תודה ויש נחש רק שהוא לא על העץ ^^
ה האקונה מטטה New member 9/12/05 #19 נאמ..יש כאן מישי שיכולה לעזור לי ב- html שאלה קטנה? פליייז צרו קשר
M Miss Naama New member 9/12/05 #29 ../images/Emo48.gif אולי אני אוכל לעזור../images/Emo2.gif מה השאלה?
T tamaguchi girl New member 10/12/05 #48 טלי ../images/Emo2.gif ראיתי ששלחת לי מסר אבל לתפוז יש בעיה כללית אם המסרים אז אני לא יכולה לקרוא אותו ומה השאלה? אני אנסה לעזור ^^
טלי ../images/Emo2.gif ראיתי ששלחת לי מסר אבל לתפוז יש בעיה כללית אם המסרים אז אני לא יכולה לקרוא אותו ומה השאלה? אני אנסה לעזור ^^
B broken winges New member 9/12/05 #21 מישהי יכולה אולי לסובב את האולסטאר שבתמונה לצווית שבשחור?.. הכוונה שיהיה כזה באלכסון כמו הקו. אני אסגוד למי שתעשה את זה^^^^ והיא תקבל את המרפק שלי למשך 20 דקות *0*
מישהי יכולה אולי לסובב את האולסטאר שבתמונה לצווית שבשחור?.. הכוונה שיהיה כזה באלכסון כמו הקו. אני אסגוד למי שתעשה את זה^^^^ והיא תקבל את המרפק שלי למשך 20 דקות *0*
S super cat New member 9/12/05 #22 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gif את צריכה עוד יותר עקום?
B broken winges New member 9/12/05 #24 יאאא ^^ *סוגדת* משרשרת ככה בכוונה תודה לשתכןןןןן זה מצוין ^^. תתחלקו ב20 דקות על המרפק? D::::
S ScOrPiO gIrL1 New member 9/12/05 #27 האם מותר לבקש בשעווה קווי מתאר?? אני כ"כ מתביישת בחוסר ידעתי!!!!!!
P P N 4 E New member 9/12/05 #28 איך לעשות לה ציצים? ;[ ואיך לגרום לה להראות יותר כמו טיירה? דאמט. השקעתי והיא לא דומה בגרוש. *האמ*ציצימ*האמ*
איך לעשות לה ציצים? ;[ ואיך לגרום לה להראות יותר כמו טיירה? דאמט. השקעתי והיא לא דומה בגרוש. *האמ*ציצימ*האמ*
B behind the masc New member 9/12/05 #31 נמ=] קודם כל היא מאוד יפה|מאוהב\ הראיתי לך בקובץ צורה של ציצים 3 והראתי לך איך לתקן כמה דברים, מקווה שזה יעזור:]
נמ=] קודם כל היא מאוד יפה|מאוהב\ הראיתי לך בקובץ צורה של ציצים 3 והראתי לך איך לתקן כמה דברים, מקווה שזה יעזור:]
B behind the masc New member 9/12/05 #32 אין דרוש תיאור, אז מישהו? *האמ* בייס כל כך סגיד של P N 4 E *אופירסניליתלאיודעתשמות* נמנמנמ, בקשה מישהו? יש לי חשק לעשות דולי וזה בייס מדהים[ ] ואין דרוש תיאור. שיכנעתי? *פרצוף פאפי מתחנן* ?
אין דרוש תיאור, אז מישהו? *האמ* בייס כל כך סגיד של P N 4 E *אופירסניליתלאיודעתשמות* נמנמנמ, בקשה מישהו? יש לי חשק לעשות דולי וזה בייס מדהים[ ] ואין דרוש תיאור. שיכנעתי? *פרצוף פאפי מתחנן* ?
P P N 4 E New member 9/12/05 #34 נועה../images/Emo140.gif הכי מצחיק אותי כשקוראים לי"pn משהו" אז אני נועה. וזה אפילו כתוב בחתימה והכל אני נועה וסורי שאין לי תיאור לתת לך, אני בעצמי בתקופה יבשה. בגלל זה אני עושה כל כך הרבה בייסים לאחרונה אה ותודה על למעלה
נועה../images/Emo140.gif הכי מצחיק אותי כשקוראים לי"pn משהו" אז אני נועה. וזה אפילו כתוב בחתימה והכל אני נועה וסורי שאין לי תיאור לתת לך, אני בעצמי בתקופה יבשה. בגלל זה אני עושה כל כך הרבה בייסים לאחרונה אה ותודה על למעלה
B behind the masc New member 9/12/05 #35 סליחה נועה[יש לך שם יפה../images/Emo23.gif] ואין על מה^^ וממ, מה הכינוי שלך אומר?
P P N 4 E New member 9/12/05 #36 לא נעלבתי או משהו../images/Emo122.gif הכינוי שלי זה בעצם שם קוד כזה שלי ושל חברה. [הסברתי את זה פעם לדנהגרוביר, וזה דיי מסובך וארוך אז אני אקצר] P-פרינסס N-נוני. ככה חברה שלי קוראת לי. 4 E- נו את בטח יודעת, פור אבר. ולכל מילה יש משמעות פרטית, זה לא פשוטו כמשמעו.
לא נעלבתי או משהו../images/Emo122.gif הכינוי שלי זה בעצם שם קוד כזה שלי ושל חברה. [הסברתי את זה פעם לדנהגרוביר, וזה דיי מסובך וארוך אז אני אקצר] P-פרינסס N-נוני. ככה חברה שלי קוראת לי. 4 E- נו את בטח יודעת, פור אבר. ולכל מילה יש משמעות פרטית, זה לא פשוטו כמשמעו.