ה"י 01.03

miss_t

New member
רגע, אז מה עם השרשרת של ביגפוט?

לאיזה רמה זה? מאיזה קווסט זה? מישהו יודע? (היידן סטרייט לא נפתח לי!)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאבל שימי לב!

הקווסטים האחרונים מגיעים לרמות 80 רק..=] לעשות את זה זה כמעט כמו לעשות זאקום@.@ מי מסתנג'ר להרוג רוחות מעופפות וסגולות?=0

deisy

New member
אני יכולה לעזור איתם

אין לי בעיה להרוג אותם ... בגדול, צריך לעשות את הקווסטים שם ב NLC פעם אחת (הם חוזרים) : להשיג את הלאקי צארם (מהלפרקונים) ולהשיג את הסיכות האדומות (מהעצים) להשיג 2 ראשים של HH (הסוס בלי ראש) ואז את האגודל של ביג פוט.. אחרי שמסיימים הכל פעם אחת מקבלים את השרשרת... היא נותנת +5 מכל סטס! שווה!

deisy

New member
סיכות=מסיכות

ואגב, ההידן קצת מטעה, לא צריך 2 אגודלים של ביגפוט, מספיק אחד.... ולא צריך פעמיים לאקי צארם, מספיק פעם אחת.. וצריך את המסיכות האדומות... ואת הדרופ של הרוחות גם צריך רק פעם אחת... בקיצור, לא יודעת מה כתבו בהיידן, אבל אני קיבלתי את השרשרת אחרי שהשגתי מה שכתבתי: לאקי צארם, המסיכות האדומות, הרוחות הסגולות הראש של HH והאגודל של ביג פוט (הדבר היחיד שצריך 2 ממנו זה הראש של הHH) .....

miss_t

New member
גלית, את יכולה להרוג את HH?

לבד? ואת ביגפוט? (אשמח לעזרה בסופ"ש)

deisy

New member
HH כן

ביג פוט לא
לביגפוט צריך לנסות עם איריס ומאיה ... שבת האחרונה חיפשנו אותו ולא מצאנו... אין לי בעיה לעזור בסופ"ש, דברי איתי

Hasselblad

New member
HH זאת לא הבעיה..

אפילו אני יכולה להרוג אותו... ביגפוט זה קצת בעייתי... אבל אני יודעת שאמא שלי ואיריס מחפשות אותו.. אם הן יצליחו אני מאמינה שישמחו לעזור גם לך

Hasselblad

New member
אהה וליאת

מכרתי את האבן שלך... זה היה כבר כל כך מזמן... בקיצור יש לי מסוס בשבילך

miss_t

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gifאיך שכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

שולחת לך מסר

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif וצריך ראש אחד

ו30 צ'ארם וכו'.. לא צריך כל דבר פעמיים, זה פשוט ריפיטאבל

Guid

New member
מזל``ט!

את מתקדמת בצעדי ענק לCB הנכסף! /tapuzforum/images/emo9.gif

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

כמה שאני מתרגשת... וואו..X3 לפני זה הוא עשהלי ליצ' לביגפוט... הסתובבנו בCW דיברנו מלא מלא, לא ראיתי אותו המון זמן ובמפתיע גם הואלא היה במייפל וחזרנו בדיוק באותו הזמן. ואז הוא שאל אם מתחשק לי ללכת לסינגפור להתאמן ואז הואאמר שהוא מכין משהו ושהוא יאחר קצת. וכמה שלא תחקרתי אותו הוא לא גילה לי..;[ אחרי זה הוא אמר שניפגש בFM וזה מה שקרה>>>>>>>>>>>>> אעהההה!!!הזוי!

למעלה