היום שלי.

Double U

New member
אמממ

סיפור הבריאה בבראשית א' עד ב' פס' 3 וסיפור הבריאה של פרק ב' פס' 4 עד סוף הפרק

Mr Slider

New member
סליחה שאני מתנשא ..

אתם מעוותים . פעם תבוא ( בעל כורחך כמובן ) לבי"ס דתי הייתה בריאה אחת . טוב נו אין לי מה להגיד .

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif לא מדוייק..

מה ששי אמר. בעיקרון הייתה בריאה אחת, ופשוט יש שני סופרים מקראיים שונים. הסופרים המקראיים מתחלקים לארבעה בתי אב ומאמינים שסופרים שונים מבתי אב שונים כתבו את הפרקים. הראשון העדיף לעשות דמיתולוגיזציה (שלילת המיתוס) ולהראות שהבריאה הייתה מאד מתוכננת וקפדנית, השני העדיף לשים את האדם במרכז ושאר סדר הבריאה לא כזה משנה. הראשון כתב כביכול למשכילים יותר שיכולים להבין מטאפורות, השני לפשוטי העם, שיזדהו יותר עם האדם שמוצג בפרק הזה.. יש הבדלים אבל זה אותו סיפור. יש?
(העיקר בתנ"ך קיבלתי 78. אני צריכה הקלות, בחיי.)

Double U

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

את יותר הרחבת אבל "התחלנו בראשית ב' (סיפור הבריאה השני) ועשינו השוואה בין פרק זה לפרק הראשון" (לפי דבריי), בעצם מתכוון לאותו דבר. סיפור הבריאה השני|סגגש|. לא התכוונתי לשתי בריאות.

אחד הימים המתישים

סיימתי ללמוד בארבע ודווקא זה עבר די מהר ואז הייתי צכה להשאר עוד שעה בבצפר ואז הלכתי לבלט וסופסוף ב י ת!! התגעגעתי חוצמזה קיבלתי 68 בלשון.. העיקר שלו נכשלתי

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo9.gif

במקום שעה ספורט
, שעה ספרות, שעתיים היסטוריה, שעתיים לשון ושעתיים מתמטיקה היה לנו קורס קצרצר של עזרה ראשונה בערך עד 1 היה נחמד וכאלה

אחד מהמצחיקים../images/Emo6.gif

U.s history: היה הצבעה לוועד בצפר. מוחמד ניצח.. מעניין מי עשה לו תקמפיין!
אח"כ התברר שקיבלתי B וכמעט רצחתי תמורה!! אלגברה: היה אזעקה על זר שחדר לבצפר. כולם התחבאו מתחת לשולחנות ונקרעתי
הייתי עם מוליי והיא ממש חמדוה. אני אוהבתותה. לנץ': נסענו לגלדיה עם כל הישראליות. היה כייףףףףףף=] והכי משעשע היה העניין שמהוכר כבר מכיר אותנו ממש. אנחנו שאכרה מגיעות והוא מגיש לנו לשולחן תמנה הקבועה
צחקנו על בננות. היה משעשע ESL: שיחקנו הרוצח. מובן שלא הצלחתי לנחש אפחד... זה המומחיות שלי!1 ואתמול עשיתי 26 דולר ביביסטררררררררררר! מלככככככככככה

למעלה