היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif נהניתי לקרוא.

משום מה שגרות ממש ממש מעניינות אותי. חחח בקשר למורה להיסטוריה, מבחינת המורה שלנו זה עונש לא להכתיב. מתמטיקה זה כיף!
לא יודעת למה, עשית לי חשק לפתור.

היום שלייי!

על הבוקר שעה ראשונה ספורט :( שעה שנייה שלישית ערבית עוד יותר :( שעה רביעית חמישית קומפוזיציה- היה מצחיק התגלגלנו הרבה על הרצפה שעה שישית שביעית סוציולוגיה- נרדמתי בעע שעה שמינית תשיעית בלט- היה נחמד :) חח זהו :)

היום שלי ../images/Emo187.gif

שעה ראשונה: ספרות. המשכנו ללמוד על השיר "את תלכי בשדה" והיה דיי משעמם.
שעה שנייה: חינוך. הייתה פעילות של שני ילדים על יום זכויות האדם, והם עשו את זה במגרש למטה, אבל אני נשארתי בכתה
. לא היה לי עצבים לדברים שלהם... אז נשארתי בכתה והייתה לי שעה חופשית. עזבו את זה שהמחנכת בכלל לא שמה לב, אבל חפיף, סתם סתומה ><
שעה שלישית: הצגה. במקום אנגלית הייתה הצגה על סיפורי התנ"ך, היה קצת מוזר, אבל מעניין.
שעה רביעית: אנגלית. היה רק איזה חצי שעה מהשעור הרביעי (נתנו לנו הפסקה שלא הייתה בגלל ההצגה) ואז לא למדנו גם. היו כמה ילדים שעשו את ההרצאה שלהם על הספר שהם קראו (פוסטר). ואז הלכתי הביתה
. עוד יום מבוזבז.

|כוכב|

וואי, יום ארוך מידי. קרמיקה- המשכתי לעשות את הפנסיל הולדר שלי. טאטיאנה אמרה שזה גורג'ס והסכימו איתה. מרוב התלהבות הרמתי למעלה ונפל לי
יו אס היסטורי- ענק ענק ענק. מוחמד נכשל בטסט
מסכן, הוא היה מבואס וחוצמזה הוא פיספס את הפילד טריפ בשביל טסט שהוא נכשל! [וואי, חרא של עברית] העברנו חוויות על הטיול והיה ענננננננננקקקקק. אני מאוהבת בכיתה הזאת. [i can touch u right? oh no ur going to hellll hahaha! aaaaaa-- god, dont kill me, Nuei its getting hot in here help me!]
הם עוד לא קיבלו את זה שאני שומרת נגיעה
אחרי זה פיזיקה שלא הבנתי כלום, ניסיתי לקחת את הבמחן הביתה אבל המורה לא עד כדי כך מטומטם מסתבר. אלגברה- בוחן, הלך סביר. אם מישו מתנדב להסביר לי איך מוצאים K יהיה נחמד מצידו. לנץ'- אח, היה מצחיק. כושי ומקסיקנית, הזוג הכי מפורסם בבצפר כנראה, רבו בצחוק, והיא ברחה לשירותים והוא נכנס אחריה
איי כושים זה דבר טוב שיעור חופשי- שיעור חופשי נו אנגלית- קראנו ספר נורא עצוב על עיוורת חרשת אילמת וחסרת כל. עצוב. נוט. אבל אני עייפה מידי, כל הביבסיטר שבוע שעבר הרג אותי [אבל הי! 40 דולרררררררררררררררררר
] קראת? קח

Under the GUN

New member
שיט! 40 דולר?!?!?!

170 שקל על פאקינג לראות טלויזיה בזמן שאיזה ילדה ישנה בחדר?!?!?! ענק...

למעלה