מר ביצה >:

shi66

New member
../images/Emo199.gifנממ...../images/Emo3.gif

יש לי ?! כובע עם אוזניים של ארנב ושמכסה את הלחיים והוא מגיע לגרון ומשם יש בגד צמוד אם את לא מבינה את זה פתחי בזה: כובע ארנב שמתחבר לתלבושת ושהתלבושת תהיה בצבע הכובע. נממ אם את מבינה את זה תעעברי לראשון חח
אני מקווה שאני עוזרת

lady blak

New member
../images/Emo51.gifלך וללאה../images/Emo99.gif

אני משלבת בסדר מבחינתכם
לאה תעשי לי צמה עם חוט
סוגדת לך...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifיצאא מאגניב

קוראים לי שירה

d a p h i

New member
help, please!

i need platot in the following colors: red, black, pink, light blue and white. oh, and browm for hair. sorry, im on the new computer and it doesn't write hebrew yet.... thanx...

../images/Emo163.gifלפני שאני מצלילה את הבייס...

מישהי יכולה לעזור לי מה לתקן בקווי מתאר? זה מכוער כל כך
פלטה מאנצ'י צ'אן

read or die

New member
דולי מקסימה D:

רק משהו קטן תורידי שני פיקסלים מהצדדים של מפתח הרגליים כי זה מרובע מידי

../images/Emo163.gifתודה רבה! ../images/Emo25.gif אמ...

ד"א פשוט לא הזדמן לי אבל רציתי להגיד לך שפיקסלארטים שלך פשוטטט לרצוח אותך

read or die

New member
*מתחבאת מאחוריי בולי איש השלג*

עוד צעד אחד ואת תהיי הטרף של בולי להיום !*מבט מאיים* כן.בולי הוא הנשק הסודי שלי D: מה ששיחה עם שחר מסוגלת לעשות למוח שלי @_@.......

Wandering Star

New member
אז ככה../images/Emo24.gif

הבייס קצת מגושם וקווי המתאר שלו לא מאוד פרופורציונאלים. שיניתי אותם טיפה, אבל יכול להיות שלא לכזה דבר התכוונת. כאילו, שקווי המתאר שאני עשיתי הם לא הסגנון שביקשת לצייר. *בקובץ ישנם שלושה אובייקטים- הבייס המקורי שלך, התיקון שלי, והתיקון שלי (באדום) על הבייס המקורי שלך. ידיים- האורך שלהן טוב, אבל הן שמנמנות טיפה והצורה שלהם מגושמת. כמו שאת רואה, הורדתי את הפיקסל המעבה אותם ושיניתי טיפה את החיבור שלהן עם הכתפיים. ציצים- הציצים שעשית נורא גדולים ביחס לבייס, וזה גורם להם להראות קצת נפולים (טפו טפו טפו!
) למרות שהצורה שלהם דווקא טובה. לא ממש התעמקתי בהם, יותר התמקדתי בצורה הכללית של הגוף אז כמו שאת רואה אין פירוט של איך הצורה שלהם אמורה להראות. מה שכן אפשר לראות, זה שבתיקון שלי הם הרבה יותר קטנים. מותניים- יש נטייה להרבה בנות כאן לסיים את המותניים נורא מוקדם- ישר אחרי התחת. זה קצת גברי בעייני, ואני אישית אוהבת מותניים גבוהים יותר, אבל אני מניחה שזה כבר יותר עניין של טעם אישי. לכן, אם את משנה אותם תשני לפי איך שנראה לך יפה- הדוגמא שנתתי היא לא הדרך הנכונה היחידה. את כן צריכה לעדן אותם מעט, לדעתי. אגן- הרחבתי אותו טיפה ועידנתי את המעבר לירכיים. כמו שאת רואה, לאט לאט הצורה נעשית יותר כגזרת שעון חול. ברכיים- עכשיו כשאני רואה, הפרופורציות שלי לא הכי נכונות בעולם- הברכיים אמורות להיות איפה שמיקמת אותן את. בכל אופן, כפי שאת רואה, הכניסה לברכיים הרבה יותר חדה ומשמעותית. זה סתם היה מתבקש עם השינוי באגן, גם הברכיים שלך היו סבבה, בדיעבד. כמו שאמרו לפני, את צריכה לעבוד קצת על הביפנוכו של הרגליים, הן נראות נורא סימטריות כמו שאת עשית. מקווה שעזרתי, כמובן שאת לא צריכה להיעזר במאום ממה שכתבתי אם לא בא לך
.

זה שעווה, כע? ../images/Emo122.gif

ממ.. אני מקווה שזה קשור לפה
מישהי יכולה להביא לי אתר לעשות בו טאג בורד בחינם? היה לי קישור לאתר אחד שתומך גם בעיברית אבל איבדתי אותו. תודה מראש :) האייקונים החדשים כל כך נסגדים :0

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטיוטים לחולצות, בקשה?:]

הרבה זמן לא עשיתי דוליז, מת לי הסגנון ;[ שכחתי איך מצלילים
|מתה|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבבקשה?;[

|משחדת אתכן בסוכריות
ממ.. זה טעים מאוד.. כדאי לכן.... |מגלגלת עיניים כאילו אני לא אשמה בכלום| אני מבדרת בשבוע האחרון. ואין למשפט האחרון שום קשר להודעה. תודה.

למעלה