ויש.. בשירשור הזה
ש שושה היפיופה New member 27/1/06 #65 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה רבה../images/Emo25.gif הצלת אותי
B broken winges New member 25/1/06 #30 אוף :[[ *דופקת את הראש* אפשר בבקששששששששהה פלטות ורודות למינהין(כל גוון יתקבל בברכה למרות שעדיף גווני מסטיק-טופי). עם יותר מ6 גוונים למרות שגם עם שישה גוונים אני אסתדר. תודה.
אוף :[[ *דופקת את הראש* אפשר בבקששששששששהה פלטות ורודות למינהין(כל גוון יתקבל בברכה למרות שעדיף גווני מסטיק-טופי). עם יותר מ6 גוונים למרות שגם עם שישה גוונים אני אסתדר. תודה.
ה המפלוץ קריימר New member 26/1/06 #40 הנה=) http://planet.nana.co.il/roller-coaster לא עדכנתי המון זמן, אני רוצה לעדכן><
A AnImE BaBe New member 26/1/06 #45 ../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifתעדכני ותוסיפי את הביי+ הבייסים המושלמים שלך הבייסים החדשים שפרסמת פה פשוט יפיפיים...
../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifתעדכני ותוסיפי את הביי+ הבייסים המושלמים שלך הבייסים החדשים שפרסמת פה פשוט יפיפיים...
W Wandering Star New member 27/1/06 #51 אנחנו בהיאטוס עכשיו עובדות על לייאאוט חדש, תחרות וכאלה. נחזור בקרוב www.geocities.com/intodustdollz
L lady from the hell New member 26/1/06 #46 ../images/Emo199.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דרושה! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פלטה לשער בלונדיני צהבהב וכמה שיותר גוונים יותר טוב
../images/Emo199.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דרושה! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פלטה לשער בלונדיני צהבהב וכמה שיותר גוונים יותר טוב
L Little sweetie New member 26/1/06 #47 אני יודעת שאני לא אמורה להיות פה אז.. אני לא פה ... פשוט אני צריכה עזרה !! אין לי רעיון להמשך ... מה אפשר לעשות עם הדולי הזאת? (בייס מקיי הייץ) תודה מראש
אני יודעת שאני לא אמורה להיות פה אז.. אני לא פה ... פשוט אני צריכה עזרה !! אין לי רעיון להמשך ... מה אפשר לעשות עם הדולי הזאת? (בייס מקיי הייץ) תודה מראש
G grobear New member 27/1/06 #54 החולצה מדהימה../images/Emo99.gif אולי גינס 3.4 יוסיף? או חצאית קצרה וצבעונית?
L Little sweetie New member 27/1/06 #56 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif יש לך אלי פלטה לג'ינס?
D d a p h i New member 27/1/06 #57 |נדחפת| מה אני עושה פה? אני בכלל אמורה ללמוד לאנגלית... |פלטות לג'ינס|
S ScOrPiO gIrL1 New member 26/1/06 #49 ../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifבדיכי של החיים שלי איזה גירסא עדיף? בייס צ'ריוויל פלטות מהגלריות של הפורום זאת אני כרגע איזה גירסא?
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifבדיכי של החיים שלי איזה גירסא עדיף? בייס צ'ריוויל פלטות מהגלריות של הפורום זאת אני כרגע איזה גירסא?