../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאעה איזה יום טובבבב!!!
נכנסתי למייפל עם 40% בערך במטרה להשיג את המייקר LVL2 [אתמול השגתי את 1] כי אתמול עשיתי כבר פעמיים את המונסטר קריסטל שהקווסט דרש והNPCצעק עליי שאני לא בסדר ואמר לעשות שוב..>: התחלתי לאסוף דרופים במלזיה בפארק. אספתי200 [למקרה שלא יקבל שוב את הקריסטל] ניסיתי להכין ו..... לא מקבל את הדרופים משם..>_< התבאסתי והחלטתי לפנק את עצמי קצת. אז הוצאתי מהמגירה המאובקת את הקוד שנקסון שלחו פעם לחייה רנדומלית והשתמשתי בו! וקיבלתי ברווז לבן! אני מאוהבת..X3 זה היצור החמוד ביותר שקיים! עם תשובות כל כך מצחיקות! "אני אוהבת אותך"-"אבל אני לאאוהב אותך" "חיבוק"-"אני לא מחבר אנשים מכוערים"
"קום"-"לא נראה לי..." LOL התייאשתי מהדרופים אבל בגלל שאני צריכה אותם בכל מקרה הלכתי לליפרי להשיג אותם. ידיד שלי עזר לי קצת וסיימתי עם הקווסט הזה. הסתובבתי עוד קצת וסיימתי עוד כמה קווסטים פה ושם. כולל קווסטים של מיני בוסים במו לונג. לקראת הערב הייתי עם בערך 80% הגעתי חזרה למגטיה וראיתי פורטל חדש ולא מוכר, נכנסתי ומצאתי שם את הPQ החדש. כמובן נכנסתי ועשיתי את הPQ כמה פעמים. הHELL קשה מדי בשבילי כי אין לי מוב סקיל נורמאלי..=[ אבל זה עדיין היה כיף..D: ופתאום בעלי התחבר..
אחרי שיחה קצרה הוא שאל אותי אם אני עדיין מחפשת ZHELM וכשאמרתי כן הוא אמר שישמח אם אני אקח את הקסדה שלו... אעהה..XD השמחה והששון! יצאתי מהPQ והלכתי לקבל ממנו את הקסדה. +15 הכל +16לאק. ומסוקרלת עם HP. [מה שקצת חסר לי....חחח] בכל מקרה אני שמחה ומאושרת! סיימתי את היום שלי במייפל עם בערך 82% בתקווה אני אעלה רמה ביום-יומיים הקרובים..=] ~אושר~