ממ.

../images/Emo163.gifרצית תיאור? קיבלת תיאור../images/Emo9.gif

שעמום
הבייס השני מימין בבקשה להשתמש בו ^^ שיער- כובע ורוד כזה.. (תביני בקובץ) יש לו סרט בורוד קצת יותר חזר מתקרב אפילו לסגול. בסוף הסרט יש קשר כזה נפוח (כבר תביני בקובץ..) מה שרואים למעטה בחלק של הצאוור יהיה שתי גולגולים בצבע חום (שד"א זה צבע השיער
) הומ.. גם איך שהשיער יוצר מהכובע תראי בקובץ
חולצה- ז'קט מכופתר אם 3 כפתורים לכל האורך, אם מחשוף V שאיזה 3 פיקסלים ממנו הם בצבע ורוד חזר כזה שמתקרב לסגול (צבעי הכובע
) מתחת ובחלק של המחשוף V בציצקלך
חולצת סטרפלס בצבע סגול אבל רגועה כזה. (גם את כל זה תראי בקובץ) חצאית- צבע החולצה (אוקיי אז הפכתי את זה לשמלה טוב?
) המ.. היא צמודה ובסוף יש לה משהו מגניב כזה, תראי כבר בקובץ. נעליים- עקב, צבע ורוד אבל פלטה שונה מהכובע.. גרביים סגולות, עד בערך ל(בקובץ).. בגלל שיש מחשוף כזה בנעליים יש משהו מגניב כזה ב...כו' תראי בקובץ
תוספות- יד ימין אם תיק בצבע הסרט בכובע. הוא תיק כזה ש.. תראי בקובץ
יד שניה רצועה חוט שאליה מחובר כלב
כלב חום והרצועה אדומה ד"א
|בדגש|מקרא לקובץ: כובע- כחול הסרט- סגול הקשר בסיום הסרט- חום השיער- ורוד מוזר כזה
ז'קט- ירוק כפתורים בזקט- שחור צאוורון מגניב כזה- צהוב שמלה- כתום הדבר בסוף השמלה- ירוק/וקצת כתום נעליים- סגול גרביים- תכלת רצועה- אדום כלב- גוש שחור
תיק- בורדו כפתורים בתיק- צהוב סיימנו
תגידי אם עושה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifבייס של בן?

מישהי?
אבל לא מILCK><; תודהD:

yalula

New member
אני צריכה עזרה בבקשה :]

השיגו לי פוטושופ^^ מקורי *0* אבל ישן |6|
. מה אכפת לי אבל? זה מקורי^^ אז אצתי רצתי להכין דולי (שבת-המון-זמן-פנוי
), ובלע. הכנתי שיער, וזה נשמר בפורמט כזה שאי אפשר לפתוח בשום מקום אחר >< איך אני משנה את זה, כדי שאוכל לערוך בצייר\לעלות לפורום? ואיך עושים ג'יפשקוף?

tamaguchi girl

New member
תלחצי למעלה על file

ואז על save as ואז תשני את הפורמט ותני שם לקובץ ותלחצי על save.
והפורט שזה שומר שאי אפשר לפתוח זה psd- קובץ של פוטושופ בלבד, ואז את יכולה לפתוח את זה ולערוך שכבות ולמחוק דברים ספציפים וכאלה
וגיפ שקוף- אז מוחקת כרגיל עם המחק, וכל חלק שתמחקי יהפוך לקוביות אפורות לבנות- זה אומר שזה שקוף. עכשיו תלחצי על file>save as ובפורמט תשמרי את זה כגיף [gif], וזהו- יש לך גיפשקוף

yalula

New member
תודה :] אבל זה לא מצליח ;-;

אין שום אפשרות לפורמט אחר שאפשר לשמור בו ;-;.

o0Invisible0o

New member
נמנ.*מנסה*

כשאת פותחת קובץ חדש זה במוד של RGB color? ואם את רוצה רקע שקוף תעשי בקובץ חדש>> טרנספרנט בקראונד. ותשמרי בגיף. מקווה שיעבוד!

yalula

New member
תודה :) וכן בקשר לדבר הראשון..

זאת פשוט האפרות היחידה שהוא נותן \:

Oo NATALI oO

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מישהי יכולה להגיד לי מאיפה הבייס הזה ולתת לי אותו בלי הקווי מתאר.

super cat

New member
תוכי|../images/Emo115.gifאכן זה שלי../images/Emo13.gif

והמממ ומורף הבייס.. זה מה שרצית לא?

Oo NATALI oO

New member
יאאאאאאאאא ../images/Emo51.gif

חולה עלייך. חשבתי שאת ו"קלטו אני סשה" זאת אותה סשה. אני אוטיסטית.
זה בייס מהמם ואני בטוח מציירת עליו.

למעלה