היום שלי. *משתדלת לא לחפור מדי...*
כמו תמיד
אבל בטוח בסוף תצא לי חפירה שחבל. בבוקר הלכתי לאיזו בדיקה, אז יצא שהגעתי לביתספר חמש דקות לפני שהתחילה ההפסקה....עכשיו הכיתה הייתה בהרצאה ובהתחלה שכחתי מזה לגמרי והייתי בטוחה ששוב הפסדתי ספורט {שזה כבר לא טוב} אבל אז נזכרתי שהם בהרצאה. לא היה לי כוח לחפש איפה הם אז הלכתי לכיתה....חחח בשביל חמש דקות מה יש לי להיכנס להרצאה?? חחחח גם ככה אני לא הולכת להתרים. שעה שלישית: חינוך. דיברנו על גבורה וזה {חנוכה, כאילו דהההה
} ואח"כ דיברנו על עוד משו שאני לא ממש זוכרת מה היה. בסוף השיעור ניגשתי למחנכת לדבר איתה והיא כעסה עלי מתי שאמרתי לה שלא הצלחתי במבחן אתמול והיא צעקה עלי ואמרה שלא בחנתי את כל האפשרויות, ולמה לא הלכתי למורה מתי שהיא רצתה לעזור לי, ובקיצור הרצאה שלמה. שעה רביעית: היסטוריה. המורה סיכמה טיפה בע"פ על הצהרת בלפור, והכתיבה לנו בקושי חצי דף אח"כ.....משו מאוד נדיר. אה כן, והיא באה ממש עצבנית היום. מעניין. שעה חמישית: תנ"ך. דיברנו על המצגת, אח"כ המורה הכתיבה בקשר למה שלמדנו. נתנה ש.ב. {פאק זה למחר ולא הכנתי.} בסוף השיעור ניגשתי אליה לשאול משו על המצגת, ואז היא אומרת לי "תגידי בא לך לכתוב לי הוראות לאיך עושים מצגת?" ואני אומרת לה "מה זה הוראות זה ייקח הרבה" ואז היא אמרה שאני אבוא אליה לכמה דקות בשביל ללמד אותה איך מכינים מצגת....חחח טוב..... שעה שישית: מתמטיקה. התחלנו נושא חדש, אין לי מושג איך קוראים לו...שניה אני אזכר...משו משוואות עם פרמטר...חחח בקיצור פתרנו תרגילים של זה והוא נתן שיעורים וזהו... לפני שהלכתי הביתה הלכתי למורה לתנ"ך והיא הייתה עסוקה אז היא אמרה שאולי ביום שישי אני אבוא טיפה יותר מוקדם ואני אעזור לה עם המצגת
בשלוש הייתה לי בדיקה, משו בשביל הביקורת ביום ראשון...הכל יצא תקין

באתי הביתה ועזרתי טיפה לאבא שהוא תלה לי את המדפים בחדר, ואז הלכתי לעשות שיעורים במתמטיקה, בחמש הלכתי למורה הפרטית, שחזרתי הייתי צריכה להעתיק את כל התרגילים שפתרתי ואת אלה שפתרתי עם המורה אל מחברת כי החלטתי שאני עושה מחברת לשיעורים
ככה אני לא אקח סיכון שרושמים לי שלא עשיתי שיעורים. עכשיו אני בסלון אחרי ארוחת ערב מחכה שאמא תחזור הביתה, כי אין לה מפתח.
{נכון שחפרתי? מי שקרא שיגיד משו.}