ה"י יום שני

sapir aloud555

New member
זה לא שלא הבנתי אותו,

ההודעות (לפחות שלי) לא היו בגלל מה שהוא אמר, אלא בגלל הטון שבו ההודעה נשמעה.

לבנדר א

New member
../images/Emo6.gif לפני כמה ימים עזרתי לחברה

ברמה 35, כל הזמן ראיתי אותה טסה אחוזים כמו כלום, והיא קיטרה שהיא נורא איטית. התחשק לי לתת לה סטירה.
בתשובה לשאלתך... לא זזים.

deisy

New member
לאט, אבל בטוח ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

כן כן, יוצא המיץ עד שעולים רמה... לוקח יותר זמן.... אבל משתדלים להנות!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo45.gif המשימות קפיצה מיאשות!

חכו חכו כולם.. תנסו את המשימת קיצה של זאקום.. אחר"כ תתחננו ללכת לB3 הזה.. שומי הילדה תהיה ממתק! המשימת קפיצה של זאקום כמע ובלתי אפשרית.. אבל אני הצלחתי =]

icy woman

New member
קפיצות זה שמי השני

ולי יש רק שם אחד
. ..... שום משימת קפיצה לא הצלחתי לבד

deisy

New member
אבל אבל אבל

יש לך ילד מתוק שעושה לך אותם! אצלי הן כולן פתוחות ... ניסיתי אחת, מאז לא מנסה שוב

icy woman

New member
נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif זה המזל שלי

הדור שייך לצעירים (וכמה שיותר צעירים- ככה אלופים במהירות על המקלדת)

לבנדר א

New member
לא צריך מהירות, לרוב

ככה אני עושה: כל פעם אני רואה מה הנקודה הכי קרובה שאני יכולה לעמוד עליה, מתכננת את הדרך, והולכת לשם. ואז אני מוצאת את הבאה. ככה מתקדמים בצעדים קטנים ובטוחים, ובדרך כלל לא נופלים, אם מסתכלים קודם טוב-טוב מה הסכנות בדרך. ואפשר למצוא בהם גם כיף אם מנסים... מהחלק השני והחלק השלישי בזאת באליניה ממש נהניתי. צריך רק לא לשכוח לנשום מדי פעם, ואם מתעצבנים, לעשות הפסקה. כי כשמתעצבנים נופלים הכי הרבה. מנסיון.

deisy

New member
אני נופלת גם בלי להתעצבן

תכנון וסבלנות זה לא הצד החזק שלי
וגם כשניסיתי לתכנן הצלחתי ליפול.. נו, מה לעשות, לא בשבילי כנראה

ווינגז

New member
זו גם השיטה שלי,

אבל זו בעיה רצינית כי פתאום אני קולטת שהלב שלי מחסיר פעימות בכל פעם שאני מתכננת להגיע לנקודה מסויימת (וצריך למהר). בסה"כ קווסטי קפיצה זה ממש לא מסובך, כמעט תמיד יש נקודות בטוחות לעמוד בהן, או זמנים מסויימים ש"מותר" להפגע בהם. רק צריך להבין את ה"שיטה".

ווינגז

New member
הייתי עושה אותן בשבילך ../images/Emo6.gif

אני ממש נהנית מהקווסטים האלו, ברצינות (יעל חושבת שאני פסיכית. בעצם, יעל חושבת את זה גם בלי קשר).

ווינגז

New member
בכיף, באמת.

פשוט הבנתי שזה משחק ואף אחד לא מחייב אותי לעשות שום דבר, אז עדיף כבר ללמוד לאהוב את זה במקום לסבול ולהלחץ.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|או שזהסתם תירוץ

כיבמשימהת קפיצה הראשונה שלך התמכרת, כי לא צריך לרצוח מיליון יצורים ולהשיגחפץ נדיר במיוחד, כולה צריך לקפוץ..XD

ווינגז

New member
בראשון ממש סבלתי, האמת,

כי לא ממש קלטתי את השיטה ולקח לי בערך יומיים להצליח לעבור את המסך הראשון, שלא לדבר על השני.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני בדיוק כמוך...חחחחחח

וגם לילקח יומיים

למעלה