אז איך היה?!$?!?@?%&% O:

זה היה אתמול בלילה, במסיבה, כע? [:

- לְמה התחפשת? אע. גותית. חצאית טוטו שחורה וגרבי-ברך ונעלי בובה וגופיה-דמוית-מחוך והמון שרשראות [פנטגרם^^] ואיפור כבד ונו. כאלה. - מה אמרו על התחפושת :)? אממ. כולם אמרו שזה יפהP: אפילו ילד אחד שאף פעם לא ממש מדבר איתי [סנובים שליתה?] אמר שזה ממש יפה^^ - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? אוקיי אז הכי יפה שראיתי, וזה היה מהמם ומקורי וזה: אולוויז עם כנפיים^^DD::: ילדה עם חצאית לבנה וכנפיים כאלה יפות וגופיה שמודפס עליה הלוגו של אולוויז ונדמה לי גם שרביט והיא עשתה בייביליס ונראתה כל כך מהממת. - איך היה היום בכלל וזה [: ? המסיבה הייתה אחלה, עד שסיימו אותה מוקדם בגלל שהיו סמים וזהP: ונו. אני מתכחשת לזה שאני בדיכאון. אז נו. הנה. אני שמחה

broken winges

New member
לאלא אני נכנסתי

אל תיהיי בדיכי. נו. בייב אני מתה עלייך ואת כל כך תומכת. מה קרה? :[
אוף...:(

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo219.gif היה כיף ^^

- לְמה התחפשת? מלכה עתיקה או משהו כזה - מה אמרו על התחפושת :)?כולם עיצבנו בשאלות של למה התחפשת? חברות שלי אמרו שזה מתאים לי ^^ - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? ילדה אחת מהכיתה שלי שתמיד יש לה תחפושות מקוריות התחפשה לקובייה 0.0 זה היה נחמד ^^ וילד מהכיתה שלי התחפש לסקורפיו מ.... שחכתי>< ואח שלו התחפש לחוואי מתנובה חח זה היה מצחיק
- איך היה היום בכלל וזה [: ? כיפייי קיבלתי משלוח מנות קמצני ביותר אבל לא נורא ^^

../images/Emo214.gif יאאא...אני כ"כ לא מאמינה

איך זה שדיי כולם פחות נהנו השנה?!
כל בן אדם שדיברתי איתו אמר שהיה נחמד אבל קצר או דיי באסה וכאלה?
אני לא מבינה!!! ד"א גם ילד אחד בכיתה שלי התחפש לסקרופיו מהשמינה נכון?
וגם אני קיבלתי משלוח מנות קמצני,דווקא מילדה דיי משקיענית
אבל לא נורא.

Crazy Motek1

New member
../images/Emo103.gif|ארגזיכול להיות שכולם סתם

קוטרים
חחח אין לי מושג אם זה מהשמיניה יש לי יס
נכון זו הגישה! לא נורא ^^ או ועכשיו הלכתי לראות ראש גדול.

Radio Joe

New member
האמ

התחפשתי לפיה חבולה כל הבצפר היו מלאכיות/פיות/פרפרים/זונות>< היה אחד שבא עם כנפיים, הילה ולבש רק... בוקסר D: וגנגנסטר וזהו בעיקרון, לא משהו מעניין... היה פיצה, מפל שוקולד, פיתות, גלידה, איפור/קעקועים/צמות ובעיקרון זהו... קיבלתי משלוח מנות ע-נ-א-ק וזה מגניב נורא :] ובאמצע היום היה לי התקף ואני כלכך שונאת את זה בלעע וזה רק אני או שכולן, כי אתן כולכך מאגניבות כמובן, התחפשו למשהו גותי/שחור? ><. קיסיקיסי.

אנבלייי

New member
לא D:

אני התחפשתי למין דבר כזה. והיה לי פאקניג כובע ים עם פרחים בולטים מגומי על הראש *-*

רק לי היה רע?>.>../images/Emo96.gif

שלוש מהמורות שלי התחפשו ביחד ל-100 מושגים במורשת(יש לנו מיצב על זה:|).והן זכו מקום ראשון. נו באמת
>.>. לא היה שום דבר מעניין ורק רציתי לחזור הביתה(אבל לא יכולתי כי השערים גבוהים מאוד). לא היו תחפושות טובות לפי דעתי. ואני לא מגדירה שתי בנות שניכנסו לתוך קופסא ענקית של מילקי למשהו טוב:\(מקום ראשון
). הקטע היחיד שהיה משעשע היה שאיזה קוסם גרוע שעשה ג'גלינג עשה ג'אגלינג עם סכינים(שזה ברור שהם לא אמיתיים) מעל ראש של איזו מורה והסכין נפל לה על הראשXD. כמובן שלא קרה כלום:p.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאני מכירה מישהי מהבצפר

שלך.. לא אישית- סתם מכירה

PinK inK

New member
עדן קוראים לה><

התחפשה עם חברות שלה לאלות אלה היין, אלת האהבה, אלת החכמה ועוד איזה אלה שאני לא זוכרת>__>"

למעלה