ה"י 22.01

icy rain drop

New member
איזה יופי שיש מדריך~

איפה קראת? מה קראת? מקווה שהשארתי רושם בסדר...

לבנדר א

New member
ברור שכן. ../images/Emo13.gif

בשעות הפנאי אני מסתובבת לי בפורום קעקועים ופירסינג, בין השאר.

icy rain drop

New member
אני לא יכולתי יותר כבר, כמה אפשר.

לריב עם אנשים, שבכלל לא מעניין אותם להקשיב לך, לתת עזרה ומידע שנבדק עם אנשי מקצוע עם ספרות ניסיון ומה לא, ואנשים לא מעריכים, ואיכסה. זה לא עניין של ותיקים וחדשים, או צעירים ובוגרים או משהו. זה פשוט עניין של אנשים טובים... בחיי שאני מקווה שהרושם טוב, כי שם הייתי בנאדם די עצבני. אבל עם עקרונות... לא סתם עצבני על העולם עד שהחלטתי שהפורום הזה מעצבן אותי מדי ולמה בכלל. פיו.... סיימתי -_-"

לבנדר א

New member
את ממש צודקת לדעתי.

אפילו שאני לא יכולה שלא להעריך טיפה את הפורום הזה על עצם הקיום של קהילה קבועה ודיונים בפורום שהוא מטבעו קצת מרכז שאלות-תשובות... אבל, כן, היו שם כמה דיונים שלא היה נעים לקרוא, ואני מניחה שעוד פחות נעים להיות מעורבת בהם. hopefully, הפורום שלנו ימשיך להיות מאמם.

icy rain drop

New member
האמת?

אם מישהו מדבר כמו שאצלנו דיברו, ישר לחסום. תמידית. אחרת הכאוס משתולל....... המנהלת שלנו פשוט ויתרה.. לדעתי. ניהול זה לא סתם להיות כחול... היא היתה מעורבת ודי נעלמה אז משתוללים שם האנשים אחד על השני אבל זה ממתי שאני הייתי אני כבר לא שם, גם לא קוראת. הם כבר לא מעניינים אותי. הנושא כן, ואמנם אני מעוטרת בדברים יפים שהפורום עזר לי בלמקסם את הפוטנציאל מהם, אבל החומר האנושי. רוצה עצה על מקעקעים וסטודיואים? בנוגע לסטריליות וכמה טובים הפירסרים, זה עובר מפה לאוזן מקעקעים - אין מנוס מללכת ולראות עבודות ולראות עד כמה מבין עניין המקעקע [ולא ליפול כמוני במקעקע מתחיל בקעקוע הראשון שלי] זה, וסטריליות, ומקצעיות - זו כל התורה.. לא צריך להעריך פורום זוועתי בשביל זה
[הייתי מתנצלת על האורך או משהו אבל למה? חוצמזה את מכירה אותי כבר, מסתבר]

ToryMaster

New member
נשמות שלי

זה לא לעניין, בלי להתערב בהאם את צודקת או לא, פשוט לאל עניין לדבר על הפורום ההוא על גבי הפורום הזה.

icy rain drop

New member
אני 1 והחתולה עוד 9 :p זה כבר 10 נשמות ../images/Emo3.gif

זכותך מן הסתם.. את הכחול.

icy rain drop

New member
המדריך הזה מבלבל! תוכלי לעזור?

יש דברים שכדאי להוסיף גם שם וגם במדריך המזוס... את מנוסה בעניין הפייפל? אמרו לי שזה עובד עם ויזה נטענת.. לחברה שלי יש פייפל ויש לה ויזה נטענת. את יודעת על זה משהו במקרה? :O הפעם האחרונה [והיחידה] שקניתי היתה בpay by cash. בהחלט לא מומלץ. השתמשתי בווסטרן יוניון. עמלה מטורפת. ועד שנכנס לחשבון... תוך כמה זמן בפייפל זה עובר? תנקס חח

לבנדר א

New member
אני לא מנוסה ב-כ-ל-ל...

אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט, לא קאש ולא שום דבר אחר... אבל אני אזעיק את איציק כשיחזור מבית הספר, אולי הוא יוכל לעזור.

icy rain drop

New member
אולי באמת? :)

אני מאוד אשמח למידע נוסף זתומרת, חברה שלי אמרה שהחשבון בפייפאל הוא די פשוט לתפעול, וממה שראיתי בנקסון זה גם לא מסובך להעביר מכאן לשם, אבל מישהו שמנוסה בקנית NX? אם לא אני אגלה בעצמי ואחלוק חח

icy rain drop

New member
מה את אומרת... ../images/Emo3.gif

יש לחברה שלי ויזה נטען ופייפאל וככה היא מזמינה את כל העולם מאיביי....... או שנקסון חסמו את האפשרות של פייפאל מישראל??

ToryMaster

New member
אני תוהה אם לזעוף

טיפשה אני לא, אני חושבת שדי ברור שהכוונה היא לנקסון ספציפית.

icy rain drop

New member
למה טיפשה? :O

וזה שאני באתי לשאול זה טיפשות? :O המילים "פייפאל חסום לישראלים" דוקא היו ברורות לי בכיוון השני. תוכלי להאיר את עיני ללמה זה ככה?

ToryMaster

New member
כי ישראלים יודעים להיות קוץ בתחת

בהקשר הזה, נקסון חסמו את אפשרות התשלום דרך פייפאל עבור ישראלים, כנראה יותר מדי בעיות, לא טרחתי לחפש פרטים. יש לי מספיק נסיון עם רכישות ברשת [דרך פייפאל וגם לא] כדי לדעת שאם נעשה צעד כזה כנראה שיש סיבה טובה.

icy rain drop

New member
נראלי שגם להם היה מספיק ניסיון ../images/Emo122.gif ../images/Emo6.gif

אני מניחה שהיו הונאות והאקרים וכל מה שהישראלים יודעים להציע. נו שוין, אשלח פיי ביי קאש. שוב. בזה את גם מנוסה?

למעלה