היום שלי.

noname202

New member
היום שלי

שעת אפס - תנ"ך..שומדבר מיוחד ראשונה שנייה היסטוריה, מבחן. סיימתי תוך שעה ובשעה השנייה סתם התחרפנו בחוץ. היה סביר.. אחרי זה דאבל לשון, המורה למדה להתעלם ממני, נחמד מצידה. כמעט נרדמתי והיא הפציצה בשיעורים =/ היום ב4 וחצי עד 7 ישיבה, אחרי זה יום נישואים לסבא וסבתא, אחרי זה אני כנראה אלך למשחק כדורסל של כמה מהשבט, ואז בתשע ורבע עוד ישיבה..
בעע

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מסרי מזל טוב בשמי ../images/Emo3.gif

ואיך שתי ישיבות? כאילו של אותו צוות?

noname202

New member
תודה ../images/Emo3.gif חח

וממ...אחד של הצוות שאני מדריכה בו, ואחד של פרוייקט שאנחנו מרימים

R o n 2 5 6

New member
כמה שהיום היה יותר טוב מאתמול/שלשום

שעה ראשונה-חמישית:בא איזה אחד ממד"א,לימד אותנו כל מיני דברים ולמדנו איך לעשות החייאה. שעה שישית-כימיה:קיבלתי 100 בבוחן מטופש והיה לנו עוד בוחן
מחר מבחן במתמטיקה,ונותר לי עוד להתכונן קצת.שיהיה לי בהצלחה(?)

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מה?!

איזה ביזיון.. נתנו לכם את כל היום כמעט חופש? תנו לנו קצת!

Snow fairy

New member
היום שלילילילילי

היה סופר כיף!! שעתיים ספרות- תמיד כיף. המורה פשוט מלכה. מעגל"ש- לא היתה לי מחברת אז ציירתי כל השיעור. ביולוגיה- ישבתי ליד נעה היפה והיה מצחיקD: מתמטיקה- איכ. מורה נאצית. אבל היה בסדר:] שעתיים תיאטרון- 96 במבחן!!!#%@$%#@%#@!$#!@
אחח.. אני גאוןןן. ושעה שניה היה לנו מעשי והיה מצחיק בטירוףףףףףףףףף. יו, לא הפסקתי לצחוק פשוט. היה קטע ששתי הערסים מהמגמה עלו לעשות אימפרוביזציה על הבמה, והמורה מסבירה להם בדיוק מי הדמויות ומה קרה "וחברה שלך בוגדת בך איתו" ואיזה שעה מסבירה להם מה לעשות. וזה יצא: ערס א': אחי, אפשר לשבת פה? ערס ב': כן, למה לא, אחי. ערס א': אתה מוכר לי, אני מכיר אותך מאיפשהו? ערס ב': יש מצב, הייתי עם חברה שלך.
פשוט בכינו מצחוק... והמורה שלנו כזה "טוב, הרגתם את הסצנה". אני פשוט אוהבת את שיעורי תיאטרון, אלוהים. ובכלל, כל האימפרוביזציות היום היו ממש מצחיקות, אבל בטח אף אחד לא יקרא את זה בכל מקרה
אה, ואופיר'קה באה אלי אחרה"צ ובערב אני נוסעת לגפנונה בראש העין, יהיה כיף

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif מזל טוב ../images/Emo13.gif

איזה יום כיף יש לך, הלוואי עליי..

eva133

New member
היום שלי

שעתיים ראשון שעור לשון היה שעור נחמד שעור שלישי היה מתמטיקה היה בסדר, הבנתי את החומר שזה כבר טוב אח"כ היה שעתיים הסטוריה כאבה לי היד מרוב שהמורה הכתיבה המון! אח"כ שעתיים אנגלית, היה נחמד, שעה עם אינטרנט
במחשבים של ביה"ס ואז היה שעור ספרות שלא נשארתי בקצור היה יום נמד היום

למעלה