היום שלי.

Gadook

New member
אני בטוחה שלא חסרים,

פשוט אין לי איפה להכיר.. אני לא בשום מסגרת שם או משהו, רק שם 3 לילות בשבוע בבית וזהו, לפעמים אולי יוצאת אם חברים מיבנה באים איתי.. זה דיי מבאס בעיר כל כך גדולה ומלאה בדברים לעשות שאין לי עם מי לעשות אותם

דווקא אתם הגעתם גבוה במתמטיקה השנה

ולדעתי כן, בשנתי הרביעית אני מרגיש מצוין... איך ליידי דייויס? אני מכיר כמה ילדים משם... לא ב-י' אבל.

אממ

אני לא ממש אוהבת את ליידי דייויס, לא ממליצה
בהתחלה שקלתי לעבור לעירוני ד' או עירוני ה'... נראה בסוף השנה בע"ה.

תמיר1991

New member
אכן, מחרשת ציונים../images/Emo6.gif

אבל אני בכלל לא לומד, הייתי אומר שזו הייתה סטיגמה - אבל כל החברים שלי כן לומדים.....
בכל מקרה, ליידי דייויס לא רחוק מהבית שלי - ובואי נגיד שלא שמעתי עליו דברים כ"כ טובים
מילא
תמיר.

היום שלי!!! {אחחח התגעגעתי לזה.}

דוד שלי בא לקחת אותי קצת יותר מוקדם לבית ספר, אז יצא שבמקום להגיע בהפסקה הגעתי בתשע ועשרים ככה...{אני מתחילה בעשר ביום ראשון} בגלל שהגעתי יותר מוקדם הלכתי לדבר עם המחנכת שלי בקשר לפיסיקה....היא אמרה שנדבר עוד היום עם המורה והיא לא רוצה שאני אצא מזה {ודיברנו גם על עוד דברים שקשורים לעתיד שלי והכל, אבל אני לא ממש זוכרת על מה אז נוותר על הפירוט
} טוב....יצאתי מהחדר שלה והלכתי לכיוון הכיתה....ולשם שינוי כמעט אפחד לא הגיע עד הצלצול....אז הייתי טיפה בדד עד שהיה צלצול ואבי בא, ואז נכנסתי לכיתה כי המורה שלהם יצאה {מורה מפחידה, לא כדאי להיכנס לשם עד שהיא לא יוצאת...או לפחות פותחים את הדלת או משו} וכולם ישר "טלוששששש!!!!" וחיבוקים, וחברה שלי כמעט חנקה אותי
שעתיים שניות {שלישית-רביעית}: מחשבים. טיפה לפני שהתחיל השיעור אמרתי לו "יש לי אישורים, שאני אראה לך?" והוא כזה בפנטומימה {כי המורה שלי עוד הייתה בכיתה} "לא צריך זה בסדר". חחח חמוד. אני לא אגיד שלא עבדנו קשה בשיעור הזה. ואני חייבת חייבת להשלים חומרים עד המבחן.....שהוא בשבוע הבא אם אני לא טועה....או בשבוע שאחרי
כמה כתבנו בשיעור הזה, יאללה. בסוף השיעור שאלתי את המורה מה עם המבחן ואם אני צריכה לעשות אותו {כי הוא עשה לנו מבחן במקום המקורי כי הציונים היו על הפנים}, אז הוא אמר לי שהוא כתב לי שלא עשיתי מבחן מסיבה מוצדקת, ושהוא לא יתחשב ב-48 של המבחן הקודם {המקורי כביכול} ושהוא יתחשב רק בציון של המבחן הזה שעתיד להיות. טוב.....בכיף שיהיה לי :) הפסקה: חברה שלי לקחה אותי לעשות סיבוב אז כבר ראיתי את המורה להיסטוריה משנה שעברה אז הלכתי לדבר איתה כי היא כבר ראתה אותי אז לא נעים....חחח אז יצא שכל ההפסקה דיברנו איתה
שעתיים שלישיות {חמישית-שישית}: {נו מה, לא ידעתי איך לקרוא לזה וזה שעתיים רצוף}. מתמטיקה. הלכתי למורה עם העבודה והוא לקח אותה בלי לשאול יותר מדי שאלות, ובאתי לפתוח את המעטפה עם האישורים אז הוא אומר לי "עזבי לא צריך" {כי זו מעטפה של הבית חולים....חחחח} למדנו שני מעגלים...שעה שלמה רק כתבנו הגדרות של שני מעגלים ושרטטנו ציורים שמתאימים לזה, ובשעה שאח"כ פתרנו תרגילים...יצא שפתרנו איזה שלושה
חח נתן מלא שיעורים!!! לא רוצה :( שעה שביעית: היסטוריה. הלכתי למורה {דפוס קצת חוזר על עצמו....חחח} והראיתי לה את האישורים...אז היא כזה אומרת לי "מה נראה לך שאם לא היית מראה לי את האישור השני לא הייתי קונה את זה?" חח טוב.....תגידי מה שבא לך. העיקר שאני הראיתי לך ואת לא יכולה להגיד אחרת. כרגיל כתבנו, אבל החלק הראשון של השיעור עבר דווקא בדיבורים יותר ופחות בכתיבה....החלק השני היא כבר הכתיבה על נושא חדש. נגמרה השעה השביעית, והלכתי עם המורה להיסטוריה לקחת את המבחן שלי......היא שכחה אותו בבית כנראה, לא מוצאת אותו. היא תחפש ותביא לי מחר. אוחחחחחחח נו באמת. הלכתי למחנכת שלי לבדוק מה קורה עם פיסיקה, והיא הלכה לחפש את המורה והיא לא מצאה אותה אז היא אומרת לי "תיכנסי לשיעור ונדבר כבר". אמרתי לעצמי יאללה מה נראה לה שאני אכנס לשיעור אחרי שדיברתי איתה כ"כ הרבה פעמים?? לקחתי את עצמי והלכתי הביתה....חחחח גיליתי שמחר יש יומולדת למורה לאנגלית משנה שעברה, אז מחר אני אלך עם חברה אליה, חשבתי אולי לנפח איזה בלון או שניים...חחח אה כן, גיליתי היום גם שיש אסיפת הורים, אז המחנכת שאלה אותי מתי אבא יכול לבוא ואמרתי לה שאני לא יודעת, אז הוא התקשר אלי אח"כ כי לפני כן הוא לא ענה לי, והוא אמר "תגידי את רוצה שאני אעשה בלגן של למה לא אמרו לך ולמה לא הודיעו? שאני לא אלך?" אז שאלתי את המחנכת אם אפשר יותר מאוחר קצת מהכל, ואמרתי לה שזה לא בסדר ושהרגיז אותי למה לא הודיעו לי על זה כלום, אז היא אומרת לי "לא היית פה שבוע וחצי" אז אמרתי לה "אבל מה, אי אפשר להודיע באיזו שיחת טלפון?" והיא כולה לא יודעת איפה לקבור את עצמה "לא חשבתי על זה, דאגתי רק לשלומך ולא חשבתי על זה". קפצי לי באמת. בסוף אבא אמר לי שהוא כן ילך, אז אני אגיד לה מחר אם אני לא אצליח לתפוס אותה היום בטלפון. נראה לי שחפרתי קצת
XD :)

אה כן, גם הביאו לנו היום סרטים של

יום האיידס הבינ"ל....בגלל שביום שישי אפחד לא היה בבית ספר כי זה היה אחרי הטיול
מישהו רוצה את הסרט? חחח סתם.

B a m b o o k

New member
נאמנאמ

שעתיים ראשונות-תורה. למדנו על מגדל בבל. שלישית רביעית-הפקה. שבוע הבא מתחילים לצלם
שעה חמישית-חופשי שעה שישית-מבחן במשנה. הלך גרוע כי לא למדתי. אבל לא כזה מפריע לי
שעה שביעית שמינית היה אמור להיות אנגלית אבל לא היה לי כוח אז הלכתי הביתה...

MoonyAvFreak

New member
אממ

קיבלתי 62 בלשון. איכס. חרא ציון. צירתי הרבה היום. ונסעתי אם אבא ואחותי לת"א. קניתי ספר: harlan coben - promise me למה הספרים באנגית לא במבצע? הא? אני לא יכולה לקרוא ספרים בעברית כי זה משגע אותי. זה ממש לא יודעת אני חושבת שספרים בעברית הם לא יפים כמו באנגלית. כי לדעתי באנגלית אפשר לבתא את עצמך יותר. קיצר גם הלכנו לבקר בפסיכו. ביקרנו את וויקטור. חח איזה חמוד. אממ. וזהו. חזרתי עכשיו :)

למעלה