ה"י יום שני

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני מזדהה איתך..:)

חחח שתינו הפסיכיות של הפורום שנהנות מלקפוץ את המשימות האלה. חח את יודעת איך התבאסתי כשלבאנדיטית לא נשארומשימות קפיצה כי היא היתה ברמהגבוההמדי?=[

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

כן כי פתחתי את הדמות רק כדי לעשות את כל הקווסט קפיצה מחדש..:p

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

דווקא זאקום היה לא כזה קשה...0.O"" הוא אפילו היה יותר ק מהמשימה האחרונה של סאביטרמה [ימח שמו..:)]

ווינגז

New member
אבל זה היה אתגר מטורף!

אותו אני לא אוהבת, אבל בסה"כ הוא לא מאוד קשה כשמבינים את העיקרון. יש גם "קיצור דרך" - אם בננה מאוד מסויימת פוגעת בך בזמן מסויים, היא מעיפה אותך לנקודה שמקצרת לך בערך חצי טיפוס.
בואי נקים קבוצת "אוהבי קווסטי קפיצה"!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני איתך!!!

ואת יודעת שהקווסט קפיצה האחרון שלג'ון מחייב אותך להשתמשבטיפ הזה בשביל לעבורמקום מסויים עם סכינים מעופפות כי אחרת פשוט לא מספיקים להתחמק..:) חחחח אוךךך קיצורי דרך

אני שונאת שונאת שונאת ג'אמפינג קווסטס.

הצלחתי את זה של ג'ון פעם אחת וזהו. אחר כך ניסיתי את הזה באליניה ואחד של שומי ואת שניהם לא הצלחתי, אז וויתרתי D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוף נו.

לא אוהבת פייטרים. או לוחמים בכלל. לא נהנית מהפייטרית החדשה שלי. מתגעגעת למהירות וליעילות של הבאנדיטית המקסימה שלי. אז פתחתי באנדיטית חדשה לזכרה של הישנה, כרגע רק רמה13 אבל אני מקווה לעלות רמות מהר, אבל כבר ממש אין כוחו לעשות בפעם המיליון את כל המשימות=[ למי שרוצה להוסיף ולספק לי קצת תמיכנ נפשית,כי בלי BL נורמאלי בלתי אפשרי באמת להנות במשחק וברמות כאלה עדיין איןאחד כזה, XnatsumisanX אני יותר מאשמח אם תוסיפו [ברה] בנדיטים לנצח...3>

eboy10

New member
יום היסטורי!!!!!!!!!!!

לא האריכו!! חזרו בדיוק בזמן! לא יודע מה איתכם, לי, זה לא קרה! חח

כן, מזה התלהבתי. ../images/Emo6.gif

חוץ מהקטע שהתחברתי ישר לקווסט של המעצבנת משאווה שרוצה 400 Cloud foxtail [אחרי שכבר נתתי לה 100 ואחרי זה 200].

למעלה