בסדרה החשבונית - 5, 11, 17... - יש שלושה איברים יותר מאשר בסדרה החשבונית - 1, 9, 17... - והאיבר האחרון בשתי הסדרות שווה. א) מצא את האיבר האחרון. ב) בסדרה הראשונה, מצא את סכום האיברים הנמצאים במקומות האי-זוגיים. ג) בסדרה השנייה, מצא את סכום 7 האיברים האחרונים בסדרה. זה מהמבחן שלנו שהיה לפני חודשיים בערך...
שעה ראשונה - ספרות: כלום, פשוט כלום. אנחנו מתבטלים כל שיעור, והפעם היא שוב הכתיבה סיכום ולא היה לי כוח לכתוב [גם ככה שולחים לי את זה במסנ לפני מבחן, אז למה לכתוב?], אז תכל'ס כלום. רגע, איך כתבתי 42 מילים על כלום?
שעה שנייה - אנגלית: סתם שיעור, המשכנו ללמוד איך כותבים מכתב רשמי. לא משעמם אבל בטח לא מעניין במיוחד.
שעות שלישית-רביעית - מתמטיקה: הסתברות עם דיאגרמות עץ וסדרות הנדסיות מסוג שאין לי מושג איך קוראים לו, אבל הן קלות, לשם שינוי. אולי אני אעבור איכשהו במבחן ב- 25.12
המורה שלי מה זה עצבני על הקטע בכימיה
אני מקווה להצליח בבוחן ואז לקבור את העצבנות שלו...
In your head, in your head, Zombie, zombie, zombie, Hey, hey, hey. What's in your head, In your head, Zombie, zombie, zombie? Hey, hey, hey, hey, oh, dou, dou, dou, dou, dou...
69 במתמטיקה D: חחח עכשיו נשארת השאלה אם לרדת ל4 או להישאר =/ היה בחן באנגלית, לשם שינוי היה לי קל ואז דאבל איסלאם, היה מעניין חזרתי הביתה ואז הלכתי לרבמ"ד ובדקנו מחירי מוצרים לטיול חנוכה מגניבי בערב ישב"צ וזהו :O