אז איך היה?!$?!?@?%&% O:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אז איך היה?!$?!?@?%&% O:

ואיך עוד לא פתחתן שרשור?
פ-ו-ר-י-ם!!$#!@#$!
אז, בננות, איך היה???
- לְמה התחפשת? - מה אמרו על התחפושת :)? - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? - איך היה היום בכלל וזה [: ? פורים שמח@#!$!%$!!!1 ((:) חולה עליכן

Blue Pencil

New member
~

- לְמה התחפשת? מגדת עתידות.O: - מה אמרו על התחפושת :)? אה, היו הרבה קטעים שהייתי בלי התחפושת, כי זה מלא בדים וזה. אז בעיקר שאלו אותי למה התחפשתי, וכמה ילדים מעצבנים גם רצו שאני אחזה להם את העתיד. ["עתיד ורוד"-המחנכת שלי] - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^?ממ. חברה שלי התחפשת לבייבי-סיטר. היא לבשה שמלה ותפרה בובה של תינוק באיזור הטוסיק.D: ואז כשהיא ישבה היא ישבה על התינוק וזה. - איך היה היום בכלל וזה [: ? כיף. למרות שהבצפר שלי לא חכם במיוחד. 0.0 פעילויות לפורים:-מתנפחים[סיוט כשאתה מלא בבדים/ לובש חצאית-שמלה] -ומופע, שהיה נחמד, אבל למה בפורים?

אנבלייי

New member
נא.

- לְמה התחפשת? אממ... לא ברור :X מין.. אלטר אגו? נו, כל מה שאני רוצה ללבוש ביומיום אבל אני לא יכולה כי זה יהיה מוזר ;; ז"א, אמ, נו, אני אצרף אחר כך תמונה. חצאית אדומה קטנה שתפרתי ומעליה טוטו לבן-עתיק, וזה היה ממש נפוח וכיפי, גרביוני רשת אדומים, מגפיי גשם אדומים, חגורת-פלסטית ממשששששש מגניבה ועבה, אדומה כזאת של אמא שלי משנות ה90 (וזה למרות שאני מתכחשת לכך שבני אדם אשכרה לבשו את מה שהם לבשו בשנות ה90 ><), שרשראות חרוזים אדומות ומין כובע ים ישן כזה של שנות החמישים מפלסטית אדום עם פרחים בולטים אדומים, וחולצה עם חברבורות
- מה אמרו על התחפושת :)? אהבו אותה ^^ - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^? אהה.. הייתה חבודה שהתחפשה לפו הדוב וחבריו, יילדה בכתה שלי שתמיד יש לה תחפושות ממש שוות התחפשה ל..אהה.. שכיר חרב ערבי כזה
נו שהכל שחור וצמוד ורואים רק את העיניים וגם הראש מכוסה וזה היה ממשש יפה.(שנה שעברה היא התחפשה לפיקאצ'ו, והיה לה כובע אוזניים כזה ומין אוברול קטן וצמוד ופיקצ'ואי כזה
ושנה לפני זה היא התתחפשה לשף השוודי מהחבובות
) הייתה מישהי שהתחפשה למכונת כביסה
D: זה היה מגניב. - איך היה היום בכלל וזה [: ? רע. מחזור. חברות מעפנות :\ כאילו, בזמן המחזור. וסתם כזה :| מבאס לגמרי ><

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif^_^;

- לְמה התחפשת?אנימ סכול גירכל [שזה בריטיש סכול גירל,אבל עם אוזניים!
] - מה אמרו על התחפושת :)?חברות שלי אמרו שהיא יפה.וזהו. - איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^?מישו בתיכון התחפש לפח
- איך היה היום בכלל וזה [: ? היה נחמד^^ היתה הופעה של סער בן יוסף ואז פעילויות,אבל הברזנו מהם
קיבלתי את המשלוח מנות שלי אז החלפתי עם חברה שקיבלה את שלה
ילד אחד התחפש להומו וצבע את השיער שלו לורוד וניסה לחקות ילד אחד.זה הי קורע

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif|סושי התחפש להומו?

אצלינו לא רק התחפשו היו לנו נגיד 4 כאלהה... ואז חברה שלי הסתקלה על ילד שהוא לא הומו מהשכבה ואמרה לי ''מירי תיראי הוא התחפש להומו'' אבל הוא לא היה מחופש!...והוא לא הומו(לפחות לדעתי למרות שהוא ניראה ככה)....אני פשוט לא אוהבת את הסנוב המחושמל הקטן הזה..

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifתמונה,שיהיה.

שימו לב,יש לי אוזני חתול

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifמו!

- לְמה התחפשת?-----התחפשתי לתלמידת הוגוורטס עם ינקיפנק ועוד חברה שלנו-הייתי סלית'רין!
- מה אמרו על התחפושת :)?תלוי מי...היו כאלה שלא הבינו מה זה(לא קראו הארי פוטר! בושה) והיו כאלה שאמרו שזה יפה...
- איזה תחפושות שוות היו אצלך בביצפר^^?היו שרק ופיונה וקבוצת הכדורגל בנות של בית הספר- והמבורגרים(כל תלמיד היה שכבה ..נגיד אחד עגבניה אחד לחמניה והם נפלו אחד על השני)והיו עוד המון..
- איך היה היום בכלל וזה [: ?היה נחמד...אבל קצת משעמם...הביאו לנו את סינרגיה וזה אבל בקושי שמעו אותם...וכמעט כל הבנות היו ערומות שזה היה מפחיד....היו כמה שחשפו אהמממ שומנים שכמעט התעלפתי..לא שלי אין ..זה פשוט למה להדגיש את זה בלבישת חצאית מיני מיני מיני וחולצה עם מחשוף ע-נ-ק שמותחת הכל אבל ה--כ--ל!!!!!!...זה היה נורא...

Stinki Winki

New member
אני^^"

היה ממש נחמד^.^ לא מלהיב במיוחד אבל סבבה ביותר. היה הפנינג כזה בביצפר... בהתחלה היה מופע של סטנדאפיסט (בני ברוכין, הוא היה גם ביומטוב ושידרו את זה מלא בביפ, ידעתי את כל הפומע בע"פ ועדיין נשפכתי
). אח"כ כל אחד הלך לאן שבא לו... אני הלכתי עם חבריי החביבים לאכול צמר גפן מתוק... וטחנתי שוקולד ממשלוחים של כל מיני אנשים:S אח"כ סתם הלכנו רחוק מכולם לקומה של כיתה י' וישבנו שם ועשינו שטויות.. הצטלמנו.. אכלנו.. בלה בלה בלה. ידיד שלי התחפש ל"אימו" (נו הרגשנים האלה:S) ויצא לו כ"כ יפהההההההה
חברה שלי אחת התחפשה לקגורה מפרוטס באסקט, יצא יפהפה
וחברה אחרת ליוליה מרומיאו ויוליה. אני התחפשתי בסגנון המאה ה-19 אבל לא היה לי כוח להסביר לכל העולם למה התחפשתי אז החלטתי שזה ג'יין אייר.
בלה בלה אחרי זה הלכנו לקנות פיצה וחברות שלי באו אליי... עכשיו הלכו.. זהו^.^ תחפושות שוות..? ממ... ילד וילדה מהכיתה שלי התחפשו לאפרוחים
זה היה י-פ-ה. ילד אחר התחפש למלך, ממש מושקע, עם מכנסי ברך וגרביים ארוכים וכתר והכל.
אממ זהו^.^ היה כיף

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבני היה גם אצלנו ../images/Emo6.gif

זכרתי כמעט את כל המופע אבל היה כמה קטעים שהוא אילתר לא מרצונו- כמה פשוט צעקו את המשך הקטעים אז הוא שינה תוך כדי, והוא פשוט קורע

../images/Emo214.gif חהחהחהחה XDXD

איך היה? מממ היה נחמד בהחלט. למרות שהיה ממש קצר 3 שעות מ-9-12 והמ...חצי מזה היה לנו הופעה דיי משעממת של שני אנשים שקראו לעצמם סטנדפיסטים אבל הם היו סתם 2 אנשים מתלהבים שלא יודעים להצחיק.
בקיצור..היה נחמד
וצילמתי המון.. והיו דיי תחפושות מאגניבות בבצפר
ושנה הבאה אני אשקיע קצת יותר..זה בטוח. למה התחפשתי?התחפשתי לפיראטית...סבתא תפ]רה לי שמלה שחורה כי הייתי אמורה להתחפש למשהו ובסוף החלפתי והיייתי בחנות אז כבר לקחתי משהו אחר.. בנדנה וחרב ועגילים מפחידים..הא וגם שרשראת! היה בסדר גמור, אבל אני כ"כ שונאת תחפושות לא מקוריות וזה קצת דיכא אותי.
למה כל שנה הייתי מתחפשת "כמעט" לדבר הכי מקורי שיש. בקיצור שנה הבאה מתכננת להשקיע קצת הרבה יותר
תחפושות מאגנייבות שהיו בבצפר?בכיתה שלי מישהי התחפשה לכינה נחמה חח זה היה חמוד
ואני כבר אצרף תמונה של חברותי
והנה תמונה שלי...

../images/Emo214.gif הנה הנה :)

מימין לשמאל:
חברה שלי עדי-בזוקה חברה שלי נופר-הכינה נחמה חברה שלי אוריה-מרלין מנרו חברה שלי חן-ברמנית

../images/Emo221.gif

אז פורימון אצלי היה בבצפר עוד ביום שישי, אבל לא הלכתי כי פדיחות P: ואתמול הצטלמתי בתחפושת סתם לכיף D:

LudaGirl

New member
באמת יפה

למה התחפשת? למה הכנת תחפושץת אם לא הלכת? ולמה פאדיחות לבוא?

../images/Emo221.gif

התחפשתי לגותית והייתי צריכה ללכת, אבל אני כזה קמה ב5 בבוקר- בחוץ קר ומעונן, וחשוך אז הלכתי לישון ואז קמתי ב6 עשיין. וביום שישי לא התחפשו עדיין

למעלה