היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

קיבלתי 46 במתמטיקה ו70 בכלכלה. ולשניהם למדתי כ"כ הרבה. אני לא מבינה מה יש לי, ולא נראה לי שהציונים האלה אי פעם ישתפרו. אוף.

תמיר1991

New member
לא נורא, זה בסדר, תאמיני לי שהכל

יהיה יותר טוב
חוצמזה, קיבלתי לפני שבועיים 26 במתמטיקה. את במצב טוב
ובכל מקרה, היה אחלה יום, והוא עוד לא קרוב להיגמר
והלך סבבה בהיסטוריה
תמיר.

noname202

New member
מינוס עשר? ../images/Emo6.gif מה לעזאזל? ../images/Emo6.gif

1. איך הוא הצליח להשיג ציון מרשים כזה?
2. איך בדיוק זה הולך, הוא חייב נקודות למורה או משהו?
זה ממש עצוב.

Double U

New member
אני שמעתי על מורים שהיו חייבים

נקודות לתלמידים כשהניקוד המקסימלי במבחן היה 110 ומישהו קיבל מעל 100 למשל.

Gadook

New member
הוא הגיש סמילי והפריע ../images/Emo3.gif

וכן, הוא היה חייב לה נקודות, במבחן הבא היא הורידה לו.

זונע

New member
...

שעה ראשונה-חינוך שיחקנו איזה משחק מפגר שמתאים ל-3 יח' כזה...מבחינת רמת הטמטום שלו. אבל היה מצחיק ואכלתי עוגה. שעה שנייה-חלון השעה הזאת מזכירה לי איזה כיף זה הדוברי אנגלית...לא משנה כמה זה חרא, העיקר שיש שעה חלון
שעה שלישית-ביולוגיה וואי, היה הדבר הכי מצחיק בעולם!!! היא החזירה תמבחנים, קיבלתי 90. אחלה ציון. בעצם זה היה 85 מתוך 94 ואז היא הפכה את זה ל-90. עשיתי חשבון קצר והגעתי למסקנה שאני אמור לקבל עוד נקודה. אז ניגשתי אליה, אמרתי לה לבדוק שוב, והיא אומרת "צודק, יש לי טעות חישוב"... וכותבת לי 97
בחיי שזה עשה לי את היום...במקום 91 אני מקבל 97, רק כי המורה קצת אהבלה
שעה רביעית-חמישית: לשון חזרה למבחן מחר...כמובן שעוד לא למדתי ואין לי מושג מה אני אעשה
שעה שישית-ספורט המורה עוד פעם המציא משחק חדש...
הפעם זה היה "כדור הנחתה". משחק כל כך מטומטם עד שהוא מהנה. זהו.

Under the GUN

New member
הלוואי 46 במתמטיקה

קיבלתי 0 עגול והעיפו אותי מ5 יחידות ל3 זה היה אחד המצחיקים

Double U

New member
היום שלי!

הייתי אמור ללמוד 8 שעות (אקדמאיות) אבל הודיעו לנו שבוטלו השעתיים הראשונות (כלומר מתחילים ב9:40) והשעה האחרונה (כלומר מסיימים ב14:15). כלומר, 5 שעות במקום 8. נפלא! שיעור שלישי: אנגלית. השיעור עסק בעיקר באילן רמון ואז היינו צריכים לפרט (באנגלית) מילים נתונות באנגלית. כלומר, לכתוב את אותו המושג במילים אחרות. נשמע אידיוטי אבל המילים באמת קשות
שיעור רביעי-חמישי: ביולוגיה. כל אחד הרצה על מחלה שקשורה במערכת הנשימה ואז עשינו מעבדה בנושא נביטת זרעים והיה מגניב ביותר. מעבדות
. שיעור הבא אגב, יש מבחן! שיעור שישי-שביעי: הסטוריה. למדנו על שיטת האפוטרופסות של רוטשילד, העלייה השנייה ומה שיוצא מזה. לקראת סוף השיעור המורה קרע את כל הכיתה מצחוק שהמורה הושיב את החנון של הכיתה ליד מישהי שלא מתה עליו בלשון המעטה והילד התייחס לזה ברצינות ועבר לידה בשמחה!
צחוקים. מחר יש מבחן בלשון אז...להתכונן ואולי יותר מאוחר הולך למועצת הנוער. יובל, אל תתרגשי יותר מדי. בסך הכל מבחן אחד שלא הלך טוב. אולי זה בגלל הלחץ, אולי את צריכה לשפר את הרגלי הלמידה שלך (בלי לזלזל כמובן:X) והכל טבעי לגמרי. בכלל על כלכלה אל תתרגשי כי המקצועות הפנימיים שאת לא מרחיבה בי"א-י"ב בכלל לא משפיעים על הבגרות שלך.

R o n 2 5 6

New member
היום שלי..

שעה ראשונה שנייה-לשון:היה לנו מבחן.הלך לי דיי בסדר,אני חושב.צפוי למעל 90,וזה סבבה
שעה שלישית-תנ"כ:משהו על חזקיהו וישעיהו.היה בסדר שעה רביעית חמישית-סרט:ראינו סרט בשם "הנאשמים" שמבוסס על איזה אונס של מישהי.כל הסרט היה משעמם,וכשהגיעה סצינת האונס המורה עצרה את הסרט והריצה קדימה בלי שנראה.כולם צרחו עליה
שעה שישית-צרפתית:היה בסדר.בקושי למדנו,ויותר דיברנו עם חברים.אין תלונות

המבחן בביולוגיה עברר!!

הלך ממש ממש טובבב!!! היום אסיפת הורים...אבל אני לא הולכת אלא רק אמא
כי אני בסטודיו כל היום..וזה "מחוייבות אישית" שלי גם ככה
חסכתי לעצמי צעקות עד מחר... ודיברתי עם שניהם

Gadook

New member
המפ.

שעת 0- ספורט!!! בלאט! היא לא הודיעה שאין והלכנו כל הבנות לעשות עליה לינץ'
שעה 1- לשון, אלוהים אדירים כמה שאני שונאת את המורה הזאת! היא זרקה על ילד טוש היום. שעה 2-סוציולוגיה, היה סבבה. שעה 3-5 חברה, חלון ואנגלית= שלוש שעות חופשיות חופשיות לשמוע מוזיקה
(לא שלא היה שיעור, היה. פשוט חברה זה... חברה ואנגלית אני עושה מה שבא לי.) שעה 6- תנ"ך עם המורה עם הקול הכי מטריד בעולם הזה. אחרי בצפר תפסתי רכבת לאבא, אני ממש אוהבת רכבות אבל את ההליכה לעבודה שלו מהאוניברסיטה אני ממש לא אוהבת. במיוחד עם כל האנשים שאומרים לי שלא כדאי שאני אסתובב לבד. נמאס מלהיות לבד פה, עד סוף החודש אני חייבת להכיר לפחות בן אדם אחד מתל אביב!

Gadook

New member
אני לא לומדת בת"א

אני רק גרה שם יומיים בשבוע, אני לומדת ביבנה.

למעלה