אז איך היה?!$?!?@?%&% O:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

- לְמה התחפשת? חיפושית משה רבנו. אני אעלה תמונה אח"כ D: - מה אמרו על התחפושת :)? חלק אמרו שזה יפה, אחת אמרה שמתאים לי להיות חיפושית [והתחלתי להיפך מצחוק ממולה. זה שיעשע אותי מה
] וכמה אמרו שזה מקורי.
- איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? היה המון שוות. היו 3 בנים בתיכון שהתחפשו לצבעי הנינג'ה- צבעו את כל הגוף שלהם בירוק ושמו שיריון מספוג כזה וגם צבוע בגווני חום, וכל אחד שם חגורה צהבהבה כזו בצבע שונה [כתום/סגול/תכלת] עם האות של שם של הצב, וגם סרטים באותו שצבע של החגורה בראש ובמפרקים. זה היה ממש קורע
והיה ילד אחד שהתחפש לפתק הרשמה, ואחד שהתחפש ללוח שחמט, אחד לפרה וזה היה כה משעשע, אחד למשה רבנו עם לוחות הברית, אחת לסמארה מהצלצול, אחד ליפנית בלונדינית [
] ואחת לטווס [וכל אלו היו ממש מושקעים ברמותת]. אבל היה חלק גדול שלא התחפש, או ששמו מחושים ואמרו "התחפשתי". כן, בטח. ואלו שהתחפשו קצת יותר- 90% מהבנות היו בוקרות/מלאכיות/פיות, והבנים היו סתם עם חולצה אקראית וג'ינס. פשוט מטורף >>"
- איך היה היום בכלל וזה [: ? היה נחמד. והיה קצת מתנפחים, אוכל [בכסף, אבל בחוכמתי הרבה שחכתי את הארנק בבית
]. והיה גם מופע של בני ברוכין וזה היה טוב למרות שידעתי את כל הקטעים כמעט. וזהו, היה פורים לגמרי סבבה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifפורים^^

-למה התחפשת? לחיפושית משה רבינו
כמו רוית :]. יש תמונה דוחה בצד לא לבעלי לב חלש ואנשים-שונאי-שמנים ^^. -מה אמרו על התחפושת? נמ. על השיער חצי בית ספר החמיא לי ואמרו לי להתחדש ובלה. ושאלו אם זה פיאה, תוספות שיער או ספריי
לאאא!!!111 זה פאקינג צבע! חחחח. על התחפושת אמרו שזה יפה וזהו בערך. -תחפושות שוות שהיו? מי זוכר
התחפשו כמה י"בניקים מהקיבוץ שלי להקוסם בארץ עוץ:] והגרעינרים התחפשו לפרפר נחמד הם היו קורעים DD: ואחד התחפש לשרת של בית ספר זה היה דומההה בטירוף. בטח היה עוד מלא אבל אני לא זוכרת כי אני סנילית. היה מאגניב סך הכל:]] קיבלתי משלוח מנות גדול וטחנתי פיתה על הטבון כי היה כזה מאהל בדואי וטחנתי חצי לחמנייה עם נקניקייה והיה הימורים וכל מיני. ואין לי מה להוסיף כי שכחתי הכל.

LudaGirl

New member
נשמע נחמד מאוד

קצת קשה לי לראות איך אתן קוראות לעצמכן שמנה. יש מצב שיש לך מן הפרעה נפשית כלשהי שמעוותת את מה שאת רואה. (ואני רצינית לחלוטין) זה ממש לא משהו נגדך ואני לא רוצה שתפגעי. אבל ברגע שראיתי את התמונה שלך חשבתי לעצמי שת ממש רזה. אני לא יודעת מי מאכיל אותך חרא על עצמך אבל כדאי לך להפסיק להקשיב לאנשים כאלו.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif :\

לא כל מישהי שחושבת שהיא "שמנה" סובלת מהפרעה כלשהי... אז את רוצה להגיד לי שכל בחורה 2 בפורום שאומרת את זה סובלת מהפרעה כלשהי? יכול להיות שהיא חושבת שהיא שמנה, תאמיני לי יש את זה כמעט לכל בחורה, תאמיני או לא, ואפילו לי שאומרים לי שאני רזה, ואני חושבת שלא אין הפרעת אכילה. כי ככה זה, כל אחת והמחשבות שלה. לא צריך לקפוץ ולהתחיל להסיק מסקנות, כי אם את טוענת שכל בחורה שהיא רזה ואומרת על עצמה שהיא שמנה סובלת מהפרעה נפשית, אז בעצם... (אני לא אתן סטטיסטיקה כי...זה לא ממש אפשרי) כמעט כל החברות שלי לדוגמא, סובלות מהפרעת אכילה? זו פשוט הנורמה, רזה=יפה. ויש כאלה שפשוט מנסות להתאים את עצמן וזה לא אומר שהן סובלות מהפרעה נפשית.

PinK inK

New member
טוב אמממ..אז מה רע בללכת למסיבה?

זה לא היה עד כדיי כך נורא..נכון?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהיה משעמם><"

הלכנו לבצפר, הייתה תחרות תחפושות בכיתה, ואז משלוחי מנות קיבלתי משלוח קמצני ברמות ממישו ממש טחון, זה לא היה נחמד=[. וממ אז פשוט לא עשינון כלום המורה הלכה וסתם הסתובבנו וקפאנו בבצפר עד רבע ל12 איזה כיף. - לְמה התחפשת? חיפושית גותית
- מה אמרו על התחפושת :)? חלק אמרו שהיא מאגניבה/יפה,ומישי אחת הסתכלה ואמרה לי כזה[חברה שלי]-"מה תפרו לך?" אז אמרתי לה שאת הטופ, והיא עושה כזה"אה ומגלגלת עניים ועושה פרצוף נגעל.0.0 - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? אממ 2 חברות שלי לראפריות, חברה שלי לדבורה זה היה ממש חמוטD:, אממ בן אחת לרקדנית בטן זה היהי משעשעXD, אממ ילד מי"ב לזרעXD ומח בחרה שלי לסנתה קלאוס יצא לה ממש יפה=] - איך היה היום בכלל וזה [: ?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאהא כמה שווה../images/Emo149.gif

פורים שמח לכן D: היה מעפן. הבית ספר שלנו דיי הרס לנו את פורים השנה, הם הפרידו בין הח'-ז' לט'-יב'. את ח וז הם תקעו במועדון נידח. ואת כול השאר במקום אחר. למה??
במועדן היה דיי מעצבן היו שירים שאני שונאת והרסו לי את האוזניים, לא נתנו לצאת והיה מחניק. אז ישבנו למעלה ודיברנו וזה הצטלמנו ולא היה משלוח מנות ובזבזתי 10 שקל על צמר גפן מתוק
אבל אחרי שחזרנו היה ממש ממש כייף
. אני התחפשתי לבלרינה גוטית מאגניבה
יצא ממש יפה------>תמונה ואנשים עצבנו אותי בשאלות של למה התחפשת אז אמרתי להן שאני כיפה אדומה
הם אשכרה ניסו להבין למה אני לא לובשת כיפה אדומה....>> חברה שלי הייתה ערפדית הייתה לה שמלה כולכך יפה
וכמעט כול הבנות התחפשות לנמרות פיות או כול דבר שכולל סטרפלז, חצאית מיני ומגפיים כולכך מעניין.עוד חברה טובה שלי התחפשה לסמיילי
ילד אחד לקברן אחד לסבא זקן מאגניב.. כשחזרנו חיכינו לאוטובוסים של התיכון+ט'. מט' ידיד שלי התחפש לקוף בתחפשות ענק.. זה כולכך שווה. ואחת מה-יא' התחפש לבוב ספוג
אחרכך הצטלמנו מלא וחברתי הטובה שלא מהבית ספר שלי באה היא החליפה איתי.. היא נתנה לי כובע גראס שווה ואני נתתי לה את הניטים שלי לשבוע יאי שווה. האנשים אהבו את התחפשות שלי אמרו שזה מקורי וזה ושאני חמודה יאי D: אחרכך כשהלכתי לאימון היה כבד לי מהגפיים והחצאית אז אילתרתי לי תחפשות אחרת.. לבשתי אולסטאר בורדו, גרביי ברך אדום ירוק שחור לבן, חצאית אדומה קצרה חמדמדה עם שכבות וגופייה לבנה עם פסים אדומים אהא ושתי קוקיות ואת הכוע גראס שהוא באדום צהוב ירוק וכאלה
. פורים שממח

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאהא עוד תמונהץ..

פה רואים את הניטים שלי ואת חברה שלי הערפדית בלי השינים.... ואת ההתנקשות בחיי|מתה|

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifגמלי יש שמלה כזו :)

נורא יפה אגב, התחפושת..שלך. ובקשר לשמלה של החברה...אעאע! יש לי כזו מפורים שמה שעברה :)

למעלה