היום שלי!

nse

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

הסתברות לא למדנו ואי שיוויונים היא ויתרה לנו. אבל
כלכך הרבה חומר, והמורה הרשעית לוקחת את השאלות הכי קשות
בהצלחה לך!

nse

New member
../images/Emo140.gif המונהמונהמונהמון בהצלחה

לא יודעת מה איתך,אבל אני מאודמאודמאודמאוד צריכה אותה

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif בהצלחההההה!

אם בחמש יחידות אני בקושי שורדת, אם הייתה הקבצת מצויינות היו מעיפים אותי משם.

nse

New member
../images/Emo3.gif

אני גמככה על סף העפה. המורה משתגעת ,היא נותנת לנו שאלות שהיא בעצמה לא יודעת לפתור.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif יו תמיד זה ככה!

במצויינות המורה לפעמים לא יכלה לפתור. איזה קטע.

הריאות שלי גוססות קיבינימט.

הייתי אתמול בפנימייה חזרתי היום בשעה שניה הביתה ברוכיטיס ומסיבת חנוכה תהיה גרועה.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif סומכת עליך..

שתהפכי את המסיבה לטובה. :) נו את מדריכה, את טובה בלשדרג דברים מעפנים. תרגישי טוב! (מזכיר לי את ימי האינהלציה. הייתי מכורה לזה ברמות.)

B a m b o o k

New member
משעמם

שעתיים ראשונות-תורה. תכננתי לא להכנס והגעתי מאוחר, אבל המורה הכניסה אותי בכל זאת
שלישית-שיחה על הלכות חנוכה
רביעית חמישית-מתמטיקה. שישית-תורה שביעית-תנ"ך. אמג כל היום בערך היה מקצועות תנ"ך.. איזה עצוב.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif דווקא אני אוהבת תנ"ך,

אבל בעעע, יום שלם על הלכות וכו'? הלימוד של זה נראה לי משום מה נורא מיותר.

B a m b o o k

New member
לאלא אין לי בעיה עם תנ"ך...

כל עוד זה לא חופר מדי. אבל ההלכות חנוכה ושיעור שמוקדש לתורה במיוחד (כאילו חמשת חומשי תורה) גם מיותר בעיניי... יש את תנ"ך זה מספיק

Double U

New member
היום שלי

התחלתי ב9, סיימתי ב3. שיעור שני-שלישי: שיחה עם המחנכת. היה אמור להיות פיסיקה לחצי מהכיתה ובמקום זה המורה קראה לכולנו לשיחה איתה בגלל הבעיה שהייתה בשיעור כימיה אתמול עליה פירטתי בשרשור של אתמול. כל אחד הביע את דעתו בנוגע למה שהיה אתמול
שיעור רביעי-חמישי: לשון. התחלנו ללמוד על הפועל שזה די קל. רק, למה שעתיים?!?!?! יש דברים שאני לא מסוגל לסבול. שיעור שישי: הסטוריה. היה אמור להיות מתמטיקה אבל ביקשנו מהמורה (המחנכת) להחליף שעה עם המורה להסטוריה לקראת המבחן שיש מחר שנוכל לעשות חזרה. למזלנו היא הסכימה והייתה חזרה מגניבה
שיעור שביעי-שמיני: תנ"ך. המורה הייתה צרודה אז התחשבנו בה הפעם בקטע של משמעת ולא עשינו בעיות. לא כתבתי בכלל בשיעור הזה כי קניתי את הספר "תנ"ך לקראת בגרות" ויש בו את כל הסיכומים שהיא מכתיבה שזה מעולה. אחה"צ הלכתי למרכז נוער לפעילות של מועצת הנוער ומועדון המוסיקה ועכשיו אני מתכונן למבחן בהסטוריה (התנועה הציונית, פעילותו של הרצל, העליות הראשונות).

היום שלי. *משתדלת לא לחפור מדי...*

כמו תמיד
אבל בטוח בסוף תצא לי חפירה שחבל. בבוקר הלכתי לאיזו בדיקה, אז יצא שהגעתי לביתספר חמש דקות לפני שהתחילה ההפסקה....עכשיו הכיתה הייתה בהרצאה ובהתחלה שכחתי מזה לגמרי והייתי בטוחה ששוב הפסדתי ספורט {שזה כבר לא טוב} אבל אז נזכרתי שהם בהרצאה. לא היה לי כוח לחפש איפה הם אז הלכתי לכיתה....חחח בשביל חמש דקות מה יש לי להיכנס להרצאה?? חחחח גם ככה אני לא הולכת להתרים. שעה שלישית: חינוך. דיברנו על גבורה וזה {חנוכה, כאילו דהההה
} ואח"כ דיברנו על עוד משו שאני לא ממש זוכרת מה היה. בסוף השיעור ניגשתי למחנכת לדבר איתה והיא כעסה עלי מתי שאמרתי לה שלא הצלחתי במבחן אתמול והיא צעקה עלי ואמרה שלא בחנתי את כל האפשרויות, ולמה לא הלכתי למורה מתי שהיא רצתה לעזור לי, ובקיצור הרצאה שלמה. שעה רביעית: היסטוריה. המורה סיכמה טיפה בע"פ על הצהרת בלפור, והכתיבה לנו בקושי חצי דף אח"כ.....משו מאוד נדיר. אה כן, והיא באה ממש עצבנית היום. מעניין. שעה חמישית: תנ"ך. דיברנו על המצגת, אח"כ המורה הכתיבה בקשר למה שלמדנו. נתנה ש.ב. {פאק זה למחר ולא הכנתי.} בסוף השיעור ניגשתי אליה לשאול משו על המצגת, ואז היא אומרת לי "תגידי בא לך לכתוב לי הוראות לאיך עושים מצגת?" ואני אומרת לה "מה זה הוראות זה ייקח הרבה" ואז היא אמרה שאני אבוא אליה לכמה דקות בשביל ללמד אותה איך מכינים מצגת....חחח טוב..... שעה שישית: מתמטיקה. התחלנו נושא חדש, אין לי מושג איך קוראים לו...שניה אני אזכר...משו משוואות עם פרמטר...חחח בקיצור פתרנו תרגילים של זה והוא נתן שיעורים וזהו... לפני שהלכתי הביתה הלכתי למורה לתנ"ך והיא הייתה עסוקה אז היא אמרה שאולי ביום שישי אני אבוא טיפה יותר מוקדם ואני אעזור לה עם המצגת
בשלוש הייתה לי בדיקה, משו בשביל הביקורת ביום ראשון...הכל יצא תקין :) באתי הביתה ועזרתי טיפה לאבא שהוא תלה לי את המדפים בחדר, ואז הלכתי לעשות שיעורים במתמטיקה, בחמש הלכתי למורה הפרטית, שחזרתי הייתי צריכה להעתיק את כל התרגילים שפתרתי ואת אלה שפתרתי עם המורה אל מחברת כי החלטתי שאני עושה מחברת לשיעורים
ככה אני לא אקח סיכון שרושמים לי שלא עשיתי שיעורים. עכשיו אני בסלון אחרי ארוחת ערב מחכה שאמא תחזור הביתה, כי אין לה מפתח.
{נכון שחפרתי? מי שקרא שיגיד משו.}

למעלה