היום שלי.

חצילע

New member
מה, זה ממש בולשיט. ];

אפשר לבטא את עצמך יותר טוב באנגלית מאשר בעברית? תלוי למי. מי שהיה כמוך רוב הילדות שלו בחו"ל, אז כן, יותר קשה לך בעברית.;;; ואמ. גמני ראיתי את ויקטור, והוא התכער בטירוף, סעמק. הוא היה כזה יפה פעם. ;;

MoonyAvFreak

New member
חח

צודקת בקשר לילדות בחול וזה. כן כל הילדות שלי לא הייתה בארץ אז מן הזתם אני חושבת שקשה לבטא את עצמך בעברית. לי לפחות ממש קשה ובגלל זה אני כותבת בלוגים וזה באנגלית. ויש כלכך הרבה דברים שאני לא אומרת כי אני לא יודעת איך לומר אותם. חח חח חמוד ויקטור הזה. הלכתי לשם ודיברתי איתו והוא הסביר לי משהו זה היה ממש ממש מצחיק.

חצילע

New member
דיי לתקן,זה מעצבן.

וחוץ מזה, את לא מתקנת מישהי שגרה כל חייה בארץ. היא באה מחו"ל.

MoonyAvFreak

New member
טוב.

אפשר שלא יתקנו אותי יותר? זה שהעברית שלי חרא זה ממש לא אומר שצריך לתקן אותי. אני אסתדר לבד. תודה בכל מקרה ואם יצאתי לא נחמדה אני מצטערת.

MoonyAvFreak

New member
כמו שאמרתי

ממש לא התכוונתי שזה יצא מגעיל. אני רק מבקשת שלא תמשיכי חח. זה הכל. בלי להעלב בבקשהה

שגיא 1991

New member
יום אידיוטי ביותר

פתחתי את הבוקר במת' , שפגשתי את המורה בכניסה לבצפר ואיך שהיא ראתה אותי היא כמעט נפלה.
, אבל הכי נורא היא ביקשה שאתחיל לעשות שיעורים :-S שעתיים מדעי המחשב מילוי מקום, כל השיעור שמעתי MP. שעה היסטוריה-המורה הזה אמר שאני בא לו בסיוטים.
דיי הוא קורע אותי כל פעם מחדש (לחשוב שפעם הבאתי לו את מגילת זכויות התלמיד והוא גיחח) ואז סיום עם פיזיקה-היה מתיש.

noname202

New member
היום שלי :)

דאבל תנ"ך, היה משעשע D: המורה יצאה עליי והודיעה לי שאמא שלי תיכף תבקר בבי"ס אם אני אמשיך ככה, ושלא יהיה לי 9!!$#@%! העולם מת, אוי לא. או וממ.. "כשלא משתמשים במשהו, הוא נהרס ונופל! אז תתחילי להשתמש במוח שלך!" המורה מודיעה לנועוקי שהמוח שלה לא מתפקד [נו בטח, היא כבר סיפרה לה שהוא התפורר פעם..] אחרי זה ספורט, קיבלתי 10 בכפיפות בטן :D ואחרי זה דאבל היסטוריה
$!#!@~@~!!!!! המורה הפרידה ביני ובין אורנית
היה עצוב וקורע לבלב. והיא עדיין לא החזירה תמבחנים
גרר אחרי זה ערבסט, מוקי לא הייתה אז סופסוף שתקתי והשתתפתי D: ואולי המורה שונאת אותי פחות :D ואז חלון, ואחריו מוט"ב. בעע. סידרתי את קלסר ההדרכה, כוסון העל שלי. וזהו בערך.

אמ..

שעה 0-1-תנ"ך,היה נחמד דווקא
המורה ירדה על נועה על משהו..זה היה מצחיק?
שעה 2-ספורט
היה מבחן של כפיפות בטן..עשיתי 13! בעע..זה 0 עגול
שעה 3-4-היסטוריה
היא עוד לא החזירה מבחנים.. והיא הרחיקה אותי ואת מור מגלי
עצובב שעה 5-6-ציור..היה די מעאפן אח"כ חזרתי הביתה עם נועה,אכלתי והלכנו אליה לישב"צ יום All star שמח

My Dark Dream

New member
חרא אבל בסדר

אפס ראשונה מתמטיקה שואה גרעינית!! אנגלית היה בסדר לשון היה יותר שואה ממתמטיקה!!! היא פשוט עמדה ליד הלוח והמציע חוקים! סתם ככה מה שבא לה אני נשבע לכם!!! ואז מחנך היה נחמד הוציאו אותי שניה לפני סוף השיעור..XD ואז מחשבים היה סביר.. וערבית שהיה סאטלה

dragonit12

New member
יהיה בסדר מבטיחה לך!

שעה ראשונה מחשבים... כל התלמידים הגיעו לכיתה 15 דקות לפני סוף השיעור חחח בעע המורה באה אליי ביציאה אבל מזאת יציאה...{חיבקה אותי}וכזה אמרה "אני מקווה שהכל בסדר" גררר היה בא לי לנוק אותה.. מה היא מחבקת אותי המורה המעפנה הזאת!!! שעה שניה מתמטיקה.. המורה קראה לנו לכמה דקות בקשר למועצת תלמידים..סביר כזה.. ואחרי זה העשינו חזרה למבחן ביום שלישי=]=] שעה שלישית+רביעית חשבונאות.. עשינו חזרה למבחן..מחר יש.. והיה צחוקים כל השיעור!חח שעה חמישית מד"ט... אמרה לנו ת'חומר למבחן והמשכנו ללמוד בעעע!!השיעור עבר דווקא מעולה משאר השיעורים!חיחי שעה שישית היסטוריה.. כן שוב..המורה הביאה לנו ת'חומר למבחן ביום חמישי הבא..ועבודה להגשה בעע.. חח כל היום רק אמרו חלנו ת'חומר למבחן חיחיח אח"כ נפגשתי עם ידיד שלי בערך משעה שש ורבע עד שמונה ורבע הייתי איתו בחוץ והיה כזה קורעע!! והייתה לי מזה פדיחה..אבא שלי פתאום עבר כזה וראה אותי ואתו ביחד מדברים וצוחקים וגאשש פדיחההה ואחרי זה חזרתי הביתה ושוב יצאתי החוצה עם חברה שלי ועשינו סיבוב בפארק ודיברנו על הכל כולל הכל..היה כייף=] אבל קפאץי מקורר בעעע שייהה לכם לילה מהנה=]=]

למעלה