ה"י 01.03

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifה"י 01.03

הראשון למרץ..D: אני עליתי רמה, תודות לאיציק ה
רמות ה70 בהחלט מקוללות. ביום אחד הספקתי למות בערך 6 פעמים, ובכל פעם על מפלצת אחרת שניסיתי להתאמן עליה.[נו באמת כמה עיוורת אפשר להיות כדי למות מוודו!] בקיצור, את הערב בילינו אני ואיציק בWS אני רודפת אחריו והוא רוצח את כל המפלצות בסביבה. בשלב כלשהו גם שם התפגרתי כי הדארק סייט לא פעל..<<" אבל הוא כמעט העלה אותי רמה, ואז היינו צריכים שנינו ללכת..LOL את 3% האחרונים עליתי בוודוס. סיוון! את צודקת, הMG באמת עושה הבדל כל כך גדול! זה מדהים שעכשיו אני יכולה להתמודד עם ווינדרידרס ולקבל חצי מהזנק שהם עושים, או עם גוביס, או אפילו עם HH שיכול לתת לי מכה ואני לא אמות! מדהים! הלכתי לפי המסורת של ניר להתאבד- ובחרתי איך לא -את הטייפונס! אני יכולה להרוג אותם כבר עכשיו אגב..:p רק שזה לא יעיל בכלל... חחחח יאי עכשיו אני רמה 76=] ומה היה איתכם?D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמבינה אותך...XDXDXD

זה המפלצת שאני הולכת לראות רמה שלמה..XD

גמני עליתי רמה אתמול../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אז כמו שציינתי שבת שעברה אחרי שסיימתי עם הקווסט של הדבש
הלכתי למטאונים באומגה, לקחתי את הקווסטים של אחד החיילים האלה שם
זה שצריך לאסוף זנבות מטאונים, ועליתי לרמה 48
נשארו לי עוד 400 זנבות לאסוף, ואח"כ נראה לאן אלך
מצטערת שאין תמונה אבל אני בעבודה

Guid

New member
מזל טוב לשתיכן!

ואנה, למרות שכבר נפגשנו במשחק- טוב שחזרת! D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo51.gif../images/Emo3.gif

*מעתיקה קלות* ותודה שוב, כל כך טוב לחזור לבית הוירטואלי שלי...

Guid

New member
אוקיי...

עם ההאנטר: ניסיתי להגיע לJQ של הזאקום כדי לסיים אותו וכמעט מתתי מהכלבים הגדולים האלו שבדרך, אז עפתי לאורביס והרגתי פיקסיות. עליתי איזה אחוז או שניים. עם הבראולר: תוך כדי קשקשת עם כולכם שם (שרון:``איריס, יש פה ילדים קטנים!``, איריס:``מי?``, שרון:``לאדעת, אבל יש``, נעה:``אני כבר בת ארבע-עשרה!``. עוד שניה צבא, אה נעה? /tapuzforum/images/emo6.gif) עשיתי פיקיו בקרניבל והפסדנו, אבל זה נתן לי 6%... לפעמים זה נחמד להיות ברמה נמוכה בקרניבל... /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
אני רוצה לנסות לבד קודם,

אם אני לא אצליח אז אתה מוזמן~ D:

היית צריך לקרוא לי עידן

הייתי מעבירה אותך ישר לכניסה של הJQ. נורא קשה לעבור מה dead mine למקום של הJQ. ננסה לעבור את המשימה הזו ביחד

Guid

New member
הייתי קורא לך,

אבל לא ידעתי כמה זמן אני הולך להיות שם... /tapuzforum/images/emo4.gif

icy woman

New member
טוב../images/Emo3.gif

היה דיון קטנטן לגבי פעילות שחברתית נחשבת מעין טאבו, אבל בהיבט של התפתחות תקינה הינה חיונית וחשובה

למעלה