ה"י 22.01

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאעה איזה יום טובבבב!!!

נכנסתי למייפל עם 40% בערך במטרה להשיג את המייקר LVL2 [אתמול השגתי את 1] כי אתמול עשיתי כבר פעמיים את המונסטר קריסטל שהקווסט דרש והNPCצעק עליי שאני לא בסדר ואמר לעשות שוב..>: התחלתי לאסוף דרופים במלזיה בפארק. אספתי200 [למקרה שלא יקבל שוב את הקריסטל] ניסיתי להכין ו..... לא מקבל את הדרופים משם..>_< התבאסתי והחלטתי לפנק את עצמי קצת. אז הוצאתי מהמגירה המאובקת את הקוד שנקסון שלחו פעם לחייה רנדומלית והשתמשתי בו! וקיבלתי ברווז לבן! אני מאוהבת..X3 זה היצור החמוד ביותר שקיים! עם תשובות כל כך מצחיקות! "אני אוהבת אותך"-"אבל אני לאאוהב אותך" "חיבוק"-"אני לא מחבר אנשים מכוערים"
"קום"-"לא נראה לי..." LOL התייאשתי מהדרופים אבל בגלל שאני צריכה אותם בכל מקרה הלכתי לליפרי להשיג אותם. ידיד שלי עזר לי קצת וסיימתי עם הקווסט הזה. הסתובבתי עוד קצת וסיימתי עוד כמה קווסטים פה ושם. כולל קווסטים של מיני בוסים במו לונג. לקראת הערב הייתי עם בערך 80% הגעתי חזרה למגטיה וראיתי פורטל חדש ולא מוכר, נכנסתי ומצאתי שם את הPQ החדש. כמובן נכנסתי ועשיתי את הPQ כמה פעמים. הHELL קשה מדי בשבילי כי אין לי מוב סקיל נורמאלי..=[ אבל זה עדיין היה כיף..D: ופתאום בעלי התחבר..
אחרי שיחה קצרה הוא שאל אותי אם אני עדיין מחפשת ZHELM וכשאמרתי כן הוא אמר שישמח אם אני אקח את הקסדה שלו... אעהה..XD השמחה והששון! יצאתי מהPQ והלכתי לקבל ממנו את הקסדה. +15 הכל +16לאק. ומסוקרלת עם HP. [מה שקצת חסר לי....חחח] בכל מקרה אני שמחה ומאושרת! סיימתי את היום שלי במייפל עם בערך 82% בתקווה אני אעלה רמה ביום-יומיים הקרובים..=] ~אושר~

איזה יופי אנה../images/Emo24.gif

נראה שלמרות הכאב ראש של הסקיל מייקר היה לך בסוף אחלה יום אתמול
אני ממש שמחה בשבילך
תתחדשי על הזאקום ועל הברווז, הוא באמת מצחיק

deisy

New member
תתחדשי יקירה!!!

איזה כיף! והברווזון הזה באמת חמוד

Hasselblad

New member
מזל טוב אנה!!!

איזה כיף לך! תתחדשי על הזאקום! ועל הברווז! ויאללה לא נשאר עוד הרבה לעלות רמה!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה באטרף!

תמונה אחת שווה אלף מילים ואני עצלן מדיי בשביל לכתוב אלף מילים F3

deisy

New member
מזל טוב עצלני ../images/Emo99.gif

כל הכבוד!! אתה אוסף את הבועות שלהן? יצא לך משהו שווה מהן?

אצל מי מחליפים את הבועות../images/Emo35.gif

יש לי מלא כאלה, אבל אני לא יודעת למי ללכת...

deisy

New member
במפה של הבית הרדוף

את הולכת להיידן שבצד ימין יש שם חבורה של NPC - השמן אם אני לא טועה מחליף את הדרופים של המפלצות ב CW.

שאלה.

למה לעזאזל הסקיל מייקר מועיל, והאם זה קריטי אם אני לא אעשה אותו אף פעם כי הוא נשמע לי כמו בזבוז זמן מזעזע. [אך חיוני]

לכל מי שבברה

עברתי שרת (ומשתמש חדש בגלל הפריצה...) עברתי לשם i8hackers מסתבר שהש הזה היה פנוי! שרשרו לפה את השם משתמש שלכם ואני ישמח להוסיף אתכם לבאדי ליסט! ד"א אני קשת ככה שכל קשת או איזשהוא בגד שמוסיף דקס או שיקויים או קצת מסוס יהיו תרומה כמובן שכשאני ישיג קצת כסף אני יחזיר הכל ! כבר שכחתי עד כמה זה קשה להתחיל מההתחלה! ניסיתי אפילו למכור פיים ובסוף הוא היה סקאמר (והיה לו 10XX פיים ככה שזה לא רק אני...) בכל

תיקון שגיאות כתיב

עברתי שרת (ומשתמש חדש בגלל הפריצה...) עברתי לשם i8hackers מסתבר שהשם הזה היה פנוי! שרשרו לפה את השם משתמש שלכם ואני ישמח להוסיף אתכם לבאדי ליסט! ד"א אני קשת ככה שכל קשת שהיא או איזשהוא בגד שמוסיף דקס או שיקויים או קצת מסוס יהיו תרומה טובה כמובן שכשאני ישיג קצת כסף אני יחזיר הכל ! כבר שכחתי עד כמה זה קשה להתחיל מההתחלה! ניסיתי אפילו למכור פיים ובסוף הוא היה סקאמר (והיה לו 10XX פיים ככה שזה לא רק אני...) בכל מקרה שרשרו לפה את השם של השחקן שלכם

נמ בקשר לשם,

אנילא חושבת שהרבה אנשים יאהבו אותו, כאילו, הhackers יותר קופץ לעין מהשאר, וזה ישר מרתיע אנשים.
אולי זו רק אני. אניוואי, וולקאם :) אם אתה רוצה, תוסף אותי-StarlightLM, אבל סביר להניח שעד סוף שבוע הבא אני לא אהיה במייפל כי יש לי הרבה לה ללמוד.

btekx

New member
CORSAIR כעת רמה 143

כבר יומיים לא שיחקתי בגלל פאץ חדש ביום רביעי ואתמול הייתי עסוק במסיבה יום הולדתי כעת עליתי את ה7% האחרון לרמה 143!!! פיראאאט שולט!!! אררררררר!!!

למעלה