לעדכן במאמרים על שגיאה 114 כי מה שכתוב שם לא עוזר=]

לבנדר א

New member
../images/Emo54.gifנו אז בואי לHPQ!

אני עכשיו עם donakim6. אם את לא מוצאת אותה, אולי כבר עברתי לdonakim7.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחחחחח

אני רק אסיים להכין פאנקייקס רוסים לארוחת ערב ואני באה!..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאלאדי XD נראה לי זה עם א'

ולא עם ע'...XDXDXD השני זה בלינצ'ס..P:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחחח שדרגתי את המתכון המקורי

עםתפוחים מגורדים וקצת אגוזים..P: יצא משו משו! חחחח

למעלה